Dr. Herman İşçi ile ilgili soru

Siz hastane de mi yaptirsiniz disarida mi?
Aslinda sonuc kotu ciksa bile naparim bilmiyorum.insallah hersey iyi cikar.

bu testi yapan iki lab. var, ben kendim laboratuvarda yaptırdım dediğim gibi hastaneler fiyatın üstüne komisyon ekliyor, bir arkadasa 2300 TL demişler mesela, ama fiyat 2 yerde de 1590 TL
yaşınız kaç? ilk gebelik mi?
vee en önemlisi olası bir anomalide ne yapacagınız????

bu testi yapan iki lab. var, ben kendim laboratuvarda yaptırdım dediğim gibi hastaneler fiyatın üstüne komisyon ekliyor, bir arkadasa 2300 TL demişler mesela, ama fiyat 2 yerde de 1590 TL
yaşınız kaç? ilk gebelik mi?
vee en önemlisi olası bir anomalide ne yapacagınız????
29 yasimdayim ve ilk gebeligim.evt bi sorun ciksa bu saatten sonra ne yaparim...Allah korusun.iyi dusunelim de iyi olsun..

Merhaba arkadaslar,

Ben de 21 haftalik hamileyim ve sisli florence nigthingale de Nilgun Hocaya gidiyorum ama bundan sonra Herman Hoca ile devam etmek istiyorum. Nilgun Hoca da iyi ama cok fazla bilgilendirme yapmiyor ve kilo konusunda beni cok geriyor.

Ayni hastanenin doktorlari olduklari icin Herman Hoca beni kabul eder mi acaba?

Şu aralar gebelik takibi için Herman beye giden var mı. Hastanenin bu seneki doğum ücretleri nedir ?

İst Florence Nightingale uçmuş. ssk geçmiyor. Faruk Abike için 13 bin tl dediler doğuma. normal sezaryen epiduralli fiytaları da söylediler ama dinlemedim vallahi ilk bu rakamı duyunca.

Back
X