Dr fatma reşide önalan hakkında bilgisi olan varmı?

jaleex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
298
2
316
Diğer
Arkadaşlar f.Reşide önalanın hastası olan yada dr hakkında bilgisi olan varmı aceba.

Yokmu bu dr hakkında bilgisi olan arkadaşlar aranızda hiç,bi yakınının falan doktoru olmadımı aceba.

canım merhaba benim komşum gitmişti Reşide hanıma.3 gebelik kaybı ve bir engelli çocuktan sonra şimdi sağlıklı bir kızı var.10 sene sonra önce Allah ın izni sonra Reşide hanımın yardımlarıyla kızına kavuştu.Hiç tereddüt etmeden gidebilirsin.

Merhaba, internette aratırsanız muayenehane telefonunu bulabilirsiniz. Öğleden sonra ararsanız daha iyi olur.
Sagolun iletişim bilgbuldum arayip bilgi aldim. Benim esim Varikosel hastasi da tüp bebk asilama hakkinda orda tedavi olan var mi

Reşide hanım o kadar tatlı,sakin ve güleryüzlü ki..gebeliğiniz boyunca asla gerilmiyorsunuz.benim 2.5 yasında bir oğlum var ve hamileyim yeniden.hiç tereddütsüz tekrar ona gidiyorum.aradan hiç vakit geçmemiş gibi sanki daha geçen ay görüşmüşüz gibi..asla maddi acıdan gözünü hırs bürümüş biri değil.zaten araştırırsanız da diğer doktorlara göre muayene ücretlerinin cok uygun olduğunu göreceksiniz..kaç arkadaşıma önerdiysem hepsi aynı fikirde..bir anne abla gibi..kesinlikle tavsiye derim..

Merhabalar, hiç yakın zamanda Doğum yapan var mı Reşid hanımda? Doğum ücretini telde söylemiyorlar ben öğrenip ona göre karar vermek istiyorum normal Doğum ücretini merak ettim

Back
X