- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
Mersin Doğuş hastanesinde.
Kbb uzmanı ve plastik cerrah. Mustafa Cömert'e de gittim ancak kendisi birkaç yıldır burun estetiği yapmıyormuş...ve Hakan Bey'i o da tavsiye etti. Amerikada 'da tahsil görmüş.
Cüneyt Bozkurt'a gitmeye hiç niyetim yok, buradaki yorumlardan sonra gidene şaşarım zaten
Ben doğal bir görüntü arıyorum, öyle kalkık, abartı birşey istemiyorum.
Korkuyorum ancak...kararlıyım. İnşallah güzel olur !
burnun çok guzel gorunuyor esralorın doktorun fatıh dağdelenmi
Meraba Hakan beye bizim bi tanıdığımız burnunu yaptırdı. Şuan memnun dışardan estetık oldugu belli degil. Hatta bugun doktorla konusmaya gittim.Kendınden emın bi doktor ama yınede kafamda soru isaretleri var.Merhaba,
Ben 10 gün içinde Hakan bey'e ameliyat olucam. kendisi çok zeki, yetenekli ve güvenilir bir his verdi bana..
Çok çok fazla doktor araştırması yapmadım ancak karşıma iyi bir doktor çıktığına inanıyorum.
Tanıyanlar ya da kendisine ameliyat olanlar var mı?
Teşekkürler kızlar!
p.s. : Bu arada bu benim ilk mesajım sitedeki...o kadar çok şey öğreniyorum ki bu siteden ben de her konuda tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan çok mutlu olucam.
Meraba Hakan beye bizim bi tanıdığımız burnunu yaptırdı. Şuan memnun dışardan estetık oldugu belli degil. Hatta bugun doktorla konusmaya gittim.Kendınden emın bi doktor ama yınede kafamda soru isaretleri var.
Evet Hakan bey ıyı bır doktora benzıyor ama ben gıttigimde cok fazla hastası vardı cok az konusabıldım bu yüzden kararsızım sadece 1 tane hastasıyla görüstüm zaten o da tanıdığımızdı. bu arada sanada cok gecmıs olsun inş ıstedıgın gıbı olur senınlede görüsmek ısterımCanım ben ameliyat olalı 9 gün oldu Hakan Bey'e. Benim de soru işaretleri vardı kafamda, ama istanbula gidip ameliyat olmak kesinlikle istemiyordum. Adana-Mersin civarı arıyordum.
Mustafa Kemal Aksoy'a gittim, Mustafa Cömert ' e de gittim. Ancak sonunda Hakan Bey'de karar kıldım. Deviasyon problemi de vardı çünkü bende o yüzden kesin KBB doktoru tercihimdi ayrıca. M. Cömert bile hakan beyin çok iyi bir doktor olduğunu söyledi bana.
Ben sık sık kontrole gidiyorum, bir gün denk getirirsek beni görürsün.
Dün alçılarım çıktı, burnum çok şiş tabi.. O Tamponların çıkması da canımı aldı diyebilirim...
Çok teşekkur ederım. Yalnız ben bu persembe gıdıcem.Senın bu hafta kontrolun var mı? Olmazsada mersıne gerı geldıgımde görüsürüz. Bu arada şişliklerin nasıl baya ındı mı? Gözlerinde kanlanma falan oldu mu?Bugün kontrole gidiyorum, sık sık çağıracağını ve kontrollerin çok önemli olduğunu söyledi.
Ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım.
Bu arada, Hakan Bey'in her zaman çok hastası var. İşi o kadar başından aşkın ki hayret ediyorum.
Stresli bir hastane ortamı, kendi özel yeri olsaydı herşey daha farklı olurdu ama sabrı çabuk tükeniyor haliyle, çok vakit ayıramıyor sanırım.
Sen burun ameliyatı için bilgi alırken dışarda çocuk kulağına boncuk kaçmış ağlayarak bekliyor mesela, e sen biraz güme gidiyorsun. Kbb uzmanı olmanın bir de bu yönü var ancak kendisinin sürekli burun ameliyatı yaptığını söyleyebilirim , her konrole gittiğimde diğer ameliyatlı hastaları da kontrole gelmiş oluyorlar. Ama her hastayı baz almamak lazım çünkü burunları estetik açıdan güzel olmayan ama sadece düzgün nefes almak için ameliyat olanlar var.
Ben şahsen, önce estetik sonra nefes tercihi yapanlardan oldum:)
Bu arada, Hakan Bey'in her zaman çok hastası var. İşi o kadar başından aşkın ki hayret ediyorum.
Stresli bir hastane ortamı, kendi özel yeri olsaydı herşey daha farklı olurdu ama sabrı çabuk tükeniyor haliyle, çok vakit ayıramıyor sanırım.
Sen burun ameliyatı için bilgi alırken dışarda çocuk kulağına boncuk kaçmış ağlayarak bekliyor mesela, e sen biraz güme gidiyorsun. Kbb uzmanı olmanın bir de bu yönü var ancak kendisinin sürekli burun ameliyatı yaptığını söyleyebilirim , her konrole gittiğimde diğer ameliyatlı hastaları da kontrole gelmiş oluyorlar. Ama her hastayı baz almamak lazım çünkü burunları estetik açıdan güzel olmayan ama sadece düzgün nefes almak için ameliyat olanlar var.
Ben şahsen, önce estetik sonra nefes tercihi yapanlardan oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?