Dr. Ilker Koçak

Moonlover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
58
7
36
34
Merhabalar,

Bu doktorla ilgili yorumlar var mi? Fiyat konusunda bilgi aldim ama memnun kalmayanlar... kalanlar bana bilgi verebilir mi lutfen? Simdiden tesekkurler!

Ben ameliyat oldum kendisine. Kendisi ilgili bir doktor. Süreç de rahat geçiyor, tampon takılmıyor mesela. Şişlikler morluklar abartı değil. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ben.

Merhabalar,

Bu doktorla ilgili yorumlar var mi? Fiyat konusunda bilgi aldim ama memnun kalmayanlar... kalanlar bana bilgi verebilir mi lutfen? Simdiden tesekkurler!
Merhaba ben de fotoğrafınızı görebilir miyim acaba? Bir de nasıl karar verdiniz kendisine ameliyat olmaya. Önceki hastalarıyla vs. Konuşmusmuydunuz

Merhaba ben de fotoğrafınızı görebilir miyim acaba? Bir de nasıl karar verdiniz kendisine ameliyat olmaya. Önceki hastalarıyla vs. Konuşmusmuydunuz
Sanırım bana yazdınız. Adını google da arattım, bu sitedeki yorumlara baktım, instagramına baktım. Özel hastanede çalışmasıi konuşmaları, açık açık riskleri anlatması örnek tasarım göstermesi hoşuma gitti. Resim özelden atabilirim.

Merhaba sakıncası yoksa bana da özelden resimlerinizi atabilir misiniz?

Ben ameliyat oldum kendisine. Kendisi ilgili bir doktor. Süreç de rahat geçiyor, tampon takılmıyor mesela. Şişlikler morluklar abartı değil. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ben.
fotograflarınızı bana da atabilir misiniz?, bir de fiyat nedir ve ulaşabileceğimiz bir numara var mı?

Bu doktora sakın ameliyat olmayın, önceden doğal gibi görünen burunlar yapıyordu anca şu an robot gibi herkese aynı burunu yapıyor, deneyimledim.. O kadar çizim yaptık konuştuk kendisi ile ama kafasına göre burun yapmış önden garip duran burnum var ve oyduğu için reviyon ile bile düzelmesi zor.. Bi de ameliyattan sonra ne güzel kemerin gitti işte daha güzel olmadı mı diyip trip atıyor..

Merhaba. 2 doktor arasında kaldım, öncelikle İlker beyden randevu almayı planlıyordum. Ameliyat olan var mı kendisine? Açıkçası instagram hesabının olmaması düşündürücü. Önce-sonra fotoğrafları yok hastalarına ait. Fan hesap diye paylaşılan fotoğraflar kendi muayenesi ise eğer nasıl fan hesabının eline geçiyor acaba?!
Kendisi hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi?
Bu vesileyle dr şaban çelebi'den ilk randevumu alacağım sanırım.

Selamlar bu sitede İlker beye burun estetiği olanların olumsuz yorumları da var. Benim bir arkadaşım oldu çok memnun ve bence burnu çok güzel. Doğal duruyor. Şimdi memnun musunuz merak ettim bana da özelden öncesi sonrası fotoğraflarını atarsanız çok sevinirim sağolun şimdiden. Önden görünümünü begenmiyorlarmis burunlarının bunu da merak ettim ben...

Sırf bunu yazmak için üye oldum.
İlker koçak ın asıstanıyla wptan yazıstık ama gelın gorun kı ne yazısma bır sor soruyorum bir gün sonra cevap verıyor bedavaya yapacak sankı yabancı hastalar cok sımarttı bunları. Sonra sonunda artık ne kadar oldugunu ogrendım 15.sormaya. 30/35 bin dedi. Şaka gibi canları sıkıldıkca fıyat arttırıyorlar instagramda takıpcılerı arttıkca fıyat arttırıyorlar dolar akıyor ya yurtdısından yerlı hasta kımsenın umrunda degıl gercketen yazık engelledim sildim. Bir insandan bu kadar negatıf elektrık aldıgımı hatırlamıyorum uzun zamandır

Bu yazıyı okuduktan sonra saban celebının asıstanı ıke ıketısıme gectım.
ilker kocak 30/35 bin şaban celebı 20/22 ucuruma bak Şaban çelebi prof bir de yılların deneyımı. 84 lü ilkere 35 vermektense.

30 35 bin mi?? Daha birkaç ayda forumda görmüştüm biri 15 bin civarı demişti nasıl bu kadar artabilir

ben revizyon için fotoğraf ve video göndermiştim kendisine. asistanı cevap verdi. burun ucu büyük, küçültme için benim uyguladığım yönteme uygun değil demiş. ilk ameliyatımda uygulanan yöntemi kullanıyor kendisi. en azından dürüst davrandığını düşünüyorum. yalnız mesajlara geç cevap veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…