Dr.Hakan Gürsoy-Ankara

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Ankarada akay hastanesinde ameliyatlarını yapıyormuş kendisi..instagram hesabındaki sonuç fotoğaraflarını beğendim.Hakkında bilgisi olan varmı acaba? bir hafta içinde ameliyat olucam umarım tanıyan birileri konumu okur.

Doktorun adını yanlış yazmış olabilirmisiniz hakan soygür olmasın.

Aa evet Hakan Soygür yanlış yazmışım..bilginiz varmı acaba
Evet gitmiştim görüşmeye çom ilgili bini işinide biliyor ameliyat olanlar da çok mutlu bir kaç tane burun özellikle efsane yapmış hatta inceledim bir avusturalyalı mankenin burnunu yapmış çok havalı olmuş.Görüşmenizde fayda olabilir yanımdaki arkadaşım doktorun anlakımına bayılmıştı.çok bilgiliydi.

Merhaba, bn de muayene olmayı düşünüyorum muayenesi ücretli mi ve burun estetiği olarak size ortalama ne kdr bir fiyat verdi

Merhaba, bn de muayene olmayı düşünüyorum muayenesi ücretli mi ve burun estetiği olarak size ortalama ne kdr bir fiyat verdi
muayenesi ücretsiz.5-6 bin arası fiyat.İlgili bi doktor kendisi..

Siz karar verdiniz mi olacak mısınız hakan beye
Henüz karar vermedim.biraz korku var açıkçası.Ama güven veren bi doktor.Burun ameliyatı hiç riske atılacak türden değil.Nefes problemim olmasa belkide düşünmezdim

Henüz karar vermedim.biraz korku var açıkçası.Ama güven veren bi doktor.Burun ameliyatı hiç riske atılacak türden değil.Nefes problemim olmasa belkide düşünmezdim
Her ameliyatın kendine göre riskleri var tabi, bn de doktor arayışındaym, ama kimseye gözü kapalı güvenemem yapan da insan sonuçta diye düşünüyorum

Ayrıca bgn de gürcan aslana muayene olmaya gittim, hiç söyledikleri gibi değilmiş, burnuma baktı, hiç ilgilenmedi, seni burda yapamam doluyum dedi ve özelde yaparım istersen dedi fiyatı da 7-8000 bin arası söledi, bn bir hasta olarak kendisinden hiç memnun kalmadım açıkcası

bende gürcan aslana yazmıştım.ağustosun ilk iki haftası dolu sanırım.bu yüzden banada özel hastanede olursan 7-8 bin tutar dedi.İnstagramda paylaştığı fotolar kullandığı teknik iyi gelmişti.Bu yüzden seçeneklerim arasındaydı ama burun ameliyatını araştırmak başka son kararı vermek çok başka şeyler.Umarım yanılmam.

Merhaba ameliyat oldunuz mu söylediğiniz doktora?

Erkek kardeşim oldu 5 yıl önce çok memnun hala.bi kız arkadaşımda sadece ucunu kaldırtıp delikleri eşitlemesini istemişti ama delikler eşit olmadı tabiki.zaten estetik sonrası çokta eşit olamıyor yani kendi takıntısı yoksa bariz bişi yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…