Dr. Hasan Mete Aksoy Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mavipanjur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
964
14
118
arkadaşlar mete bey daha önce ankarada görevini yapmış şuanda izmitte bu doktora ameliyat olan varsa bilgilendirebilirmisiniz...:Saruboceq:

Benım hıc bır bılgım yok bende perŞembe gÜnÜ burun amelıyatına gırıyorum okuduĞum kadarıyla Şunu anladım kımı bır doktordan memnunken baŞkaları memnun kalmaya bılıyor bence bu kıŞının burundakı problemıne ve ıyıleŞme sÜrecıyle alakalı bırde sanŞŞŞŞ umarım benımde sanŞım yaver gıder....

Şimdiden geçmiş olsun hayırlı ameliyatlar sen kime karar verdin ben hep diyorun burun ameliyatı kumar ya kazanıyosun yada memnun olmuyorsun hem şans hemde kumar dilerim sen memnun kalırsın

Şimdiden geçmiş olsun hayırlı ameliyatlar sen kime karar verdin ben hep diyorun burun ameliyatı kumar ya kazanıyosun yada memnun olmuyorsun hem şans hemde kumar dilerim sen memnun kalırsın

canım ya benim kararım okadar ani olduki bi muayne sonucu ögrendimki kemik eğriliği varmış yaptırıyorken burnuşumuda yaptırıyım dedim :dance:
sonra düştük dr arayışına çokta aramadım kemiği düzelticek dr iki dr önerdi takım arkadaşlarından biri estetik cerrah dieri bu konuda kendini geliştirmiş kbb dr bende kbb dr seçtim veeeeeeeeeee günü belli oldu eyvahedigeldismile bu perşembee rabbim yanımda olur inşallah hayırlı bir ameliyat geçiriirim bir hafta sonra umarım iyi şeyler yazabilirim

KeŞke tanısam yardımcı olsam ben tanımıyorum canım ya ama tekrar dıyorum bıÇok kıŞının ÖnerdıĞı doktordan memnun kalmaya bılırsın bence aradakı ıletıŞım ve sanŞŞŞŞŞ ınŞalllahhhhh doĞru kararı verebılırsın ıyı Şanslar

aslında ben emre beye ameliyat olmak istiyodum fakat bi türlü gidemedim ayrıca burnumda deviasyon var devamlı tıkalı ameliyat olurken estetikte olmasını istiyorum şuan bana en yakın ve özel sigortamdan yararlanabileceğim doktor bu.. daha gün falan almadım sadece görüşmeye gidicem sadece estetik olsa biraz biriktirir emre beye giderim fakat şu burun tıkanıklığı yokmu

Son düzenleme:

bende aynı durumdan müzdaribim deviasyon var dediler işin ilginç tarafı bu zamana kadar ben anlamadım evet ağızımdan nefes alıyordum ama bu beni nedense rahatsız etmiyordu :dance: ilgnc dimi bende bu ameliyata giriyorsam hazır şeklide düzelsin dedim burun şeklim allaha şükür çok kötü değill burun ucum düşük o yapılcak bir sırtda tırtık var cıkıntı ben dokunmayın kalsın dedim ama dr orayıda törpüleyelim dedi bakalımmm inşallahhh iyi sonuc alırım ameliyattan sonraaa iyi sanşlar sanada canımm umarımm gönlüne göre olur herşeyy

saol cnm işallah isteğin gibi bi buruna sahip olursun hepimizin dileği....derini kalın olup olmadığını nasıl anlıyoruz burun kanatlarındanmı burun ucundanmı...

ooo o harika bir dr emin ol! Ben iskenderunda yanlış burun ameliyatı olunca ona da gitmiştim saolsun baktı ve bana boşver düzeltirlir üzülme demişti. GATA mezunu. İnternette uzman TV gbi bir yerde bilgilendirici videoları var :) Ona burnunu yaptıran arkadaşlarım vardı. Çok güzel sonuçlar almıştı.

evet bu biraz sanş işi herkes aynı doktordan isteğini sonucu alamıyo sanırım biraz iç rahatlatmak bizimki..ne olsa burun yüzün tam ortası diğer estetiklerde belki bu kadar takılmaz ama görünen yer olması endişeye sokuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…