Dr. Faruk buyru?

SABIRSIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
69
0
86
İstanbul
ya arkadaşlar profosör doktor faruk buyru n un hastası olan yada bu doktor hakkında bilgisi olan varmı aranızda?

Evet canım ben kendim gitmedim ama tanıdığım 3 arkadaşım onda tüp bebek denedi. Hepside bebeklerine ilk denemede kavuştu.

Sağol iremcim ya hiç kimseyi bulamıcam sandım
Yalnız tüp bebek demişin aşılama yaptırmadanmı direk tüp bebek yaptırdılar faruk beyecvp yazarsan sevinirim cnm şimdilik hoşçakal.

Kusura bakma canım cevabım gecikti,belkide bu arada gitmişsindir bile doktora.Aşılama yada tüp bebek olsun alanında çok iyi olduğunu biliyorum.Nişantaşında muayenehanesi var.Tedavilerinide istanbul cerrahi hastanesinde yapıyor.Hataylı ve hastasını rahatlatan güven veren bir yaklaşımı var.Eğer hala gitmediysen,gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Bol şans...

cnm kendisine gittim bir aşılama yaptırdım başarısız oldu
bende pko olduğunu söledim bana sende pko yok dedi ama ben kesinlikle pokoluyum
ve bize açıklamalı konuşmuyordu direk tüp bebek dedi.....benim evimede uzakdııı bıraktım kendiisini
şimdi latif celal küpelioğlundayımmm mikro tedavisi yapacaz
yanlız faruk beyinnn hakkını yemeyim bize kesinlikle pko yok demişti ama ben bir doktorun kanısı ile bu işe girmek istemedim ama sonujcda mikro olacak şimdi...eşime direk senin durumun düzelmez dediği için eşim gitmek istemedi yani moreli bozulduuu

Son düzenleme:

evet cnm maalesef faruk bey hiç açıklama yapmıyor bu yüzdende insanın kafası karışıyor ortada yanlış bişeyler arıyosun ama uzun zamandır gittiğim doktorum kesinlikle faruk beyi önerdi kısmet bakalım ben devam ediyorum umarım hayırlı neticeler alırız. seninde tedavin hayırlı olsun cnm umarım kısa zaman da seninde güzeel haberlerini alırız.

cnm bende çok araştırarak gittim ve çok güvendimmm
ama pklo birine pkolu değilsin sen derseee
üstelik düzenli adetgörebilmem içinde klomen veripde o ay yine adet olmazsan
eşine direk senin durumun düzelmezz dersee
tüp bebek diyerek kesin sonuca varırsa ikinci muaynede
çapada hoca olmasına rağmen devletten rapor almamıza yardımıcı olmaması

gibi sebepler cnmm inş....sen güsel sonuçlar alırsınn:CüvCüv:

of cnm ya çok çelişkili ama bilmiyorum:1no2: inanki kafam çok karışık bunları duyunca dahada karışıyor
peki bu bunlar boşunamı okuyup profösör olmuş sonuçta dediğin gibi çapanın hocası onada güvenmiceksek diğerlerine nasıl güvenicez rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın
cnm ya bi de bana bu pklo negibi bi rahatsızlık açıklarsan kısaca çok sevinirim.

cnm çok haklıısınnn kafan çok karışık kimine göre iyi doktor kimi memnun değill
o yüzdennn dene ve gör derimm cnmm

pko cnm polikisittikover sendromu cnm adet görememe bir nevi kısırlığın bi şeklii adet göremiyuorsun kilo alıyorsun sivilce basıyorrr vs.vs....
cnm evin yakınsa git dene tüp bebekde uzmandırrr eminimkiii

slm bende yeni gitmeye başladım faruk beye..ilk tanısmaya gittiğimde bana çok güven verdi şimdi aşılama deniyoruz.progen iğnelerini vurulmaya basladım,bugun 4.gunum 5.gunumden sonra faruk beye tekrardan gıdecegım..çok heyecanlıyım nasıl olacak çooook merak edıyorum.inşallah herkez isteğine kavuşur....

Walla tüp bebek için arıyorsan benim bir arkadaşım Doç.Dr. Selman Laçine gidiyor çok memnun. Başarı oranı çok yüksekmiş öyle tavsiye ettiler. Memorialdeydi şimdi medicana Beylikdüzüne geçti arkadaşımda onunla beraber artık beylikdüzünde tedavisine devam ediyor.

slm kızlar bende faruk beye gitmek istiyorum çok duydum ismini özel muayenesine gidip sonra çapada takip etmiyormu kızlar çok merak ediyorum eğer istanbul cerrahide takip ediyorsa benim maddi gücüm yok çapada takip ediyorsa gidicem cevap verirseniz çok sevinirim

merhabalar, bende Faruk Beyde 1 aşılama ve 1 tüp bebek denedim, herşey yolunda gittiği ve yumurta kalitesi de gayet iyi olduğu halde başarısız oldu. Ama çok güvendiğim bir doktor ve vazgeçmeyi düşünmüyorum ve 15 gün sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız. Benim akraba ve tanıdıklarımdan 3 kişi onun sayesinde ilk denemelerinde bebeklerine kavuştu. Daha önceki doktor ve işlemleri ve çektiğim acıları düşündükçe Faruk bey'in değerini daha da iyi anlıyorum. ancak unutmayalım ki, onlarda insan ve çok yoğun çalışıyorlar, şikayeti olan arkadaşlar yanlış bir zamana denk gelmişlerdir. Bence Faruk Bey ve ekibi işinde 1 numara. Aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlarıma başarılar dilerim

şuan bende tüp bebek deniyorum ve doktorum Faruk Buyru. Bir kez aşılama yaptı sonuç negatif, şu an tüp bebek transferim yapıldı. Merakla sonucu beklemedeyim.

Son düzenleme:

merhaba badenur,
sonucunu çok merak ettim. Inşallah olumlu haberler verirsin.... Allah yardımcın olsun...

Canım tÜp bebek tedavısı gÖrÜyorum. Alman hastanesınde tedavım devam edıyor,
ınŞaallah hayırlı sonuÇlar alırım alırız
allah ısteyen herkese versın ınŞaallah yumoŞlarını...

benim de cerrahi hastanesinde faruk bey ile bir mikro denemem oldu.
sonuç negatifti.bence doktorumuz elinden gelen herşeyi yaptı.
ben kendisine çok güveniyorum.
şu an normal yolla hamile kaldım,ama hamileliğim başları biraz sıkıntılı geçti.
faruk bey bizi çok rahatlattı,bence işinin uzmanı bi doktor.
ayrıca para olaylarına da çok uzak birisi.diğer doktorlar gibi parayı insan sağlığından önde tutmuyor.
herkese tavsiye ederim...

SEVGİLİ BADENUR, SONUCUN NEGATİF OLMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM, GÜÇLÜ OLMAK VE TEKRAR DENEMEK ZORUNDAYIZ. İNŞALLAH AYNI ACILARI BİR DAHA YAŞAMAZSIN... EN KISA SÜREDE TOPLARLANMANI DİLİYORUM...

SHENAY34 ARKADAŞIM, ÇOK ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN, YAŞADIKLARIN GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ZOR.... SÖYLEYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM, ANLATTIĞIN BENİM DOKTORUM DEĞİLMİŞ GİBİ GELDİ RESMEN, İNANAMADIM DOĞRUSU.... UMARIM ŞUANKİ TEDAVİNDE HERŞEY YOLUNDA GİDER, SAĞLIĞINA VE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN. LÜTFEN BİZE SONUÇLARI YAZ, MUTLU HABERLER ALALIMKİ BİZ DE UMUTLANALIM:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…