Evet canım ben kendim gitmedim ama tanıdığım 3 arkadaşım onda tüp bebek denedi. Hepside bebeklerine ilk denemede kavuştu.
cnm kendisine gittim bir aşılama yaptırdım başarısız oldu
bende pko olduğunu söledim bana sende pko yok dedi ama ben kesinlikle pokoluyum
ve bize açıklamalı konuşmuyordu direk tüp bebek dedi.....benim evimede uzakdııı bıraktım kendiisini
şimdi latif celal küpelioğlundayımmm mikro tedavisi yapacaz
yanlız faruk beyinnn hakkını yemeyim bize kesinlikle pko demişti ben bir doktorun kanısı ile bu işe girmek istemedim ama sonujcda mikro olacak şimdi...eşime direk senin durumun düzelmez dediği için eşim gitmek istemedi yani moreli bozulduuu
evet cnm maalesef faruk bey hiç açıklama yapmıyor bu yüzdende insanın kafası karışıyor ortada yanlış bişeyler arıyosun ama uzun zamandır gittiğim doktorum kesinlikle faruk beyi önerdi kısmet bakalım ben devam ediyorum umarım hayırlı neticeler alırız. seninde tedavin hayırlı olsun cnm umarım kısa zaman da seninde güzeel haberlerini alırız.
cnm bende çok araştırarak gittim ve çok güvendimmm
ama pklo birine pkolu değilsin sen derseee
üstelik düzenli adetgörebilmem içinde klomen veripde o ay yine adet olmazsan
eşine direk senin durumun düzelmezz dersee
tüp bebek diyerek kesin sonuca varırsa ikinci muaynede
çapada hoca olmasına rağmen devletten rapor almamıza yardımıcı olmaması
gibi sebepler cnmm inş....sen güsel sonuçlar alırsınn:CüvCüv:
of cnm ya çok çelişkili ama bilmiyorum:1no2: inanki kafam çok karışık bunları duyunca dahada karışıyor
peki bu bunlar boşunamı okuyup profösör olmuş sonuçta dediğin gibi çapanın hocası onada güvenmiceksek diğerlerine nasıl güvenicez rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın
cnm ya bi de bana bu pklo negibi bi rahatsızlık açıklarsan kısaca çok sevinirim.
merhabalar, bende Faruk Beyde 1 aşılama ve 1 tüp bebek denedim, herşey yolunda gittiği ve yumurta kalitesi de gayet iyi olduğu halde başarısız oldu. Ama çok güvendiğim bir doktor ve vazgeçmeyi düşünmüyorum ve 15 gün sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız. Benim akraba ve tanıdıklarımdan 3 kişi onun sayesinde ilk denemelerinde bebeklerine kavuştu. Daha önceki doktor ve işlemleri ve çektiğim acıları düşündükçe Faruk bey'in değerini daha da iyi anlıyorum. ancak unutmayalım ki, onlarda insan ve çok yoğun çalışıyorlar, şikayeti olan arkadaşlar yanlış bir zamana denk gelmişlerdir. Bence Faruk Bey ve ekibi işinde 1 numara. Aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlarıma başarılar dilerim
şuan bende tüp bebek deniyorum ve doktorum faruk buyru. Bir kez aşılama yaptı sonuç negatif, şu an tüp bebek transferim yapıldı. Merakla sonucu beklemedeyim. Insani duyguları yüksek bir doktor. Ama çok az konuşur. Bunu da hastayı telaşa vermemek için yaptığına inanıyorum. Bakalım başarı hem kişiye, hem doktora, hemde allaha kalıyor.
merhaba badenur,
sonucunu çok merak ettim. Inşallah olumlu haberler verirsin.... Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?