dr hiç çocuğun olmaz dedi.bana ne önerirsiniz..

porkatal

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
157
42
643
Ankara
o kadar çok başlık varki.ne yapacağımı bilmiyorum.ben hiç adet olmadım ilaçlarla oluyorum.dr tek çare yumurta nakli dedi.

Ben bir yerde okumuştum Kıbrıs ta özel hastaneler varmış hiç umut olmyanların bile bebeği oluyormuş bi araştır istersen.

o kadar çok başlık varki.ne yapacağımı bilmiyorum.ben hiç adet olmadım ilaçlarla oluyorum.dr tek çare yumurta nakli dedi.

çok yakın bi akrabamda sizin gibi 2 tane çocuğu oldu ümidinizi kaybetmeyin çokta fazla tedavi görmedi

Kesinlikle ümitsizliğe kapılma doğal sağlık enstitüsü ile bağlantı kur..
Bir hekimden randevu talep et. Allah'ın izniyle hamile kalacaksın,tıbbın çaresizlik içinde olduğu bir çok durum için çözüm sunuyor bu ekol, olumlu haberlerini bekliyorum arkadaşım..( benim birçok tanıdığım şifa buldu Allah'ın izniyle,tecrübeye sabit)
:16:

Çiğ beslenme,şifa orucu ve genetiki değiştirilmemiş buğday yeşerdilmişi kesinlikle öneririm.Yeşerdilmiş buğday yeni hücreler yaratıyor.Çiğ beslenme ve şifa orucu ise bütün vücutu yeniliyor,bütün ölü hücreleri ve hastalıklar bedenden uzaklaştırıyor.

68C08892-417A-4486-AD05-5EEE3C9ADD14.webp Bende okuyunca su yazıyı paylaşmak istedim inş vesile olur

6 yillik evliyim hc yasayan cocugum yok 3 kere erken dususk yaptm testlerde heterozigot oldugum anlasildi dr hapa igneye gerek yok dedi kafam cok karisti

Heterozigot olmak ne anlama geliyor?Şifa orucu ve çiğ beslenmeyle bütün hastalıkları iyileşdirmek mümkün.Ben bu yolu seçdim,şimdi vücudumda değişimleri izliyorum.

Heterozigot olmak ne anlama geliyor?Şifa orucu ve çiğ beslenmeyle bütün hastalıkları iyileşdirmek mümkün.Ben bu yolu seçdim,şimdi vücudumda değişimleri izliyorum.
Pihtilasma oluyormus ama tasiyiciymisim ben birde mutasyon taramasinda fektor V leiden mutasyonu ymus bu da tekrarlayan dusuklere sebep olabiliyormus

Şifa orucu ve çiğ beslenmeği öneriyorum size.Türkiyede Tabibhan Beydemir bu işin uzmanı,kitabı da var.Bir araşdırın.
Doktor niçin hapa gerek yok diyor?Yani hapla düzelmez manasındamı?

Hap kullanmaya gerek yok dedi sikinti olarak gormedi ama baska doktrlr igne kullanmalisin dedi kafam karisti

Back
X