dr.haldun kamburoğlu na ameliyat olanlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esmerece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
110
5
68
35
Ankara
arkadaşlar revizyon ameliyatı olmak istiyorum Haldun beye ameliyat olan varsa lütfen bilgi verebilir mii..........lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm.

Ben oldum, iyi ki oldum! 5.ayımı doldurmak üzereyim, çok memnunum ve memnuniyetim gittikçe artıyor ;))

haldun beyin hastası olan arkadaslar lütfen memnun musunuz ameliyat olucam cok yakında bilgi lütfenn

Haldun beyin hatalarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım üzerinden cok zaman gecmiş ama belkide haldun beye olmussundur ameliyatını olsuysan düşüncelerini alabilirmiyim.. tesekkürlerrr :)

keşke önceden görseydim... ben oldum ve memnun kalmayan taraftayım... revizyon da oldum üstelik ama olmadı:(

Ama benim kemik yapım biraz sorunlu olduğu için şanslıklık olmuş olabilir... İlgili bir doktor haldun bey dönüş yapıyor memnuniyetsizliklerde.... Ben ameliyattan korktuğum için artık denemedim yeniden....

Ama benim kemik yapım biraz sorunlu olduğu için şanslıklık olmuş olabilir... İlgili bir doktor haldun bey dönüş yapıyor memnuniyetsizliklerde.... Ben ameliyattan korktuğum için artık denemedim yeniden....

Tam olarak memnuniyetsiz olduğunuz konu nedir acaba? Ben de ikinci kez septoplasti ameliyatı olacağım cuma günü kendisine..

Back
X