Aşılama dr kağan kocatepe de aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ben kaan beyde 4 kez asilama yaptim sadece bir tanesinde kimyasal gebelik yasadim.Ama doktorumu cok seviyorum yillardir kendisine giderim. Suan hanileyim ve kaan beye gidiyorum. Asilamada doktorun cokda etkisi oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
Sorununuz nedir sizin. Ben asilamalardan ve tup bebek denemelerimden sonra kan pihtilasmasi sorunum oldugunu ogrendim.

aslında sorunum yok ama olmuyor cok üzülüyorum ayın 6 sında kağan beyde aşılama yaptırdım insallah tutar. kendimi çok eksik hissediyorum. daha önce doğal yolla olan hamileliğimde düşüğüm oldu cok mutsuzum. Allah isteyen hiçkimseyi evlatsız bırakmasın

Daha onceki hamileligin kacinci haftaya kadar surdu ve sebebi aratirildimi. Eger hic bir sorun yoksa gorunurde ve boyle kotu bisry basina geldiyse yolunda gitmeyen bisry vardi. İlk once sana tavsiyem bilmiyorum yaptirdinmi ama kan pihtilasmasi testi yaptirman canim. Hamileliklerin bir cogu bu pihtilasma yuzunden devam etmiyor. Cunku diyorumya benimde sorunum yok biliyorduk herseyi yaptirmistim aklina gelebilecek birtek kan pihtilasmasinda bakilmayan bazi testler vardi. Onlari yapti kaan bey. Bende hamile kalmadan coraspirine basladim ve dogal yolla hamile kaldim. Cok sukurde sindilik hersey yolunda. Hergun kan sulandirici igne oluyorum.
O yuzden neler yaptirdin hangi testleri. Kac yasindasin ve ne kadar zamandir cocuk istiyorsunuz. Ben o kadar cok sey ogrendimki malesef yasadiklarimla elinden geldigince yardimci olmak isterim.
İnsallah asilamanda bebegine kavusursun.

canım öncelikle ilgin ve alakan için minnettarım. daha önce bende doğal yolla hamile kalmıştım . kan pıhtılaşması testi hiç yaptırmadım ama insallah tutar asılamam ama tutmazsa hepsini denicem. benı cok mutsuz ediyor 24 yasındayım ama cok erken evlendim 8 yıldır bu konuyla içiçeyim 23 yaşımda doğal yolla hamile kaldım kanallarım tıkalı değil yumurtluyorum ama birseyler var yolunda gitmeyen farkındayım ama ne oldugunu bilmiyorum. iyi dilek ve duaların için cok tesekkür ederim. İnşallah sende hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın.6 haftalıktı daha önceki hamileliğim. kalp atışlarını da duydum bebeğimin ve cok cok üzülüyorum.

Yasin o kadar kucukku canim bu cok buyuk bir arti tabiki. Ama cok erken evlendigin icin sen kendini belkide yolun sonunda gibi goruyorsun. Dogal yolla hamile kalabiliyorsun bu cok onemli ama devam etmiyirsa dedigim gibi bazi testler yaptirman gerek. Insallah bu asilamayla nazli kuzin gelir ama gelmezsede sakin sikma canini hemen testlerini yaptir. Yasin cok genc o yuzden kendini strese sokma.

merhaba canım tekrar birşey merak ediyorum aşılama yaptıralı bugun tam 11. günüm gögüslerimde şişme sızı yok yalnız göğüs uclarımla irilik ve sızı var erken belirtilerinde neler yaşadınız bilmem mümkün olabilir mi?

bu belirtiler o kadar cok kisiden kisiye degisiyorki canim kindeyle kiyaslama kendini bu yanlis olur. bende nerdese hic belirti olmadi tek belirti regli olacakmisim gibi agrimin olmasi. birde vucut sicakligim. normaldekinden biraz faxla atesim oldu. senin yarin test gunun sanirim.Bol sans diliyorum.

çok mutluyum. Rabbime çok şükür bebişim ben burdayım dedi. Allahım hepimize aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsin. başından beri olan ilgin için de sana çok teşekkür ederim

Çok sevindim canım Allahım tamanına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalık oldun şimdi bizim konuşalı 1 ay oldu sanırım :) Kann beyemi devam ediyorsun kontroller için.

aşılama ile değil ama doğal yolla oldu bebeğim :) cok mutluyum Rabbime şükürler olsun

Çok sevindim yaaa. yerim senin küçük fasülyeni ben yaa. Sağlıkla sıhatle gelsin inşallah. bu bebişler çok çok şeker ya tedavi oluyoz gelmiyor sonra normal yolla ceee diyorlar. Maşallah valla...

Maşallah kuzularımıza :) öyle huzurluyum ki Anlatamam Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin :) senin cinsiyet belli oldu mu?

Maşallah kuzularımıza :) öyle huzurluyum ki Anlatamam Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin :) senin cinsiyet belli oldu mu?

Allahım huzurunu daim etsin inşallah. Canım ben 7. ayıma girdim bir kızım olacak Allah nasip ederse :) Kaan amcamızla devam ediyoruz bizde yolumuza:)))

Ayyy Kurban olurum kızını yaratana :) maşallah. bende bugün kağan beyden geldim büyüyor miniğim :) haftaya kalbinin atışlarını duyucam Allahım sağsağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

Koskoca maşallah sizede
Bizde dün ordaydık :)))

canım ya senin agrıların oluyormuydu ilk dönemlerde benim oluyor ara ara cok siddetli değil şikayetçi de değilim Rabbime çok şükür ama bebişime bişi olur endişesi beni mahvediyor

canım ya senin agrıların oluyormuydu ilk dönemlerde benim oluyor ara ara cok siddetli değil şikayetçi de değilim Rabbime çok şükür ama bebişime bişi olur endişesi beni mahvediyor

Canım regli olacakmış gibi ağrı oluyor evet. O yüzden endişelenme çokda kafana takılıyorsa kaan beyi ara ve sor. Benim hala regli günlerim geldiğinde hafif bir ağrım oluyor :)) O yüzden normal yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…