- Konu Sahibi SeviSevimay
Arkadaşlar bu hocayı tanıyor veya tavsiye ediyormusunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu hocayı tanıyor veya tavsiye ediyormusunuz?
Hanımlar merhabalar yaklaşık 1 yıldır doktor arayışı içerisindeyim. Burun estetiği düşünüyorum.ve önümüzde 3 ay içinde yaptıracağım inş. Ankarada yaşıyorum ve şehir dışına çıkamam.Neden bilmiyorum Dr. Ferruh Bey hakkında pek bilgiye ulaşamasamda aklımda tek doktor ismi o kalıyor. Günlük hayatımda 1 kişiden referans aldım.Şimdi burada Dr.Ferruh Beyin hastaları var ise yorumlarını almayı çok isterim. Kafamda netleştirmek istiyor sabırsızlıkla bekliyorum. Tşk ederim.
kızlar selam
bende yakın zamanda forumda baya bi araştırma yaptım Ankarada ameliyat olcam
Dün en son bi arkim 4 yıl önce ameliyat olmuştu onu arayıp doktorunu sordum (burnu yüzüne göre çok doğal hiç estetik oldugu belli değil bende belli olmasın istiyorum) Ferruh Bingülmüş hatta o ameliyat oldugunda devlet hastanesindeymiş ve oldukça uygun bi fiyata olmuş. Burda bazı kullanıcılar doktor reklamı amaçlı onu bunu kötülüyorlar bence çok yanlış o yüzden herkese de güvenmememiz gerektiğini düşünüyorum. Benim aklımda şu an iki doktor var. Ferruh Bingül ve Tevfik Sözen. Bakalım zaman neyi gösterecek :)
Mrb,Ahmet işikdemiride duşunuyordunuz vazmı gectınız
Evet onu tamamen unutmuşum Dr Ahmet Beyde vardı sizin burnunuz güzel olmuşseçim aşaması çok sıkıntılı gerçekten. Siz nasıl karar verdiniz doktorunuzu nasıl buldnuz?
Geçmiş olsun inş istediğin gibi olur netice