Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar çok başlık varki.ne yapacağımı bilmiyorum.ben hiç adet olmadım ilaçlarla oluyorum.dr tek çare yumurta nakli dedi.
o kadar çok başlık varki.ne yapacağımı bilmiyorum.ben hiç adet olmadım ilaçlarla oluyorum.dr tek çare yumurta nakli dedi.
Kesinlikle ümitsizliğe kapılma doğal sağlık enstitüsü ile bağlantı kur..
Bir hekimden randevu talep et. Allah'ın izniyle hamile kalacaksın,tıbbın çaresizlik içinde olduğu bir çok durum için çözüm sunuyor bu ekol, olumlu haberlerini bekliyorum arkadaşım..( benim birçok tanıdığım şifa buldu Allah'ın izniyle,tecrübeye sabit)
![]()
Merhaba suan ne durumdasinizo kadar çok başlık varki.ne yapacağımı bilmiyorum.ben hiç adet olmadım ilaçlarla oluyorum.dr tek çare yumurta nakli dedi.
6 yillik evliyim hc yasayan cocugum yok 3 kere erken dususk yaptm testlerde heterozigot oldugum anlasildi dr hapa igneye gerek yok dedi kafam cok karisti
Pihtilasma oluyormus ama tasiyiciymisim ben birde mutasyon taramasinda fektor V leiden mutasyonu ymus bu da tekrarlayan dusuklere sebep olabiliyormusHeterozigot olmak ne anlama geliyor?Şifa orucu ve çiğ beslenmeyle bütün hastalıkları iyileşdirmek mümkün.Ben bu yolu seçdim,şimdi vücudumda değişimleri izliyorum.
Hosistein ne oluyo canim.
Homosistein değerine bakildi mi canım peki?O da önemli..
.Hosistein ne oluyo canim