Dr.Hakan Gürbüz'e giden varmı

Buraya yazıktan sonra, çok şükür bir tanıdık buldum, çapadan bir profesore gidiyorum ama anadolu yakasında olduğum için çok uzak kalıyor ve yine de bu tarafta bir doktorum olsun istiyorum.
Hakan beye randevu aldım ama hem çok dolu hem çalıştığım için saatleri bana hiç uymuyor. Dün randevu aldım taaaaa 11 nisana. Bakalım gittikten sonra yeniden yazarım.

Tabi hastanenin sistemsizligi nedeniyle son iki aydir baska hastaneye gectim ama Hakan beye sevgim daim:)

Dr. Hakan Gürbüz gerçekten çok iyi bir doktor... hem bilimsel olarak hem de insan olarak... ikinci hamileliğim ve yine kendisine gidiyorum... benim kadar endişeli bir hastayı bile rahatlatıyor... ilk hamileliğimde son kontrollerde bebeğin boyu, kilosu ne dediyse aynen çıktı... şimdi de sorunsuz geçecek insşallah...

Birçok arkadaşımın ilk doğumunu yapıp önerdiği Hakan Beye gidiyordum bende. Hiç memnun kalmadım. Kaldıki arkadaşlarım 2. Doğumlarımda nefret ettiler. Ebe hemşire stajyermiş. Doktor resmi tatil günü olduğundan doğuma gelmemiş.

Benim memnuniyetsizliğimde Sadece doktor beyin etkisi yok. Tüm çalışanlar amatör. Aşırı yoğun olduğundan her gittiğimde en az 1 saat bekledim. Şeker yüklemesini bana söylemedi bile. 30. Haftamda ben inatla hatırlattığım için yaptık, önemi olmadığını söyledi gerçi. Hastanede gerçekten sıkınto var. Doktorun sekreteri zaten bilgi vermiyor. Acil ameliyatı çıkmış doktorun. 1 saat sonra çıkacak dediği gün tam 4 saat bekledik. Kendi aptallığıma inanamıyorum. Bekledim orda. Gitmeyeceğim artık. Devlet hastanesine giderim. Yine de Hakan Beye gitmem. İşk gittiğimde muayene ücretinin diğer doktorlara göre yüksek olmasının sebebini az sayıda hasta kabul ettiği ile açıklamıştı. Sormadığım halde. Düpedüz yalan. Rezil olursunuz gitmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…