Dr. Hazal Erdoğan Mardin park

Evanora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
2.660
1.272
48
Merhaba arkadaşlar daha önce buna benzer konu açtım ama Mardin artuklu'da iyi bir doktor bulmaya çalışırken devletten cihanpol'e geçen Ayşegül çiydem'e gittim kendisi çok ilgili ınstagram'dan da ne yazsam cevap veriyorsa olsun fakat şöyle bir durum var ki ilk muayenede benim bir önceki doğumumun şeklini dahi sormadı şu anda ne istediğimi Ne düşündüğümü çok aceleye geliyor ve ben panik yapıp sorularımı da unutuyorum yazdığım halde. Mesela 12 haftalıkken %70 erkek dedi bebeğim için bir hafta sonra tekrar gittim kontrol muayenesinde evet kontrol etti ama bebek çok hareketliydi mesela sürekli sağa sola dönüyordu buna rağmen birkaç dakika daha bakıp cinsiyeti görebilirdi o gün bugün maalesef sıfır göstermedi diye bıraktı genelde hareketli bebeği görmek Bence daha kolaydır. Bir de sezeryan olduğum için 7 yıl önce Şimdi normal doğum yapmak istiyorum daha önce Hazal Erdoğan için kötü yorum görüp vazgeçmiştim ama her sezeryanda komplikasyon gelişebilir bunu göz ardı etmeliydim. kendisi bakıyorum ki sürekli ssvd yapıyor sanırım bu ay Mardin parka gideceğim Hazal Erdoğan'a giden var mı. Başka bir kadın doğumcu ile konuştuğumda daha önceki doğum hikayeniz mutlaka sorulmalıydı dedi bana mesela. İçimde bir yerde bırakmam gerektiğini söylüyor sanırım

Canım ben Mardin parkta Şahin hocaya gidiyordum iyi bir doktor ama çok kalabalık benim gebeliğimde riskli sen 7 yıl önce başka bir doktorda mı sezeryan oldun bende 9 ay önce sezaryen oldum

Canım ben Mardin parkta Şahin hocaya gidiyordum iyi bir doktor ama çok kalabalık benim gebeliğimde riskli sen 7 yıl önce başka bir doktorda mı sezeryan oldun bende 9 ay önce sezaryen oldum
Ben sakaryalıyım kızımı orada doğurdum doktorum aynı zamanda riskli gebelik uzmanıydı ama maalesef erken kasılmalarımdan dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım 38 hafta da. Mardin'de görev icabı iki yıldır buradayız çok istedim yazın denk gelsin Sakarya'da doğurmayı ama nasip olmadı. Evet maalesef Cihan polde çok kalabalık oluyor yani acele muayene ediyorlar. Evime de daha uzak ben Artuklu o kızıltepe'de bari dedim hepsi kalabalık hızlıysa yakındaki olsun Hazal Erdoğan paylaşımlarını görüyorum gerçekten çok normal doğum yanlısı

Sizin tercihiniz normal doğum mu.
Ben bir doktora gitmiştim çok sevdim çok memnun kaldım
Emin ayağ isterseniz instagramdan bakın benim gebeliğim malesef ölü doğumla sonlandı o zamanki yaklaşımı ve tesellisini bile unutamıyorum çok iyi gelmişti.
Batman’da Medical de Türkan hoca var uzun uzun bakıp uzun uzun anlatıyor o da güzel ilgileniyor ama malesef mardindekiler sadece 3-4 dk sürüyor muayeneleri

Evet normal istiyorum şu anda yapabiliyorum Çünkü 7 yıl geçti üzerinden ve dikişte rahimde bir sıkıntı yok o zaman da hep normal istedim nasip olmadı. Başınız sağ olsun şefaatçi olacak inşallah Çok üzüldüm yani Batman'a gitme ihtimalim yok tabii ki de özel klinikteki doktorları araştırdım doğum ücreti olarak çok çok fazla istiyorlar hadi onu da geçtim Mehmet Emin ayağın anlaşmalı olduğu hastane var ama maalesef bebek çetesi ile adı çıkmış o hastanenin yolundan bile geçmem en son onu duyunca vazgeçtim başta acabadankalmstm

Yaa öyle mi hiç haberim yok duymadım
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Herşey gönlünüzce olsun inşzallah şuan kaç haftalıksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…