Once ve sonraki halinizi gorme sansim var mi?Ben ameliyat oldum kendisine. Kendisi ilgili bir doktor. Süreç de rahat geçiyor, tampon takılmıyor mesela. Şişlikler morluklar abartı değil. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ben.
Özelden atıyorumOnce ve sonraki halinizi gorme sansim var mi?
Merhaba ben de fotoğrafınızı görebilir miyim acaba? Bir de nasıl karar verdiniz kendisine ameliyat olmaya. Önceki hastalarıyla vs. KonuşmusmuydunuzMerhabalar,
Bu doktorla ilgili yorumlar var mi? Fiyat konusunda bilgi aldim ama memnun kalmayanlar... kalanlar bana bilgi verebilir mi lutfen? Simdiden tesekkurler!
Sanırım bana yazdınız. Adını google da arattım, bu sitedeki yorumlara baktım, instagramına baktım. Özel hastanede çalışmasıi konuşmaları, açık açık riskleri anlatması örnek tasarım göstermesi hoşuma gitti. Resim özelden atabilirim.Merhaba ben de fotoğrafınızı görebilir miyim acaba? Bir de nasıl karar verdiniz kendisine ameliyat olmaya. Önceki hastalarıyla vs. Konuşmusmuydunuz
Merhaba sakıncası yoksa bana da özelden resimlerinizi atabilir misiniz?Sanırım bana yazdınız. Adını google da arattım, bu sitedeki yorumlara baktım, instagramına baktım. Özel hastanede çalışmasıi konuşmaları, açık açık riskleri anlatması örnek tasarım göstermesi hoşuma gitti. Resim özelden atabilirim.
Selam, attım foto özeldenMerhaba sakıncası yoksa bana da özelden resimlerinizi atabilir misiniz?
Canım banada fotoğraf atabilir misin?Ben ameliyat oldum kendisine. Kendisi ilgili bir doktor. Süreç de rahat geçiyor, tampon takılmıyor mesela. Şişlikler morluklar abartı değil. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ben.
Selam, attım özeldenCanım banada fotoğraf atabilir misin?
Selam, attım özelden
fotograflarınızı bana da atabilir misiniz?, bir de fiyat nedir ve ulaşabileceğimiz bir numara var mı?Ben ameliyat oldum kendisine. Kendisi ilgili bir doktor. Süreç de rahat geçiyor, tampon takılmıyor mesela. Şişlikler morluklar abartı değil. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ben.
Selamlar bu sitede İlker beye burun estetiği olanların olumsuz yorumları da var. Benim bir arkadaşım oldu çok memnun ve bence burnu çok güzel. Doğal duruyor. Şimdi memnun musunuz merak ettim bana da özelden öncesi sonrası fotoğraflarını atarsanız çok sevinirim sağolun şimdiden. Önden görünümünü begenmiyorlarmis burunlarının bunu da merak ettim ben...Ben ameliyat oldum kendisine. Kendisi ilgili bir doktor. Süreç de rahat geçiyor, tampon takılmıyor mesela. Şişlikler morluklar abartı değil. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ben.
Selamlar bana da foto atar mısınız özeldenSelam, attım özelden
Bu yazıyı okuduktan sonra saban celebının asıstanı ıke ıketısıme gectım.Merhaba. 2 doktor arasında kaldım, öncelikle İlker beyden randevu almayı planlıyordum. Ameliyat olan var mı kendisine? Açıkçası instagram hesabının olmaması düşündürücü. Önce-sonra fotoğrafları yok hastalarına ait. Fan hesap diye paylaşılan fotoğraflar kendi muayenesi ise eğer nasıl fan hesabının eline geçiyor acaba?!
Kendisi hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi?
Bu vesileyle dr şaban çelebi'den ilk randevumu alacağım sanırım.
30 35 bin mi?? Daha birkaç ayda forumda görmüştüm biri 15 bin civarı demişti nasıl bu kadar artabilirBu yazıyı okuduktan sonra saban celebının asıstanı ıke ıketısıme gectım.
ilker kocak 30/35 bin şaban celebı 20/22 ucuruma bak Şaban çelebi prof bir de yılların deneyımı. 84 lü ilkere 35 vermektense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?