DR.Hakan SOYGÜR Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kendisi alanında 1 numaralı çok başarılı ve çok samimi bir insan kesinlikle tavsiye ederim

hakan soygüre burun estetiği yaptıran varmı?
Merhaba,eşimi 3 yıl önce Hakan SOYGÜR ameliyat etti geçen yılda bir arkadaşım estetik yaptırdı ikiside son derece memnunlar..işini çok iyi yapan ve herşeyden önce insancıl bir doktor..kesinlikle tavsiye ediyorum,onunla işiniz bitsede hep görüşmek isteyeceğiniz kaliteli bir insan ve iyi bir doktor Hakan SOYGÜR..

Ben de yakın zamanda Hakan SOYGÜR hocam sayesinde edindiğim burun estetiği tecrübemi paylaşmak istiyorum. Yaptıralı tam olarak 2 buçuk ay oldu bugün.Öncelikle ben burnumdaki kemerden şikayetçiydim hocama da sadece bunu istemediğimi dile getirdim, o da yaptığı kontroller sonrasında nasıl yapacağını ve neyin değişeceğini söyledi, hiç bir şekilde şöyle olsun böyle olsun demedim ki işi uzmanına bırakmak lazım. şunu belirtmeliyim ki ameliyattan sonra hiç bir şekilde ağrı kesici almaya gerek duymadım ve ameliyattan bir hafta sonra işe başladım, zaten ameliyattan sonra bile neredeyse morluk hiç oluşmadı.Hakan hocam o kadar ilgili ve şeker gibi bir insan ki sürekli iletişim halindeydi ve hala da öyle.Yeni burnumdan çok çok memnunum, bunda hocamın da kesinlikle doğallıktan yana olmasında fayda var, tanıdığım kimseden tek bir olumsuz yorum dahi almadım. ben yakın çevremden doktor arayan herkese öneriyorum. Kafanızda yaptırıp yaptırmamakla ilgili soru işareti varsa bile en azından görüşmenizde yarar var, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Merhaba ben de Hakan beyi araştırmaya başladım fakat öncesi sonrası fotograflarına çok ulaşamıyorum, kendisini instagramda takipteyim ama iyi olanları koyuyor da olabilir sadece. ameliyt olanlar özelden fotograf paylaşımı yapsa ne güzel oluur :)

ben de yeni hastasi sayilirim 4 ay oldu daha, instagramdan iletiseme gecerseniz ben de size bi tane ozel fotomu gonderebilirim @eaa_ayb

Merhaba
Ben de burun ameliyatı düşünüyorum, burnumda eğrilik var.Aynı zamanda biraz kemerli.Hakan Bey e ameliyat olanları okudum ama yine de tereddütluyum.Ne yapmalıyım sizce?

Hakan Bey'i septorinoplasti ameliyatı sürecimde tanıdım. İlk muayeneden itibaren enerjisi, yaklaşımı, verdiği bilgilerle "Doktorumu buldum!" dedirtti bana. Kendisi inanılmaz derecede pozitif, güler yüzlü, nazik ve hastasıyla sağlam iletişim kurabilen bir doktor. Kendi öngörüleriyle sizin beklentilerinizi birlikte göz önüne alıp ona göre bir ameliyat süreci çiziyor. Ameliyat sonrasında ciddi anlamda morluk, ağrı, sızım olmadı. Henüz 16 gün geçmesine rağmen sonuçtan çok memnunum :) Kendisinin eline, emeğine sağlık.

Merhaba Hakan beye dün ameliyat oldum ve suan 2. Gecem. Bir çok doktorla görüşüp karar verip vazgeçmeme rağmen Hakan beyin beni anlaması istediğimi sunabilecegini söylemesi pozitifligi tecrübesi ve çevremde aldığım yorumlar sayesinde hemen karar verdik. 1hafta sonra da operasyonu gerçeklestirdik. Aileden biri gibi istediğim an ulaştım. Ameliyat sabahi yanıma geldi tekrar konuştu ne istediğimi. En çok korkum damar yolumun açılmasıydi 5dk içinde halloldu iğne yapıldı ve ben sadece odadan çıkışımi hatırlıyorum :) ameliyatimdan sonra doktorum tekrar geldi alsam tekrar geldi ilgisi alakası beni çok rahatlattı. Ağrı sizi kesinlikle olmadı sürekli buz koyduk ama bu sabah morarmaya başladım yarın da tamponlarım alincak umarım hayalinizdeki buruna kavuşursunuz şimdilik süreç benim için böyle izliyor. Doktor hasta uyumu çok önemliymis ve kendimi çok şansli hissediyorum Hakan beye ameliyat olduğum için sorunuz olursa seve seve cebaplarim

Merhaba bende bir kaç güne görüşmeye gideceğim Hakan beyle nasıl oldunuz son durumunuzdan memnun musunuz biraz daha bilgi verir misiniz? Birde fiyat bilgisi verebilirseniz sevinirim sevgili G goldgirl93

Merhaba bende bir kaç güne görüşmeye gideceğim Hakan beyle nasıl oldunuz son durumunuzdan memnun musunuz biraz daha bilgi verir misiniz? Birde fiyat bilgisi verebilirseniz sevinirim sevgili G goldgirl93
Gayet iyiyim morluk zaten 1.haftada geçti bugün 13. Günüm yüzümde hafif şişlikler var ben çok nazli biriyimdir dikiş tampon alınırken burun temizleme işlemi yapılırken o kadar gergindim ki hakan bey sağolsun çok iyi davrandı rahatlatti ben süreçten memnunum yüz yüze görüşünce anlicaksiniz fiyati kendisiyle görüşün çünkü her işlem farklı benim hem sağlıksal açıdan içinde kemik eğriliği ve et büyümesi vardı hemde estetik olduğu için fiyatlarda farklılık olabilir şimdiden geçmiş olsun

Burun estetiği düşünüyorsanız,kafanızda yaptırıp yaptırmamakla ilgili soru işareti varsa ve korkular,tereddütler yaşıyorsanız hiç düşünmeden başvurabileceğiniz dünya tatlısı,son derece ilgili ve işinde bir numara Hakan SOYGÜR hocama gitmenizi öneriyorum.Yaptığı muayene sonrasında burnumu nasıl yapacağını ve neyin nekadar değişeceğini söyledi,ki tamamiyle dediği şekilde de yaptı! Ben hiç bir şekilde şöyle yada böyle olsun demedim ve gerçekten işi uzmanına bırakıp müdahale etmediğim için son derece memnunum çünkü dışardan bakıldığında estetik olduğu hiç belli olmayan,doğal ve son derece güzel bir buruna sahip oldum.Ben ameliyat olalı tam 3 hafta olmasına rağmen,ameliyatla ilgili hiçbir morluk yada bir iz kalmadı.Ameliyat sonrasında da hiç ağrı kesici alma ihtiyacı hissetmedim ve ameliyattan iki hafta sonrada işe başladım.Şuan burnumdan çok çok memnunum, bunda Hakan hocamın yüzüme en uygun,doğal ve güzel duracak şekli tasarlamasının büyük etkisi var.Benim gibi garantici ve zor güvenip karar veren bir insansanız kesinlikle görüşmenizi tavsiye ediyorum

Merhaba, ben de tam iki hafta önce ameliyat oldum. Benim Hakan Soygür'ü tercih etmemin sebebi bir arkadaşımın da kısa bir süre önce kendisine ameliyat olması ve çok memnun kalmasıydı. Açıkçası ben daha ameliyat konusunda kararsızken bile, Hakan Bey'le görüştükten sonra "eğer olmaya karar verirsem doktorumu kesin buldum" diye düşünmüştüm. Ameliyat öncesi görüşmemizde de, ameliyat sonrasında da çok ilgilendi kendisi. Doktorunuzun her sorunuzu- en saçmalarını bile- cevaplaması, hiçbir şeyi aceleye getirmemesi ve tüm ayrıntılarıyla açıklaması bence çok önemli, bütün süreç boyunca da içim çok rahattı.
Benim canım biraz tatlı olduğu için ameliyata dair her aşamayı gözümde büyütüp durdum. Ama her şey benim hayal ettiğimden daha kolay ve acısız oldu. Benim en sıkıntılı günlerim ameliyat sonrası ilk 3 gündü. Tamponlardan dolayı burnumdan nefes alamadım, sürekli ağzımdan nefes aldığım için de boğazım ve dudaklarım çok kurudu. Ama 3. gün tamponlar çıktıktan sonrası müthiş bir rahatlıktı. Sanki daha önce aldığım nefes değil de taklidiymiş gibi hissettim. Göz kapaklarımın üstündeki iki küçük nokta dışında bir morluk da olmadı bende. Sadece ikinci gün yanaklarım şişmeye başladı. 5.- 6. gün gibi şişliklerim de neredeyse tamamen inmişti. Şu an 14. günüm ve bantlarım, dikişler hepsi birkaç gün önce çıkarıldı. Hakan Bey'in söylediğine göre burnum hala şiş durumdaymış ama ben bu haliyle bile çok seviyorum, hiçbir şey gözümü rahatsız etmiyor. Zaten her geçen gün şekli daha da oturuyor gibi geliyor bana.
Şu anki hafif tıkanık haliyle bile çok rahat nefes almamın yanı sıra, bu kadar güzel ve yüzümle orantılı bir sonuç için Hakan Bey'e ne kadar teşekkür etsem az.

Cok geçmiş olsun. Hakan hocam güzel burun yapar ankarada ilk beş é girer rinoda. İyi seçim yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…