Dr. Hayati Kale

gokcei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
2
0
1
32
Merhabalar,

Daha önceden burun ameliyati icin Dr. Hayati Kale ile görusen, ameliyat olan var mi aranizda? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz? Tesekkurler.

Merhabalar,

Daha önceden burun ameliyati icin Dr. Hayati Kale ile görusen, ameliyat olan var mi aranizda? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Merhaba
Dr Hayati kale şu yaşıma kadar gördüğüm en güvenilir doktor kesinlikle işinde bir numara ben dahil 5 arkadaşıma burun estetiği yaptı hepimiz çok memnunuz benim çok fazla bir nefes problemim vardı şimdi çok iyi nefes alıyorum hemde burnum çok doğal ve güzel oldu gözüm kapalı herkese tavsiye ederim

Siz ve 5 arkadaşınızın öncesi ve sonrasını özelden atar mısınız? Ona göre gidelim doktora dediginiz kadar var mı

Merhabalar,

Daha önceden burun ameliyati icin Dr. Hayati Kale ile görusen, ameliyat olan var mi aranizda? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz? Tesekkurler.
Merhaba benim bir yakınım ameliyat olmuştu kendisine şuan memnun bir sorunu yok gibi duruyor . Yeni üye oldum buraya Hayati beyin adını görünce de yazmadan edemedim .

Hesabına ilk kez az önce baktım.Bazı hastaların 3 ve 4.revizyon ameliyatlarını yapmış ve sonuçlar hiç fena değildi.O revizyonları yapan ilk ameliyatı da yapar diye düşünüyorum ama yine de şans faktörü,kişisel iyileşme süreci önemli tabi :)

Kendimin ve ev arkadaşımınkini gönderiyorum . Tek tek milletten fotoğraf toplayamıycam şimdi
Merhaba, fotograflari bana da gönderebilir misiniz? :) Acikcasi kendisi bana da guven verdi ama görustugum ilk doktor diye mi guven verdi acaba diye emin olamamistim. Rahat nefes alabilmek icin ameliyat olmak istiyorum. Estetik kismina karar veremedim. Kendisi durust bir sekilde estetik ameliyatlarinin kitapta yazan riskinin 10-15% oraninda, gercek hayatta gördugu de 5% oraninda oldugunu söyledi. O yuzden estetik konusunda iyice kararsiz kaldim.

Ben %15’in bile iyimser bir rakam olduğunu düşünüyorum.Günlük hayatta gördüğüm çok az burun sosyal medyadaki gibi kusursuz.Pek çoğunda kusur var.Yıllar önce yapıldıktan sonra düzeltilmeden bırakılmış pek çok deformiteli burun görüyorum.Bu kişinin bakış açısıyla ilgili sanırım.Ben çöküntülü alanlardan rahatsız olup tekrar ameliyat düşünebiliyorum ama bir diğeri o kadar takılmıyor.
Çok sayıda görüşme yapıp sıklıkla revizyon da yapan,ameliyat fotoğraflarından çok uzun dönem sonuçlarını paylaşan bir doktora ameliyat olmanızı öneririm.

Merhabalar, birkaç olmuş sanırım ameliyat olalı, süreç nasıl geçtisizin için, memnun musunuz? Bir de ameliyat ücreti ne kadardı?

Ben de arkadaşımdan duymuştum iyidir diye tahmin ediyorum en azından benim yaptırdığım şahıstan kesin iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…