Dr.Hareketlilik var dedi kalp atışı duyulmadı

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
Merhaba,
Bugün Sat. Göre 6+5 hamileyim.Gündüz dr. Kontrolüm vardı.Dr sata gore bugün bir ihtimal kalp atışını duyabiliriz dedi.vajinal usg ile baktı.Kese çapı 20 mm içinde bebek var.2 kez kalp atışı duymayı denedi duyamadık.Ekranda bebek üstünde hareketlilik var dedi stres yapma zaten bir ihtimal demistim dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı.Ama gel gör ki vajinadan bu haftada duyulması lazım.işte kalp atışı gorüldü duyulmadı düşük oldu diye bir sürü yazı var.Kalp atışını duyanlar biraz fikir verebilir mi? Ne zaman hangi usg ile duydunuz?

7+ vajinal usg kalp atışı duydum. Haftaya duyacaksınız siz de, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çook teşekkür ederim.Allah razı olsun. İnşallah duyarım.Bebişiniz daha doğmadıysa sizin de saglıkla gelsin insallah .
Çok teşekkür ederim, benimki doğdu da 1 yaşını geride bıraktı bile. Ah o endişeler çift çizgiyi gördüğün an başlıyor ve hiç bitmiyor (doğduktan sonra bile.) güzel şeyler düşünün, anksiyeteye çok yatkın zamanlardan geçiyorsunuz. Bebeğin kalp atışlarını da kafaya takmayın, hareket varsa sorun olmuyor çok şükür.

Maşallah Rabbim sağlıklı ömür versin⚘
Rahatladım sayenizde teşekkür ederim

Maşallah Rabbim sağlıklı ömür versin⚘
Rahatladım sayenizde teşekkür ederim
Annem daha net hatırlıyor hatta 7. Haftanın da sonlarında duymuşuz, genelde 7 ve 8. Haftalar daha net duyuluyor. Her şey yolunda Allah’ın izniyle annesi merak etme.

6 haftaya kadar ne alttan ne de normal duyulmadı bende de 7+3 de duyuldu

Arkadaslar gunaydin dun doktora gittim karindan ultrasonla bebegi gordu kalp atisini goremedi bana 10 gun sonra gel dedi 5+5 mis 2 mm limmis galiba bebgimin kalbi durmus kizlar

Arkadaslar gunaydin dun doktora gittim karindan ultrasonla bebegi gordu kalp atisini goremedi bana 10 gun sonra gel dedi 5+5 mis 2 mm limmis galiba bebgimin kalbi durmus kizlar
Daha once görmüşmüydü ki durmuş diyorsun.Bence olumsuz düşünme çok erken 5+5 benim vajinalde 7 haftalıkken hareketliik gördü ses duyulmadı

Daha once görmüşmüydü ki durmuş diyorsun.Bence olumsuz düşünme çok erken 5+5 benim vajinalde 7 haftalıkken hareketliik gördü ses duyulmadı
Bebegi gorunce karindan bakti kalp atisininda gorulmesi gerekiyormus duymayabilirde kalp atisini gormesi gerekir diye biyerde okumustum bilmiyorum canim ikitane dusugum vardi buda boyle olunca pek umudum kalmadi

Bebegi gorunce karindan bakti kalp atisininda gorulmesi gerekiyormus duymayabilirde kalp atisini gormesi gerekir diye biyerde okumustum bilmiyorum canim ikitane dusugum vardi buda boyle olunca pek umudum kalmadi
Usg cihazina gore bile degisiyor huc moralini bozma senin icin dua ediyorum.insallah sağlıkla gelsin kuzun.erken bence daha benim o haftadn donra bile vajinalde anca hareketlilik gördü hala dun kalp atisini bile vajinalde duydu.Guzel haberleroni bekliyorum.

Insall
Ah canim cok tesekkir ederim belirtilerde olmayinca mide bulantisi falan insanin aklina kotu seyler geliyor senin karindam bebisini gordugunde hareketlilik varmiydi canim benim karindan goremedi kap atisini vajinadan bakmaya gerek duymadi heralde

Benim hic karindan bakmadi 7 hafta 3 gun cikti dün yine vajinadan baktı.ekranda bende gördüm ayın 9unda yanıp sönüyor gibiydi 2 kere denedi ses cıkmadı dedi bi hareketlilik goruyorum ama sen bi 10 gun sonra tekrar gel stres yapma zaten erken ben bir ihtimal duyariz diye denedim dedi diye dun gittim iste atislsri duyduk cok şükür.

Cok sukur canim sevindim senin adina saglikla kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…