Dr.Herman İşçi hastaları bu topice..

Eşleri doğuma almaları çok güzel birşey,her hastane kabul etmez çünkü.Senin adına sevindim.Umarım bende en yakın zamanda bu mucizeyi Allah izin verirse hayırlısıyla yaşarım.:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar Bende herman beyden randevu almayı düşünüyorum ama internetteki hastane bılgılerınde kendısine rastlayamadım...
rica etsem telefon -adres veya internet bilgisini özelden veya burdan yazabilirmisiniz?
bulamıyorum çünkü...

Canım malesef bu konularla ilgili hiçbir fikrim yok şuan daha bebiş olmadığı için bu testlere gelmedim :sm_confused:

merhaba

herman beyle ben de rutin kontroller icin gittigimde tanistim daha once 3 farkli ve iyi doktorun baska baska teshisler koydugu konuya bir tek o kesin birsey soyledi ustelik konu oldukca basitti,

ben de artik bebek dusunuyorum dun aksam mail attim sormak istedigim bazi seyler vardi oncesinde hemen cevap verdi. adet sonrasi kontrole de gidicem umarim kisa surede hamile kalirim ve sorunsuzca bu doktora giderim... cok zor zaman ve dayanma gucu isteyen konular iyi doktor bulmak arastirmak of ki off

herkese saglik ve sans diliyorum

benim hikayemde şöyle;
bundan yaklaşık 5,5 sene öncesinden hatta çok eskilere gitmek gerekirse 12 sene öncesinden beri tanıyorum kendisini, ilk tanışmamız ablamın hamile kalması ile başladı yiğenim dünyaya geldi bende kendisi ile 5,5 sene önce ablamın sayesinde tanıştım ki iyiki de tanımışım kendisini,
benim hamileliğim çook güzel ve rahat geçmişti, herşey çok normaldi hatta hamile olduğumu unutup evdeki yaptığım temizlikleri hatırlıyorumda
neyse asıl konuya gelmek istiyorum doğumum beklenenden erken geldi 2 hafta kadar
gece hastaneye gittik kendisi hemen geldi saat 12 civarıydı
yaklaşık 4,5 saat sancım devam etmesine rağmen doğum yapamıyordum ve ben sezeryandan daha çok korktuğum için normal doğum istyordum ve herman bey de benle kesinlikle aynı fikirdeydi
bebeğimin kalp atışlarını dinlediği sahneyi ve yüz ifadesini asla unutumayıcam,
bir insan bu kadar içten bu kadar işini severek yapması bir kenara hastasına ve bir cana bu kadar değer vermesi o anda o halde bile benim dikkatimi çekmişti
gücüm bittiği için epidural yaptırdı ve sonunda bebeğimin kalp atışlarının düştüğü söylendi meğer o denli dikkatle onu dinliyormuş ve bir anda oturduğu yerden fırladı hemen sezeryan dedi, beni nasıl aldıklarını ameliyathaneye götürdüklerini anlamadım bile inanılmaz hızlıydılar.
Sezeryan ile doğum yaptım meğer bebeğimin kalp atışları düşmüş, başka bir hastaneden başka bir dr da olsaydım aman Allahım düşünmek bile istemiyorum
Para için konuşulan laflara benimde bir yanıtım var sezeryan ücreti - normal doğumdan daha yüksek olmasına rağmen herman bey bizden normal doğum ücreti aldı, en baştan beri normal doğumdu ve sonuna kadar öyle olmalı demiş eşime bu da sanırım son nokta.
para canlısı diyenleri anlamadım
herman bey benim için 1 numara saygı, dikkat ve herşeyden önce hastalarına ve karnında taşıdığı cana değer veren bir doktor

Teşekkür ederim canım, bişi daha soracağım..
tahlil fıyatları nasıl... dışarda devlette yaptırsak sorun cıkarırmı?
bu arada 3.lü test fıyatı ne kadar ?

ben geçen hafta ikili test yaptırdım, 100 tl aldılar.

Buarada ben de Herman beyden son derece memnunum, özellikle daha önceki kötü tecrübelerimden sonra resmen rahatladım. Sorularımı sorabileceğim, bıkmadan dinleyip cevap veren, nazik ve pozitif biri. ( Adama nazar değdirecezkaydirigubbakcemile3) umarım sonuna kadar bu şekilde devam eder ve rahat bir doğum yaşarım.

bu topic görünce cevap vermeden edemedim benimde doktorum herman bey gebeliğimide başından beri kontrol etti.bir kere son derece insancıl bir hekim insanı son derece motive eden her türlü sorunuza sonsuz cvp veren her aradıgınzda cevap verme nezaketinde bulunan,son derece titiz,hastasına deger veren bir doktor beni her zaman yaptıgı açıklamalarla tatmin etti.bu statüde bu kadar nazik ve mütevazi bir doktor oldukça zor.dogumumu gayrettepe florence da yaptım sezeryanle son derece rahat bir dogumdu hiçbir problem yaşamadım.dogumdan sonrada bebegimi hemen emzirdim hiçbir sersemlik yaşamadım.gönül rahatlıgıyla tavsiye edecegim bir doktorlardan bir tanesidir

dış gebelik geçirdim ve şuanda kimyasal gebelik geçiriyorum,psikolojik olarak iyi değilim ve aklıma ne gelse sıkılmadan arayabileceğim bi doktor, ayrıca dış gebeliliğmde cenin 2 aylık olarak tüpteydi ve herşey doğal olsun diyerek beni ameliyat etmedi acılara dayandım,bu dönemde bile biran olsun ilgisini kesmeyen bi doktor ben çok memnunum ...

Arkadaşlar Herman işçi florence ta mı amerikan hastanesinde mi? Florence in web sitesinde ismi geçmiyor. Özel sağlık sigortam var. Hepsine gidebilirim. Bu dr un en son nerede olduğunu bilen var mı şu an???

3 aydır Herman beye gidiyorum, 7 yıl oncede kızımın doğumunu Amerikan hast. Kendisi gerçekleştirdi . Şu an Florance - Fulya görevli. 7 yıl once aldığı ücret 1500 tl idi . Hastahane ile toplam dogum 6000 tl ye mal olmuştu. İkinci bebek icin tüp önerdi iki ay sonra
Deneyeceğim...

arkadaşlar ben 26 haftalıgım herman beyı bır dr tavsıyesıyle duydum. ayrıntılı usg gectı ama ben elımde resmı olsun dıye gıdıp 4 boyutlu cektırmek ıstıyorum su anda cok sukur bır sıkıntımız yok saglık acısından ama bılmıyorum herman bey2ın baktıgı usg 4 boyutlumu yanı hanı yuzunun seklı ıyıce bellı oluyorya ondan ıstıyorum. gıdenler ve bılenler yazabılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…