Dr. Kenan Atabay Hasta Yorumları

dancing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
20
0
36
Eskişehir
Ankara Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.Dr Kenan Atabay'ın hastalarının, özellikle ameliyatları sonrasında neler yaşadıklarını paylaşmaları bizleri memnun edecek :)

memnunmusunuz peki??Güven hastanesinde yapıyormuş ameliyatları bildiğim kadarıyla

memnunmusunuz peki??Güven hastanesinde yapıyormuş ameliyatları bildiğim kadarıyla

sevgili denizinkızı bi türlü özelden mesajınıza cevap veremedim.100 mesajım olması lazımmış filan.eğer bana özelden telinizi gönderirseniz sizi ararım.kenan atabayıda önermem .dünyanın parasını aldı burnumda yamuk oldu hafiften.gereksiz bi olay yani...full göz boyama..başka bi doktor önerebilirim ama :))
kolay gelsin şimdiden...stres olacak bişey yok rahat ol:9:

lisenia seni Allah gonderdi resmen .... bende krnan atabayla hıfzı velidedeoğlu arasında kaldım cok kararsızım .....yuzun ortasında bısey kolayca aman nolursa olsund a dıyemıyorum nolur bama resmını yollar mısın...?? bıde baska doktor onerebılırım demıssın o kım acaba

ben oldum kenan atabay a ameliyat
Prof Dr Kenan Atabay ameliyat olan arkadaş bence kendi isminizi yazsanız iyi olur ben kesinlikle katılmıyorum ameliyat konusunda en iyi dr lardan biridir ve her iddiasına girerim bu kadar güzel ve doğal yapan bir dr olduğunuda düşünmüyorum problem varsa tekrar dr unuza gittiniz mi merak ettim sevgiler

başka bir topic mi var acaba.kenan atabay hakında yorum arıyorum.
ben oğlumun ameliyatını ve
Prof Dr Kenan Atabay ameliyat olan arkadaş bence kendi isminizi yazsanız iyi olur ben kesinlikle katılmıyorum ameliyat konusunda en iyi dr lardan biridir ve her iddiasına girerim bu kadar güzel ve doğal yapan bir dr olduğunuda düşünmüyorum problem varsa tekrar dr unuza gittiniz mi merak ettim sevgiler
peki isminiz ne ne zaman oldunuz

2.webp Yorum sizin.

Başka bir plastik cerrahı burnumu muayene etti ve burun sırtındaki kıkırdakların bariz biçimde düzgün yerleştirilmediğini ve burun ucumun da baştan savma yapıldığını söyledi. Bu cerrah revizyon ameliyatımı yapmayacak yani benden hiçbir çıkarı yok bunları demek için. Neyse umarım iyi bir revizyon cerrahı bulurum. Hakkımı da helal etmiyorum, iyi para ödemiştim bir de.

Back
X