- Konu Sahibi KELEBEK0908
Merhabalar, basta soylemem gerekirse Guvenc bey ile tup bebek sureci yasamadim. Ama kendisine kontrole gitmeden once cok arastirdim ve burada kendisiyle alakali ilgisiz vs gibi cok fazla yorum gordum. Bunun aksini yasadigim icin yazmak istedim. 1 dusuk ve genetik tesler sonrasi tup bebek icin danisma almak amacli Guvenc Bey ile on gorusmeye gittik. Biz gittigimizde klinik nispeten normala gore daha bostu yani yogun degildi. Inanin yarim saat gorusme yaptik ve guvenc hoca bana bir abi gibi yok gosterdi, teselli etti, goz yaslarimi silmeme yardimci oldu. Kendisi hic zorunda olmamasina ragmen orada bana ayak ustu psikolojik danismanlik yapti resmen. Konustu uzun uzun ve bunlar benden sana abi ogudu simdi doktorluk kismina gecelim dedi:) inanin sozleriyle beni o kadar rahatlattiki. Durumunuzdan oturu genetik doktoru ile gorusturmek istedi bizi, baska bigun icin genetik doktoru ile randevulastik, geldigimizde klinik asiri yogundu. Gercekten belki o yogunlukta gelseydim guvenc bey ile gorusmeye o gorusme de kisacik olabilirdi, tamamen doktorun yogunluguna gore degisen bir durum oldugunu dusunuyorum, genetik doktorumuzla da uzun uzun gorustuk julide hanim ile. Ve o da sagolsun bizi asiri derecede rahatlatti ve sonuc olarak su an icin tup bebek yapmamiza gerek olmadigina karar verdi. Bu kadar uzun yazarak anlatmak istedigim iki sey vardi;
birincisi guvenc bey imkanlar dahilinde tum hastalarina en cok vakti ayirmaya calisir bence ben hastasi bile olmama ragmen cokca ilgilendi.
Ikincisi ise asla para icin tup bebek yapmaya calisacaklarini dusunmuyorum, biz klinige gittigimizde esimle yuzde yuz tup bebek yaptirmak istiyorduk, eger onlar gerekli gorduklerini dusunselerdi aninda yaptiracaktik bu sekilde de gorusumuzu aktardik eger para meraklisi bir ekip olsaydi biz simdi tedaviye baslamis olurduk diye dusunuyorum
Ozetle bunlari yazmak istedim bunlar benim kendi tecrubelerimden cikardigim seyler. Bu forumda doktor ve klinik hakkinda kendi yasadiklarimin tersi yazilar gorunce yazma ihtiyaci duydum, umarim herkes icine sinen doktorla bebegine kavusur.
birincisi guvenc bey imkanlar dahilinde tum hastalarina en cok vakti ayirmaya calisir bence ben hastasi bile olmama ragmen cokca ilgilendi.
Ikincisi ise asla para icin tup bebek yapmaya calisacaklarini dusunmuyorum, biz klinige gittigimizde esimle yuzde yuz tup bebek yaptirmak istiyorduk, eger onlar gerekli gorduklerini dusunselerdi aninda yaptiracaktik bu sekilde de gorusumuzu aktardik eger para meraklisi bir ekip olsaydi biz simdi tedaviye baslamis olurduk diye dusunuyorum
Ozetle bunlari yazmak istedim bunlar benim kendi tecrubelerimden cikardigim seyler. Bu forumda doktor ve klinik hakkinda kendi yasadiklarimin tersi yazilar gorunce yazma ihtiyaci duydum, umarim herkes icine sinen doktorla bebegine kavusur.