• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama dr FERHAT UYSAL' a tedavi olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
.....Ben doktorumu 7 ay olmuştur tanıyalı çok sevdiğim biri kendisi ve işinin ehli ..
ben yaşlaşık 10 gün gonalf vurundum göbekten ve bu ayın 5'inde çatlatma iğnesi ovitrellyi vurdu doktorum ve 20' sinde tahlil günüm bakalım hakkımızda hayırlısı ..
FERHAT BEYİN HASTALARI SİZLERİ BEKLİYORUM

merhaba iklim hanım ..bende ferhat uysalın hastasıyım 1 sene olacak yakında onunla tanışana kadar çok kötü dr.tecrubelerim olmuştu neysekı onu tanıdık.çok memnunum doktorumdan .bende ilaç tedavisi sonuç vermedı .şimdi 2. aşılama tedavisine başladık bugun 2. iğnemi yaptım bakalım ..heyecanlı ve gergın bır süreç allah yardımcımız olsun ..umarım sonuç istediğimiz gibi olur..

merhaba iklim hanım ..bende ferhat uysalın hastasıyım 1 sene olacak yakında onunla tanışana kadar çok kötü dr.tecrubelerim olmuştu neysekı onu tanıdık.çok memnunum doktorumdan .bende ilaç tedavisi sonuç vermedı .şimdi 2. aşılama tedavisine başladık bugun 2. iğnemi yaptım bakalım ..heyecanlı ve gergın bır süreç allah yardımcımız olsun ..umarım sonuç istediğimiz gibi olur..

aa çok sevindim hayırlısı olur inşallah nasıl memnunsun dimi doktorumuzda ben ilk tedavide hamile kaldım 4.5 yıldır abudik kubidik yerlere gitmiştim hep sonunda doğru yolu buldum :1:
şimdi ilk kontrolun ne zaman ben cumartesi gidicem

ilk aşılamada hamile kalmanız ne güzel 4 yıldır aşılama denememişmiydniz ben 1.5 yıl olmayınca 3 kez denedim turmadı

ilk aşılamada hamile kalmanız ne güzel 4 yıldır aşılama denememişmiydniz ben 1.5 yıl olmayınca 3 kez denedim turmadı

benim tedavilerim hep yarım kalıyordu yumurtlamam olmuyordu istenen gibi..ama hiç aşılama olamadım hep iğnelerden başarısızlık oluyordu 4 yıl içinde .
sonra ferhat beye gitmeye başladım ilk denemede tuttu ama normal denemeyle oldu tüp aşılama değil.olmasa<aşılama olucaktım..
darısı sana inşallah

Merhaba arkadaşlar bakırköy doktor Ferhat uysal a doğum yaptıran arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ayrıca doktorun özel muananesi olduğu için istediğiniz hastaneye gelebiliyormuş fakat doktorun dışarıdan gelmesi çok masraflı olabilir mi?

Merhaba bayanlar şu sıralar kendisinde tedavi olan var mı?

Güncel

Back
X