merhaba .bende faruk bey'in hastasıyım ve şu ana kadar gördüğüm en iyi doktor diyebilirim.bana pko olduğumu ve tedavi ile bebek sahibi olabileceğimi söyledi.2 kez klomen tedavisi uyguladı bakalım bu ay sonuç ne olacak :) ayrıca sadece 1 kere ödeme yaptım kendisine ve belki 20 kere yanına kontrole çağırdı ve ücret talep etmedi.inşallah bunca koşturmaya bende olumlu sonuçlar alırım .
cnm bende çok araştırarak gittim ve çok güvendimmm
ama pklo birine pkolu değilsin sen derseee
üstelik düzenli adetgörebilmem içinde klomen veripde o ay yine adet olmazsan
eşine direk senin durumun düzelmezz dersee
tüp bebek diyerek kesin sonuca varırsa ikinci muaynede
çapada hoca olmasına rağmen devletten rapor almamıza yardımıcı olmaması
gibi sebepler cnmm inş....sen güsel sonuçlar alırsınn:CüvCüv:
Merhabalar,
Bende Faruk Buyru'nun hastasıyım. Çok ağır durumlar yaşamadım ama kendimce yaşadığım şeyler ağırdı.
Faruk Bey ile bundan 5 ay önce tanıştım. Bir arkadaşım çok memnundu bana da tavsiye etti. Gittiğime gideceğime bin defa pişman oldum ama bir yola girmiştik artık dönüşü yoktu.
37 yaşındayım ve 4,5 yıllık evliyim.
2009 yılının Kasım ayında doğal yollarla hamile kaldım, zaten istediğimiz ve planlanmış bir hamilelikti. Havalara uçtuk, dünyanın en mutlu kadınıydım. Maalesef 8. haftada kesede bebek görülmedi, 1 hafta daha bekleyelim belki kalp atışlarını alabiliriz dediler. Bekledik, maalesef boş gebelik teşhisi kondu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 7-8 ay beklemek istedim, hiç aklıma bebeğimi kaybedeceğim gelmemişti, açıkçası benim için büyük bir acı oldu.
8 ay sonra artık hazırım hadi tekrar deneyelim dedik, tabi bu arada doktoruma gidiyorum tüm kontrollerimi ve testlerimi yaptırıyorum herşey son derece yolunda deniyor. Biz denemeye devam ediyoruz ama maalesef her ay hüsran, her ay hayal kırıklığı. Tam 1 yıl böyle devam etti. Rahim filmim çekildi, eşime iki defa spermiyogram testi yapıldı ama bir türlü tekrar hamile kalamadım. Doktorum en sonunda tüp bebek konusunda uzman bir doktorla görüşün dedi. Bende sık sık Faruk Bey'in ismini duyduğum için doktoruma bize bu doktoru önerir misiniz diye sordum. O da iyi bir hocadır, kendisini tavsiye ederim dedi. Kadın Doğum Doktoruma da çok güvendiğim için Faruk Bey'e gitmeye karar verdim.
Faruk Bey de 2 defa klomen denedik sonuç olumsuz, 1 defa aşılama denedik olumsuz, tüm bebek denedik iki gün önce sonucu aldık sonuç yine negatif. Tabi bunlar kısmet kader işi ben olayın tutmaması konusunda değilim, benim derdim Faruk Bey gibi bir adamın asker olması gerekirken nasıl olmuşta kadın doğum doktoru, üstelik bu kadar hassas bir konu olan tüp bebek konusuna ihtisasını yapmış anlamadım.
Son derece despot, hiç konuşmayan, hiç bir açıklama yapmayan, son derece sevimsiz bir doktor.
Beni olumsuz ve demotive tavırlarıyla her görüşmeye gittiğimde ağlattı, kendisine hakkımı asla helal etmiyorum. Hatta yumurta toplama işleminden önceki son kontrolümde bu adamda bu işlemi yapmayacağım diye ağlayarak çıkmıştım muaynehanesinden. Gelişmelerin nasıl olacağını sorduğumda bana sesini yükseltip "önce yumurtaları bir toplayalım hemen transferi sorma" diye kaba bir tavır sergilemişti. Çok çirkindi. Hemen bir arkadaşımın doktoru ile görüştüm ve tranfer için başka çözümler aramaya başladım ama bu zamana kadar getirdiğim için tüp bebek denemesini onda yapmaktan başka çaremde kalmadı. Yumurta toplama işlemine giderken konu ile ilgili hiç bir fikrim olmadan koyun gibi gitmiştim. Ne işlem hakkında nede neler yapılacağı konusunda hiç bir fikrim yoktu.
Hayatımda hiç tüp bebek denememiş biri olarak körü körüne tedavinin sonuna geldim. Maalesef sonuç yine negatif.
12. günü bekleyemediğim için 10. günde tahlil yaptırmıştım beta HCG değerim 0,52 çıktı, tabi çok moralim bozuldu, çok ağladım. Resmen kayıp acısı yaşadım, testin sonucunu Faruk Bey'e gönderdim birde testi erken yaptırdığım için bana bir güzel bağırdı. Sonra iki gün sonra testi tekrarlayın dedi. Yani bugün testi tekrar yaptırdım sonuç 0,10 çıktı. Kendisine testin sonucunu saat 1 de gönderdim, saat 17:30 oldu Faruk Bey den hala ses seda yok. Bir arayıp hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi bile demedi.
ŞİMDİ SİZCE BU İYİ VE GÜVEN VEREN BİR DOKTOR MU? Kararı size bırakıyorum....
Bu yolda uğraş veren tüm anne adaylarının en kısa zamanda bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Allah hepimizi insani duygularını kaybetmemiş doktorlarla karşılaştırsın. AMİN
Faruk buyrumu iyii doktorr ewet iyi ama hangi konuda orası meçhul...Merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Umarım en kısa zamanda, sağlık ve huzurla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. ben de Faruk BUYRU hastasıyım. İlk micro denememizde hamile kaldım ve yakın zamanda bebeğimiz dünyaya geldi.
Şöyle bir bilgi geçmek isterim ki, tedavi esnasında birden fazla sinir krizi geçirdim. İğneleri göbeğime kendim şırınga etmeye başladığım andan itibaren gerildim. Hemşireye yaptırmayı da yediremedim kendime (saçma ama o zamanın ruh haliyle olağan) Faruk Hoca'nın muayenehanesine gittiğim her kontrol gününde "Bu gün iğnelerin son günü inşallah" diyerek koştum, kontrol çıkışı, elimde iğne reçetesiyle her çıkışımda ağlaya ağlaya yürüdüm kalabalık caddelerde.. Bir akşamüstü, kontrole gidişimde "-Bu defa söyleyteceğim, iğneler bitsin artık, diyeceğim" dedim kendi kendime.. Söyleyemedim.. Kapıda gak guk oldum, O da anlamadı, kendi hesabına -Bu hatun sıyırdı herhalde, dedi belki.. Bir defasında da kontrol esnasında soracak oldum aynı soruyu.. Bağırdı :)
Bu tabloya baktığımda FARUK HOCA'NIN HERHANGİ BİR SUÇU YOK! O ZAMAN DA BEN HOCAYI SUÇLAMADIM! HORMON İĞNESİ ORGANİZMAYA PRES YAPIYOR.. TEDAVİ ZATEN BAŞTAN AŞAĞI STRES.. BÜNYE KALDIRIR YA DA KALDIRMAZ!.. HOCA NE YAPSIN PARDON?? ADAM İŞİNİ YAPMAKLA MEŞGUL! -ahh bayan, ne oldu size, aman da aman agucuk bugucuk mu bekliyoruz? Vallahi ben onca gerilime rağmen hocayı gıdım suçlamadım.. Aksine bir de özürleştim.. -Kendime ağır geliyorum, dedim.. Nişantaşı'ndaki o kalabalık caddelerde ağlaya ağlaya yürüdüğüm günleri bilirim ben.. İnsanlar bana çarptı, ben insanlara.. Kafamı kaldırıp da bakmadım kim bana çarptı.. Ben kime çarptım.. Küfür etseler gıgım çıkmazdı.. Zaten ağlıyordum.. Faruk hocanın suçu ne pardon??? Adamın suçu ne pardon?? Hiç dikkat etmediniz mi kapının önündeki kalabalığa?? Hepsi benim gibi.. Sizin gibi.. Adam hepimizin duygularına hitab etmeye çalışırsa evin yolunu bulamaz bence..
Belki umulan başarıya erişememenin verdiği bir kızgınlık bu.. Bence daha konuşkan bir hekimle yola devam ediniz.. Sakin bir doktor Faruk hoca.. Bu da geriliminizi arttırmış olabilir..
Sürahiyi ters çevirince şu soru çıktı ortaya
-BU TEDAVİ BAŞARILI OLSAYDI, FARUK HOCA YİNE ASKER Mİ OLMALIYDI???
:))
K
Sevgilerimle.. kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?