benim hikayemde şöyle;
bundan yaklaşık 5,5 sene öncesinden hatta çok eskilere gitmek gerekirse 12 sene öncesinden beri tanıyorum kendisini, ilk tanışmamız ablamın hamile kalması ile başladı yiğenim dünyaya geldi bende kendisi ile 5,5 sene önce ablamın sayesinde tanıştım ki iyiki de tanımışım kendisini,
benim hamileliğim çook güzel ve rahat geçmişti, herşey çok normaldi hatta hamile olduğumu unutup evdeki yaptığım temizlikleri hatırlıyorumda
neyse asıl konuya gelmek istiyorum doğumum beklenenden erken geldi 2 hafta kadar
gece hastaneye gittik kendisi hemen geldi saat 12 civarıydı
yaklaşık 4,5 saat sancım devam etmesine rağmen doğum yapamıyordum ve ben sezeryandan daha çok korktuğum için normal doğum istyordum ve herman bey de benle kesinlikle aynı fikirdeydi
bebeğimin kalp atışlarını dinlediği sahneyi ve yüz ifadesini asla unutumayıcam,
bir insan bu kadar içten bu kadar işini severek yapması bir kenara hastasına ve bir cana bu kadar değer vermesi o anda o halde bile benim dikkatimi çekmişti
gücüm bittiği için epidural yaptırdı ve sonunda bebeğimin kalp atışlarının düştüğü söylendi meğer o denli dikkatle onu dinliyormuş ve bir anda oturduğu yerden fırladı hemen sezeryan dedi, beni nasıl aldıklarını ameliyathaneye götürdüklerini anlamadım bile inanılmaz hızlıydılar.
Sezeryan ile doğum yaptım meğer bebeğimin kalp atışları düşmüş, başka bir hastaneden başka bir dr da olsaydım aman Allahım düşünmek bile istemiyorum
Para için konuşulan laflara benimde bir yanıtım var sezeryan ücreti - normal doğumdan daha yüksek olmasına rağmen herman bey bizden normal doğum ücreti aldı, en baştan beri normal doğumdu ve sonuna kadar öyle olmalı demiş eşime bu da sanırım son nokta.
para canlısı diyenleri anlamadım
herman bey benim için 1 numara saygı, dikkat ve herşeyden önce hastalarına ve karnında taşıdığı cana değer veren bir doktor