• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkudan bi hal oldum bilgisi olan varmı??

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
475
138
33
24
Rüyamda oğlum (2yasında) iş alanına düşüyordu kalktım 1 dakika sonra ezan okundu. Bu olay ara ara başıma geliyor kabus görüp uyanıyorum 1 dakika sonra hep ezan okunuyor. Korkudan bi hal oldum bilgisi olan varmı??

Biyolojik saatiniz namaz saatine yakın olduğu için ortalama aynı zamanlarda uyanıyorsunuz. Oğlunuza bir şey olacak diye endişelenmeniz de kabus görmenize neden olmuş olabilir. Uyandıktan sonra ezan okunmasını da sanki bir şey olacak korkusuyla yorumlamışsınız. Endişelerinizden arınmaya çalışın. Sakinleştirici nefes egzersizleri belki yapabilirsiniz. Kendinize telkin verebilirsiniz, bu durumun endişelerle ilgili olduğuna ve bir şey olmadığına dair. Size iyi gelen ve sakinleştiren şeyler yapabilirsiniz

Bana da çok oluyor.

Düşme değil de Allahım korusun bebeğim başka zararlar görüyor rüyamda ezanla beraber uyanıyorum.

“Hayırdır inşallah hepsi rüyaydı”,diye telkin ediyorum kendimi. Zor oluyor anlıyorum.

Rüyamda oğlum (2yasında) iş alanına düşüyordu kalktım 1 dakika sonra ezan okundu. Bu olay ara ara başıma geliyor kabus görüp uyanıyorum 1 dakika sonra hep ezan okunuyor. Korkudan bi hal oldum bilgisi olan varmı??
Bilgim var, ezandan sonra namaz kılınıyor. Kalkmışken dinleyip namazınızı eda edebilirsiniz.:kahve:

Rüya çok önemli rüyayı cahil bı insana anlatmayın ve hayira yorun

Back
X