Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben size bilgi vereyim. Bugün eşimle beraber Hakan bey’e gittik. Kendisi mümemmel bir insan her şeyden önce, yani insanlığı asla ölmemiş tavrıyla yaklasımıyla mükemmel biri. Her seyi anlattı her seyle tek tek ilgilendi. Bu sürecte bu kadar yıpranmışken böyle bir insanla karsılaşmak mükemmel bir şans oldu bize. En fazla 3 yılda gecmeyecek iyileşmeyecek tek bir hasta yok eğer tedavisine dikkat ederse dedi kendisi de. Tedavi kısmına gelecek olursak kendisi hem asit testi yapıyor hem de görüntüyü 100 kata kadar büyüten bir kamera kullanıyor ve görüntüyü de ekrandan siz de görüyorsunuz. Ben 2 tane siğilim var sanıyordum ama minik minik 6 tane siğilim varmış. En cok sevindiğim şey ise vajinamın içinde hiçbir sey olmaması oldu. Onları lazerle yaktı ve işlem 3 dk fln sürmüştür. Eşime de işlem uygulandı ve şu an inanılmaz huzurluyum. Aklımdaki tüüüm soruları cevapladı. Hatta şöyle söyleyeyim aklımdan gecmeyen konularda dahi bilgiler verdi. Allahım böyle vicdanlı işini iyi yapan doktorlarla karşılastırsın hep. Kendisinin verdiği bilgileri de sizinle paylasayım.
1.haftada muhakkak 2 kere bezelye ye
2.muhakkak ıspanak, nane, roka haftada bikaç kez.
3.yer fıstığı tüket
4.gardasil aşı yaptır
5.ahcc kullan
6. Tek siğilin dahi olsa tedavini aksatma
7. Siğillerin artık bitti diyene kadar cinsellik yok
8. Spor yap
9. Hpv nin esiri olma
10. Altı ayda bir muhakkak smear yaptır cünkü malesef hpv tip değiştirebiliyormusş o nedenle alı önemliymiş.
Kızlar asla artık bu doktoru önermiyorum. Kendisi hakkında cok fazla olumsuz yorum da aldım kendim de ciddi olumsuz birtakım deneyimler yaşadım. Bilginiz olsun
Merhaba, üç mesajı da siz yazmışsınız, neden fikriniz değişti özelden yazabilir misiniz? Herkes çok uçlarda yorum yapmış, ya çok iyi ya çok kötü değil.