Dr. Ibrahim Askar yorumlari

Bence hic gittme! Burun konugda hic tercübeli degil, ben gittim ve büyük hayal kirikligina ugradim burnumu mahfetti simdi revision lazim cok kisalti yani resmen domucuk burun bana yapti!!! Benden sana tavsiye baska bir uzman ara

Bence hic gittme! Burun konugda hic tercübeli degil, ben gittim ve büyük hayal kirikligina ugradim burnumu mahfetti simdi revision lazim cok kisalti yani resmen domucuk burun bana yapti!!! Benden sana tavsiye baska bir uzman ara

bilgin icin tesekkür ederim, yurtdisinda kaldigim icin hem meme hemde burunu ayni anda ayni hastanede yapmak istyiorum onzan biraz zorlaniyorum iyi bir doktor bualmaya =(

Merhaba Funda,
Baris Cakir bir arastir bence, Burun konugda daha tercübele yabanci sitede cok tavsiye ediyorlar...galiba gögüz amelyatida yapiyor :) Ibrahim Askar sana gercekten hic tavsiye etmiyorum, ucuz estetik fiyata sakin inanma, Ben ona gittigmde cok güven verdi ama problem ciktigindan hic ilgilenmedi! Bence cok iyi arastir :)

az kalsin biletimi alip gidicektim ibrahim askara dedigin gibi cok ucuz 3500 € meme ve burun. birde baris cakiri arastirim. bu arada burnunu gercekten merak etim

Bence öyle daha iyi edersin. Tabiki senin kararin, ben hic tavsiye etmiyorum ve seni sadece uyarmak istedim :) Resim sana göstermek isterdim, ama mesaj sayim az oldu icin gönderemiyorum

Burun ameliyatında İbrahim Aşkarı bende hiç tavsiye etmiyorum. Bence burun konusunda fazla tecrübesi yok. Başka şeylerde başarılı olabilir.

Bence gayet basarılı bir doktor görüşmesinden bile çok memnun kaldım olucagı seyı acık acık anlatıyor.

bence dikkatli olun ben yaptirdim ve pismanim sizi uyarmak istyiorum fakat yönetici tarafindan bütün yorumlarim siliniyor hem parnizdan oluiyorsunuz hem rezil rüsva oliyorusunuz dikkat etmek lazim bence

bence dikkatli olun ben yaptirdim ve pismanim sizi uyarmak istyiorum fakat yönetici tarafindan bütün yorumlarim siliniyor hem parnizdan oluiyorsunuz hem rezil rüsva oliyorusunuz dikkat etmek lazim bence

Haklisin,

Bunlar neden siliyorlar? Burda dogru ve gercek yaziyorus.
Isterse burnumdan resim yüklerim. Femmeplast gidenler hep mutsuz kaldilar!
Bu siteden insanlari koruma calisiyorus
Sizde cevaplarimizi siliyorsunuz!!

az kalsin biletimi alip gidicektim ibrahim askara dedigin gibi cok ucuz 3500 € meme ve burun. birde baris cakiri arastirim. bu arada burnunu gercekten merak etim
Ibrahim askari bende kesinlikle önermiyorum. iki defa burun ameliyati oldum ona. cok ilgisiz bi doctor, sadece parayi alana kadar ilgileniyorlar. sonuc cok kötü. kesinlikle kimse ona ameliyat olmasin. benim gibi pisman olursunuz.

Ibrahim askari bende kesinlikle önermiyorum. iki defa burun ameliyati oldum ona. cok ilgisiz bi doctor, sadece parayi alana kadar ilgileniyorlar. sonuc cok kötü. kesinlikle kimse ona ameliyat olmasin. benim gibi pisman olursunuz.
Haklisin,

Bunlar neden siliyorlar? Burda dogru ve gercek yaziyorus.
Isterse burnumdan resim yüklerim. Femmeplast gidenler hep mutsuz kaldilar!
Bu siteden insanlari koruma calisiyorus
Sizde cevaplarimizi siliyorsunuz!!
evet arkadaslar lütfen dikkatli olun. Ibrahim askara kesinlikle gitmeyin! cok pisman olursunuz.. hastanede sadece burun ameliyati olan degil, gögüs büyütme ve yag aldirma ameliyati yaptiranlarda cok pismandi. hatta hastasinin biri ölmüs. hic sasirmadim cünkü hic önem vermiyor sagliginiza. ben bizzat yasadim bunu.

aynen bende yasadim. Ibrahim askar hayatimi mahvetti

Burun ameliyatında İbrahim Aşkarı bende hiç tavsiye etmiyorum. Bence burun konusunda fazla tecrübesi yok. Başka şeylerde başarılı olabilir.
baska ameliyatlardada basarili degil. gögüs estetigi olan bayanin biri asagida biri yukardaydi. ortamda hic saglikli degil. dr cok ilgisiz. sadece parayi Alana kadar cok iyi davraniyorlar. sonrasi hüsran

Bu yorumlar I gorunce çok sasirdim ben 3 ay once femmeplast Dr. Ibrahim Aşkar ' in hastanesinde burun ameliyati gecirdim gayet memnunum tum ekibi çok ilgiliydi doktor bey butun detaylarini anlatti.Ben tereddut etmeden öneririm.

2010 yılında kendisine burun ameliyatı oldum.aynalara küstüm diyebilirim.kesinlikle tek derdi para.insanları kesip kesip yolluyor.aynı zamanda cok kaba.suanda deli gibi revizyon için dr arıyorum.hepsi pahalı ve aynı zamanda tedirginim.burun deliklerinde bariz bir sekil bozuklugu kemik egriliği ve burun dusuklugu var.baska bir dr a gittim tomografi istedi.burun kemiğimin kırık kaynadıgını ve icerde kıkırdak bırakmadıgını soyledi.dava etmeyi dusundum araştırdım fakat cok saglıklı sonuclar elde edemedim.umarım baskaları benim yaşadıgımı yaşamaz

Merhaba hanimlar,
Ben tam 1 sene once femmeplast'da burun etetigi yaptirdim. size dusuncelerimi paylasiyim.
Acikcasi doktor ilgileniyor denilemez, oyle birsey diyen olursa yalan soylemis olur.
Ben ilk hastaneye gitigimde odasina girdim bakti tamam onayliyorum dedi ciktim tarih belirledik. neyse dedim herhalde amaliayt gunu konuscaz. amaliyat gunu geldi sabah erkenden gittim hastaneye kan tahlileri yapildi doktorun yanina indim bakti napcagini anlati ama o korkuyla siz soyledigini anlamiyorsunuz aklinizdaki tek sey acaba iyi olurmu? bana birsey olurmu? gitsemi? kendisiyle karar kilarsaniz siz onun sormasini beklemeyin direk soyleyin.

ben amaliyatan ciktim surkeli buz geldi surekli sislik olmasin diye, memnun kaldigim noktalarsan biri hic morarma olmadi sadece gozumun nohut tanesi buyuklugunde o kadar. nefes almakta zorlanmadim, uyurken zorlanmadim tek sorunun surekli kan akmasi ve sirt ustu yatmak zorunda kalmam. ben nerdeyse her gun ordaydi temizlediler bandi degistirdiler her neyse 5inci gun tampon cikarildi hic korkmayin sandiginiz gibi acimiyor. 8inci gun gittim casti cikardilar ben bakiyorum kendime kendimi taniyamiyorum tabi bunlari hemsire yapiyor doktor bey yok baska hastalarla bakiyor. neyse en sonunda cagirdilar kendisini geldi cok guzel olmus onceden daha iri bir burundu simdi narin falan filan dedi.

disari ciktim herkez bana bakiyor bende diyorum bak burnumu begenmisler ondan bakiyorlar eve gittim iyice kendime baktim ve o an anladimki bana burunu sanki almisizda uhu ile yapistirmisiz suratima. saka saka ama gercekten amaliyat yapmisim gibi duruodu burnum cunku sis dogal olarak odem olusuyor cunku. her neyse ben gitdikce alismaya basladim burnuma sislikler iniyor cunku. hergun farkli bir burun karsimda. almanyaya donmeden once son kez doktorun yanina gittim ve burnumun ust kisminda bir top gibi sislik vardi onun icin igne yaptilar yaklask bir 5 -6 ay sonra o yok oldu gitti ama tabiki hala al dikis atilan kisimda iz duruyor. sordum gecer dediler bekliyorum gecmezse lazerle birseyler yapiyorlar galiba.

Uzun lafin kisasi.... valla korkuyla gidiorsaniz doktorun sizi sakinlestirmesini beklemeyin. biraz sivri dili olun kendisine sonucta parasini veriyorsunuz. gece boyu hemsireler fzala ilgilenmiyor ancak siz cagirirsaniz geliyorlar genelikle. ama ben ordayken 1 hemsire haric butun calisanlar saygili ve iyi karsiladilar.
cikisdada hediye veriyorlar onuda almayi unutmayin

Merhaba leylaxxx,

Sen gercekten ayni Doktora mı gittin ? ??

Selam kizlar ben 10 ay önce yaptirdim tamamen resilik asistan doktorlari yapiyor cok kötü bir doktor arkadasimla gittim o da meme amaliyeti oldu ve ikimizinkide cok kötü bir ay önce almanyada tekrar oldum suan cok iyiyim ama inaninki cok kötüydüm resmen kaslar icinde yirtilma yapmic ve silikonu meme üstüne atmic 3 ay agrilardan yatamadim antibiotik tedavizi gördüm ve inaniki cok pismani sonra kac kes aradim telefonlara cikmiyor bile cok küstah bir adam ukala bana mentor takcam dedi ama icinden baska bir marka takti yani yalancinin önde gideni mahkemeye vrecem bakalim ne kadar sansli olacam özelden yaza bilirsiniz

herseyi yanitlarim

iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…