Ankarada akay hastanesinde ameliyatlarını yapıyormuş kendisi..instagram hesabındaki sonuç fotoğaraflarını beğendim.Hakkında bilgisi olan varmı acaba? bir hafta içinde ameliyat olucam umarım tanıyan birileri konumu okur.
Evet gitmiştim görüşmeye çom ilgili bini işinide biliyor ameliyat olanlar da çok mutlu bir kaç tane burun özellikle efsane yapmış hatta inceledim bir avusturalyalı mankenin burnunu yapmış çok havalı olmuş.Görüşmenizde fayda olabilir yanımdaki arkadaşım doktorun anlakımına bayılmıştı.çok bilgiliydi.
Ankarada akay hastanesinde ameliyatlarını yapıyormuş kendisi..instagram hesabındaki sonuç fotoğaraflarını beğendim.Hakkında bilgisi olan varmı acaba? bir hafta içinde ameliyat olucam umarım tanıyan birileri konumu okur.
Henüz karar vermedim.biraz korku var açıkçası.Ama güven veren bi doktor.Burun ameliyatı hiç riske atılacak türden değil.Nefes problemim olmasa belkide düşünmezdim
Henüz karar vermedim.biraz korku var açıkçası.Ama güven veren bi doktor.Burun ameliyatı hiç riske atılacak türden değil.Nefes problemim olmasa belkide düşünmezdim
Ayrıca bgn de gürcan aslana muayene olmaya gittim, hiç söyledikleri gibi değilmiş, burnuma baktı, hiç ilgilenmedi, seni burda yapamam doluyum dedi ve özelde yaparım istersen dedi fiyatı da 7-8000 bin arası söledi, bn bir hasta olarak kendisinden hiç memnun kalmadım açıkcası
Ayrıca bgn de gürcan aslana muayene olmaya gittim, hiç söyledikleri gibi değilmiş, burnuma baktı, hiç ilgilenmedi, seni burda yapamam doluyum dedi ve özelde yaparım istersen dedi fiyatı da 7-8000 bin arası söledi, bn bir hasta olarak kendisinden hiç memnun kalmadım açıkcası
bende gürcan aslana yazmıştım.ağustosun ilk iki haftası dolu sanırım.bu yüzden banada özel hastanede olursan 7-8 bin tutar dedi.İnstagramda paylaştığı fotolar kullandığı teknik iyi gelmişti.Bu yüzden seçeneklerim arasındaydı ama burun ameliyatını araştırmak başka son kararı vermek çok başka şeyler.Umarım yanılmam.
Erkek kardeşim oldu 5 yıl önce çok memnun hala.bi kız arkadaşımda sadece ucunu kaldırtıp delikleri eşitlemesini istemişti ama delikler eşit olmadı tabiki.zaten estetik sonrası çokta eşit olamıyor yani kendi takıntısı yoksa bariz bişi yoktu.