- 24 Şubat 2015
- 2
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi fataldanger
Merhaba ben de fikret hocaya ameliyat oldum 27 gun oldu. Size masaj verdi mi?Hastanede 1 gün yatcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de fikret hocaya ameliyat oldum 27 gun oldu. Size masaj verdi mi?Hastanede 1 gün yatcam
Geçmiş olsun, son konuştuğumuzda kararsızdın ameliyat olduğuna sevindim. Hiç merak etmee şişlikler gayet normal zamanla şeklini alcak burnun.Benim de 22 gün oldu. Henüz masaj vermedi. Hala burnumda şişlik var.
muayene esnasında doktorum kendisi yapıyordu. Iki kere masaj yapıldı diye hatırlıyorum.Sıze masaj verdı mı
Merhaba ben de fikret hocaya ameliyat oldum 27 gun oldu. Size masaj verdi mi?
merhabalar,Benim de 22 gün oldu. Henüz masaj vermedi. Hala burnumda şişlik var.
Kime amelıyat oldunben de fikret beyle ilgili bilgisi olan yada ameliyat olanlar varsa bilgi almak istiyorum ?
benimde ozel sigortam yok ve Fikret beyden arkadasim ameliyat oldu, cok memnunlar, onun icin 3. ve son ameliyatimi Fikret beyle olmak istiyorum.Arkadaşlar merhabalar:)
ben de Fikret Hoca'ya ameliyat olmak istiyorum okuduğum yorumlar tavsiyeler doğrultusunda her şey olumlu gözküküyor.Fikret hoca'ya ameliyat olan arkadaşlar acaba ameliyat ücreti olarak size ne kadara mal oldu yani hastane masrafı amaliyat hepsi totalde ne kadar tuttu?Özel Sağlık sigortam yok o SGK'dan yararlanıp olacağım ameliyatımı. Fiyat konusu da netleştikten sonra adımlarımı atmaya başlayacağım ameliyat için sizlerden bu konuda bilgi rica ediyorum. Saolun :)