Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarr üsküdar YUNUS EMRE hastanesi dr hüseyin altunu kesinlikle tavsiye ederim.. benim şuan6.günüm..çok hafif morluğum var odasarardı.alçım henüz çıkmadı ama herkes muhteşem gözüktüğünü söylüyoo şimdiden.. delikli slikon tampon kullanıyo. tamponlarım çıktı ve şimdiden müthiş nefes alıyorum.. ağrısız acısız.. çokk ilgili mütavazi bi doktorr. kesinlikleeeee görüşün derim benn.. alçımın çıkmasını sabrsızlıkla bekliyorumm :) ameliyat olaya karar vermiş arkadaşlara bol şanslarr
 
Bir kbb'cıya burun estetiği yaptırmaya son derecede uzak bakıyordum ama bir arkadaşım 1 ay önce Hüseyin Altun'a burnunu yaptırdı ve gerçekten çok memnun olduğunu söylüyor. Bana da resimlerini gönderdi, gerçekten hoş olmuş, doğal duruyor aynı zamanda. Ama yine de kararsızım; çünkü o arkadaşımın burnu kemerliydi ama ucu düşük değildi. O yüzden burun ucuna fazla müdahalede bulunmamış. Kemerini törpülemiş ve ucunu biraz toparlamış; bu yüzden çok doğal gözüktü bana. Acaba benim gibi burun ucu uzun olanların ameliyat sonuçları da başarılı oluyor mu merak ediyorum.
 
hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.

Benim de burun ucum uzun ve aşağı doğru. Burnunuzun ucu doğal görünüyor mu? Resim paylaşabilirmisiniz?
 
Ben yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatıoldum.Hüseyin Bey hakkında düşünenler varsa hiç tereddüt etmesinler,o kadar doğal ve güzel bir sonuç oluyor ki çevremden 3 kişi daha benden sonra ameliyat oldular.Hastane de çok rahat ve temiz.Tavsiye ediyorum.
 
ben bu yazdıklarını ve orda konuştuğum bayanın sözlerini dşündükçe korkularım en az seviyelere kadar indi inan.. bilmiyorum ama sanırım güzel geçicek herşey..canım doktor sana bilgisayarda tasarım çizmişimiydi? çizdiyse eğer ameliyat sonucun o çizdiği gibi oldumu birebir? yoksa biraz farklılıklar oldumu?bunuda çok merak ediyorum. beni burnum kemerli ama kemerimden çok benim beğenmediğim yer burnumun sırt kısmı.. yani yüzüm önden bakılınca başlangıç yani sırt kısmı geniş duruyo..o alanı daraltırsa ben çok mutlu olucam kendime olan güvenim gelecek.. yani burnumun yandan bakılınca kavisli yada düz olması çok önrmli değil beni için. genişliğinin daraltılması önemli. :) burun ucum düzgün ama.. burun ucum kaldırılmayacakmış düz olacakmış doktor öle dedi. senin burnun kalkıkmı yaptı ucunu? ayy ne kadar çok soru sordum dimiii :)))))))))))) ama napim benim yerimde oldun zamanında.. ve meraklarımı hoşgör canım benim

slm,
bende birkaçgün sonra hüseyin beye randevu olacağım , burdan okuduğum olumlu yourmlar sonucunda doktor beye karar verdim . genel anestezi ile olmuş burda çoğu kişi anladığım kadarıyla. ben gerçek ameliyat psikolojisini yaşamak istemediğim için lokal omak istediğimi doktora ileteceğim.
lokal olan varsa yorum alabilirmiyim hem kemik eğriliği için hemde estetik olacağım
 
bende hüseyin beye 3 hafta önce ameliyat oldum.fikrim şu bnce fazla doğal burunlar yapıyo o kdr doğlki hiç bi şey değişmiyo ...burnum büyüktü yine büyük o derece yani
 
Ben yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatıoldum.Hüseyin Bey hakkında düşünenler varsa hiç tereddüt etmesinler,o kadar doğal ve güzel bir sonuç oluyor ki çevremden 3 kişi daha benden sonra ameliyat oldular.Hastane de çok rahat ve temiz.Tavsiye ediyorum.

bence ona doğal değil gayet kusurlu burunlar yapıyo diyelim .yani bnmkisi öle oldu en azından:(
 
esmeraldeverme82 ameliyattan memnun kalmadığını yazmışsın, zaman geçince fikrin değişti mi? Ben de Hüseyin Bey' ameliyat olmayı düşünüyordum. Aklım karıştı.
 
aklın hiç karışmasın bende yeni oldum olabilirsin. ayrıca yeni olduğu için şiş ve büyük görünmesi doğal bunu arkadaşa söyemiş olması gerekiyor doktorun,birde netten ufak bi araştırma yaparsa arkadaş şişliklerin %70 nin ilk 4 ayda geçtiğini öğrenecek :)
 
aklın hiç karışmasın bende yeni oldum olabilirsin. ayrıca yeni olduğu için şiş ve büyük görünmesi doğal bunu arkadaşa söyemiş olması gerekiyor doktorun,birde netten ufak bi araştırma yaparsa arkadaş şişliklerin %70 nin ilk 4 ayda geçtiğini öğrenecek :)

çok geçmiş olsun.şu anda memnunmusunuz. nefes alma veya şekil konusunda bir sıkıntınız vrmı. birde resim görme şansımız varmıdır birşey hanım. :)
 
Back
X