Merhaba,eşimi 3 yıl önce Hakan SOYGÜR ameliyat etti geçen yılda bir arkadaşım estetik yaptırdı ikiside son derece memnunlar..işini çok iyi yapan ve herşeyden önce insancıl bir doktor..kesinlikle tavsiye ediyorum,onunla işiniz bitsede hep görüşmek isteyeceğiniz kaliteli bir insan ve iyi bir doktor Hakan SOYGÜR..hakan soygüre burun estetiği yaptıran varmı?
Merhaba ben de Hakan beyi araştırmaya başladım fakat öncesi sonrası fotograflarına çok ulaşamıyorum, kendisini instagramda takipteyim ama iyi olanları koyuyor da olabilir sadece. ameliyt olanlar özelden fotograf paylaşımı yapsa ne güzel oluur :)Merhaba,eşimi 3 yıl önce Hakan SOYGÜR ameliyat etti geçen yılda bir arkadaşım estetik yaptırdı ikiside son derece memnunlar..işini çok iyi yapan ve herşeyden önce insancıl bir doktor..kesinlikle tavsiye ediyorum,onunla işiniz bitsede hep görüşmek isteyeceğiniz kaliteli bir insan ve iyi bir doktor Hakan SOYGÜR..
Merhaba ben de Hakan beyi araştırmaya başladım fakat öncesi sonrası fotograflarına çok ulaşamıyorum, kendisini instagramda takipteyim ama iyi olanları koyuyor da olabilir sadece. ameliyt olanlar özelden fotograf paylaşımı yapsa ne güzel oluur :)
ekledim :)ben de yeni hastasi sayilirim 4 ay oldu daha, instagramdan iletiseme gecerseniz ben de size bi tane ozel fotomu gonderebilirim@eaa_ayb
Merhaba Hakan beye dün ameliyat oldum ve suan 2. Gecem. Bir çok doktorla görüşüp karar verip vazgeçmeme rağmen Hakan beyin beni anlaması istediğimi sunabilecegini söylemesi pozitifligi tecrübesi ve çevremde aldığım yorumlar sayesinde hemen karar verdik. 1hafta sonra da operasyonu gerçeklestirdik. Aileden biri gibi istediğim an ulaştım. Ameliyat sabahi yanıma geldi tekrar konuştu ne istediğimi. En çok korkum damar yolumun açılmasıydi 5dk içinde halloldu iğne yapıldı ve ben sadece odadan çıkışımi hatırlıyorum :) ameliyatimdan sonra doktorum tekrar geldi alsam tekrar geldi ilgisi alakası beni çok rahatlattı. Ağrı sizi kesinlikle olmadı sürekli buz koyduk ama bu sabah morarmaya başladım yarın da tamponlarım alincak umarım hayalinizdeki buruna kavuşursunuz şimdilik süreç benim için böyle izliyor. Doktor hasta uyumu çok önemliymis ve kendimi çok şansli hissediyorum Hakan beye ameliyat olduğum için sorunuz olursa seve seve cebaplarim NE KADAR ÜCRET ALINDI REVİZYON ÜCRETLERİNDEN BİLGİNİZ VAR MI
Gayet iyiyim morluk zaten 1.haftada geçti bugün 13. Günüm yüzümde hafif şişlikler var ben çok nazli biriyimdir dikiş tampon alınırken burun temizleme işlemi yapılırken o kadar gergindim ki hakan bey sağolsun çok iyi davrandı rahatlatti ben süreçten memnunum yüz yüze görüşünce anlicaksiniz fiyati kendisiyle görüşün çünkü her işlem farklı benim hem sağlıksal açıdan içinde kemik eğriliği ve et büyümesi vardı hemde estetik olduğu için fiyatlarda farklılık olabilir şimdiden geçmiş olsunMerhaba bende bir kaç güne görüşmeye gideceğim Hakan beyle nasıl oldunuz son durumunuzdan memnun musunuz biraz daha bilgi verir misiniz? Birde fiyat bilgisi verebilirseniz sevinirim sevgili G goldgirl93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?