yukiik KendimeYeniBirNedenLazım Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 534 3 96 İstanbul 12 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #1 Evet kızlar kendisi şu an erzurumda görev yapıyor bu doktor hakkında bilgisi olan duyumu olan ameliyat olan arkadaşlar görüşlerinizi alalım.
Evet kızlar kendisi şu an erzurumda görev yapıyor bu doktor hakkında bilgisi olan duyumu olan ameliyat olan arkadaşlar görüşlerinizi alalım.
H Hilal2535 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 231 15 48 32 15 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yukiik #2 yukiik .!.: Evet kızlar kendisi şu an erzurumda görev yapıyor bu doktor hakkında bilgisi olan duyumu olan ameliyat olan arkadaşlar görüşlerinizi alalım. Genişletmek için tıkla... Yarın kendisine arkadaşım ameliyat olacak iyi bir doktor olduğunu duydum ama hiç görmedim yaptığı burunları
yukiik .!.: Evet kızlar kendisi şu an erzurumda görev yapıyor bu doktor hakkında bilgisi olan duyumu olan ameliyat olan arkadaşlar görüşlerinizi alalım. Genişletmek için tıkla... Yarın kendisine arkadaşım ameliyat olacak iyi bir doktor olduğunu duydum ama hiç görmedim yaptığı burunları