Dr gurkan kubilay a gitsem mi ? Kizlar yardim Edin

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Yasim 18 ve kilom 90 ve ben 60 kilo ya inmek istiyorum ama bir turlu inemedim cok sey denedim spor, yediklerime dikkat ettim vs ama sonunu getiremedim 2 Gun sonra pes ediyorum cunku hep Ayni seyi yedigim icin sikiliyorum benim size sorum su.. Ben avrupada yasiyorum cok zayiflamak istiyorum aileme de surpriz yapmak istiyorum bu konuda ve ben söyle dusundum turkiye de doktor gurkan kubilay diye bir Adam var oraya gitsem Yani turkiye ye gelsem 3-4 ay turkiye de kalsam sirf zayiflamak icin sizce mantikli mi ? Konya da kalacak yerim var ama istanbula artik ayda 1 kere gidecem turkiye de daha kolay olur sonucta orda istediklerimi Alamam bir is bulur 3-4 ay calisirim sizce ne yapayim Burda olmuyor deger mi turkiye ye gelir zayiflamak cok ama cok isterim söyle bir 30 kilo verip geri avrupaya gelince ailemi Mutlu etmek :) sizce yapayim mi ?

ben bir dönem gitmiştim, yalnız sistem bir ayda 2-2,5 kilo verebileceğin şekilde ayarlanıyor en sağlıklısı bu olduğu için, yani 3 4 ayda 30 kilo veremezsin gürkan beyin sisteminde

ben bir dönem gitmiştim, yalnız sistem bir ayda 2-2,5 kilo verebileceğin şekilde ayarlanıyor en sağlıklısı bu olduğu için, yani 3 4 ayda 30 kilo veremezsin gürkan beyin sisteminde

O halledilebilir bence ayda 5 kilo normal gibime geliyor ona göre yapılabilir sence değer mi gitmem ?

Hiç kalori takibi yaptın mı?
ben 900-1300 kalori alıp 2 ayda 18 kilo verdim.
deneyebilirsin.
bana ayda 2-3-4 kilo vermek hiç cazip gelmiyor.

Back
X