Rende Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 978 0 96 İstanbul 16 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Rende #1 Selamlarr.... Dr. Gökhan Okan'a tedavi olanınız var mı? ya da olmayı düşüneniniz... Ben 4 hafta önce başladım tedaviye... buradan ilerlemelerimizi paylaşalım istedim... Ne tanı koydu.. nasıl bir tedavi izliyor... sonuçları nasıl... memnun kalanlar... kalmayanlar...
Selamlarr.... Dr. Gökhan Okan'a tedavi olanınız var mı? ya da olmayı düşüneniniz... Ben 4 hafta önce başladım tedaviye... buradan ilerlemelerimizi paylaşalım istedim... Ne tanı koydu.. nasıl bir tedavi izliyor... sonuçları nasıl... memnun kalanlar... kalmayanlar...
tatlxixrxuxya NEFESİMSİN Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2008 5.526 2 156 Antalya 22 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rende #2 gökhan beyi tavsiye ederim...bilgiili bir doktor...ben ona gidiyorum...bu salı randevum var...
Rende Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 978 0 96 İstanbul 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rende #3 tatlırüya .!.: gökhan beyi tavsiye ederim...bilgiili bir doktor...ben ona gidiyorum...bu salı randevum var... Genişletmek için tıkla... ne kadardır gidiyorsun.. nasıl bir tedavi uyguluyor...
tatlırüya .!.: gökhan beyi tavsiye ederim...bilgiili bir doktor...ben ona gidiyorum...bu salı randevum var... Genişletmek için tıkla... ne kadardır gidiyorsun.. nasıl bir tedavi uyguluyor...
A ankara_ankara Nirvana Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 447 67 643 18 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rende #4 bahsettiğiniz kişi nerde ve kim kızlar birde nasıl bir tedavi bilgi verirmisiniz
Rende Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 978 0 96 İstanbul 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Rende #5 istanbul bahçelievler medical park hastanesiinde