Dr.Ferruh Bingül Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar bu hocayı tanıyor veya tavsiye ediyormusunuz?

merhabalarrr
ben 2 hafta once dız kapagı ıcı lıposuctıon yaptırdım. ekip ve dr guvenılır ve ılgılıler.. ılsem sonrası sızıntım oldu bıraz ozel telınden aradım sordum ılgılendı ıstedıgın zamnda arayabılırsın dedı..
gercı sdmı şiş hala bacgaım ıncelme odlumuu olmadımı bacagım duzlestımı tam anlamıoyorum.. haftaya tekrar kontrole gıdıcem sorucam ozaman..

Hanımlar merhabalar yaklaşık 1 yıldır doktor arayışı içerisindeyim. Burun estetiği düşünüyorum.ve önümüzde 3 ay içinde yaptıracağım inş. Ankarada yaşıyorum ve şehir dışına çıkamam.Neden bilmiyorum Dr. Ferruh Bey hakkında pek bilgiye ulaşamasamda aklımda tek doktor ismi o kalıyor. Günlük hayatımda 1 kişiden referans aldım.Şimdi burada Dr.Ferruh Beyin hastaları var ise yorumlarını almayı çok isterim. Kafamda netleştirmek istiyor sabırsızlıkla bekliyorum. Tşk ederim.

Hanımlar merhabalar yaklaşık 1 yıldır doktor arayışı içerisindeyim. Burun estetiği düşünüyorum.ve önümüzde 3 ay içinde yaptıracağım inş. Ankarada yaşıyorum ve şehir dışına çıkamam.Neden bilmiyorum Dr. Ferruh Bey hakkında pek bilgiye ulaşamasamda aklımda tek doktor ismi o kalıyor. Günlük hayatımda 1 kişiden referans aldım.Şimdi burada Dr.Ferruh Beyin hastaları var ise yorumlarını almayı çok isterim. Kafamda netleştirmek istiyor sabırsızlıkla bekliyorum. Tşk ederim.

merhabalar, 2 ay önce ameliyat oldum. doktorum Serdar öztürk. Ferruh beyle ikisi arasında çok kaldım, ama bu sitedeki yorumları okuyunca doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Ferruh bey hakkında bazı yazılar pek iyi değil, memnun kalanlar da var tabi. ama serdar beye ameliyat olup da memnun kalmayanı görmedim. ben de burnumdan çok memnunum. bi görüşmenizi tavsiye ederim.

bende dr ferruh bingülün hastasıyım gayette memnunum, vocabulaire heralde serdar beyin sekreteri, çünkü burda dr ferruh bey hakkında konuşulurken başka drun reklamını yapıyor, bunlara kanmayın

kızlar selam

bende yakın zamanda forumda baya bi araştırma yaptım Ankarada ameliyat olcam
Dün en son bi arkim 4 yıl önce ameliyat olmuştu onu arayıp doktorunu sordum (burnu yüzüne göre çok doğal hiç estetik oldugu belli değil bende belli olmasın istiyorum) Ferruh Bingülmüş hatta o ameliyat oldugunda devlet hastanesindeymiş ve oldukça uygun bi fiyata olmuş. Burda bazı kullanıcılar doktor reklamı amaçlı onu bunu kötülüyorlar bence çok yanlış o yüzden herkese de güvenmememiz gerektiğini düşünüyorum. Benim aklımda şu an iki doktor var. Ferruh Bingül ve Tevfik Sözen. Bakalım zaman neyi gösterecek :)

kızlar selam

bende yakın zamanda forumda baya bi araştırma yaptım Ankarada ameliyat olcam
Dün en son bi arkim 4 yıl önce ameliyat olmuştu onu arayıp doktorunu sordum (burnu yüzüne göre çok doğal hiç estetik oldugu belli değil bende belli olmasın istiyorum) Ferruh Bingülmüş hatta o ameliyat oldugunda devlet hastanesindeymiş ve oldukça uygun bi fiyata olmuş. Burda bazı kullanıcılar doktor reklamı amaçlı onu bunu kötülüyorlar bence çok yanlış o yüzden herkese de güvenmememiz gerektiğini düşünüyorum. Benim aklımda şu an iki doktor var. Ferruh Bingül ve Tevfik Sözen. Bakalım zaman neyi gösterecek :)

Mrb,Ahmet işikdemiride duşunuyordunuz vazmı gectınız

Mrb,Ahmet işikdemiride duşunuyordunuz vazmı gectınız

Evet onu tamamen unutmuşum Dr Ahmet Beyde vardı sizin burnunuz güzel olmuş :( seçim aşaması çok sıkıntılı gerçekten. Siz nasıl karar verdiniz doktorunuzu nasıl buldnuz?

Evet onu tamamen unutmuşum Dr Ahmet Beyde vardı sizin burnunuz güzel olmuş :( seçim aşaması çok sıkıntılı gerçekten. Siz nasıl karar verdiniz doktorunuzu nasıl buldnuz?

ben daha olmadım ama ahmet ısıkdemırde aklımda olan doktorlardan

Kızlar merhaba. Pek fazla yazmıyorum ama net bilgi veren pek olmadığı için yazma ihtiyacı hissettim. 6 yıl önce Ferruh Bey'e meme büyütme ameliyatı olmuştum. Aslında memelerim zaten buyuktu ama bi anda kilo verince icleri bosalmisti. Acikcasi cok memnun kaldim hicbir sorun yasamadim. 2 gun once baska konular icin kendisine gittim. 1 gunde 4 islem yapilacak. Oncesi sonrasi foto koyarim islemden sonra.
Yuzumdeki benleri lazerle alacak,
Burnumdaki etler yakilacak ve uç kisimdaki kemik egriligi duzeltilecek yani burun ucu estetigi,
Yine ani kilo vermemden dolayi yanaklarimda olusan cokme icin hydro asit ile dolgu yapilacak
Bir de isimle ilgili bir sebepten dolayi kulak mememden operasyon gecirecegim.

Sanirim siz daha cok ilk ucuyle ilgilenirsiniz :) bu hafta yapilmis olur diye dusunuyorum. Asama asama foto atar bilgilendiririm.

merhabalar,
ben ferruh beyin 3 senedir hastasıyım, internetten araştırıp buldum gittim, bir tavsiye üzerine değil.
kollarımdaki dövmeleri lazerle sildiriyorum.
normalde 10 seansta bitme garantisi verilmişti, ama kullanılan boyalar çok kaliteli ve biraz derine yapılmış olduğu için seanslarım uzadı. 3 senedir bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. ekibi ve kendisi her zaman güleryüzlü ve ilgililer.

Back
X