- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi mavipanjur
-
Benİm hİc bİr bİlgİm yok bende perŞembe gÜnÜ burun amelİyatına gİrİyorum okuduĞum kadarıyla Şunu anladım kİmİ bİr doktordan memnunken baŞkaları memnun kalmaya bİlİyor bence bu kİŞİnİn burundakİ problemİne ve İyİleŞme sÜrecİyle alakalı bİrde sanŞŞŞŞ umarım benİmde sanŞım yaver gİder....
Şimdiden geçmiş olsun hayırlı ameliyatlar sen kime karar verdin ben hep diyorun burun ameliyatı kumar ya kazanıyosun yada memnun olmuyorsun hem şans hemde kumar dilerim sen memnun kalırsın
arkadaşlar mete bey daha önce ankarada görevini yapmış şuanda izmitte bu doktora ameliyat olan varsa bilgilendirebilirmisiniz...:Saruboceq:
aslında ben emre beye ameliyat olmak istiyodum fakat bi türlü gidemedim ayrıca burnumda deviasyon var devamlı tıkalı ameliyat olurken estetikte olmasını istiyorum şuan bana en yakın ve özel sigortamdan yararlanabileceğim doktor bu.. daha gün falan almadım sadece görüşmeye gidicem sadece estetik olsa biraz biriktirir emre beye giderim fakat şu burun tıkanıklığı yokmu :çok üzgünüm:
Benİm hİc bİr bİlgİm yok bende perŞembe gÜnÜ burun amelİyatına gİrİyorum okuduĞum kadarıyla Şunu anladım kİmİ bİr doktordan memnunken baŞkaları memnun kalmaya bİlİyor bence bu kİŞİnİn burundakİ problemİne ve İyİleŞme sÜrecİyle alakalı bİrde sanŞŞŞŞ umarım benİmde sanŞım yaver gİder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?