Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef ben böyle bir doktor görmedim.Zeynep Kamil'de tüp bebek servisinde ilk gün adetin 3.günü yapılan muayenede,sanki büyükbaş hayvan muayene ediyor bağıra çağıra neymiş sınava yetişiyormuş...
buzdolabı poşeti geçirdikleri ultrason probunu 30-45 saniye ara ile içeri alınan en az 10 kadını ve benide muayene etti.o gün daha arkama bakmadan çıkmam gerekmiş. ama diğer kan tahlilleri vs bitti. hsg 'yide gayet tecrübesiz bir kadın doğum asistanı bağırta bağırta çekti,kan revan içinde.Vajinusmus vakası olduğumu, bu işlerde zorlandığımı da söyledim.ama oraya gelen eğitimleri az diye insanları aşağılamaya o kadar alışmışlar ki...
sonuçta filme bir doktor okey verdi ama Allah gibi korktukları K.Sofuoğlu da görsün dediler,doktor olduğumu da söyledim, beyefendi olmamış başka ve daha tehlikeli vajinal başka film isterim dedi. ve bi ton ahkam kesti..
ve o gün çıktım tüm yaptığım işlemleri yarıda bıraktım. O kadar üzüldüm ki şikayet etmediğime pişmanım Sağlık Bakanlığına..
özelde bir tüp bebek merkezine gittim. Şu an hamileyim..
Yokuşa süren bu doktor da özel bir tüp bebk merkezinde kaçak olarak gidip çalışıyor...
Çok dürüst, işini tam yapan doktorumuz illegal olarak özelde kayıtdışı çalışıyor...
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bende kenan beyi duydum 3 negatif denemeden sonra açıkcası güven problemi yaşıyorum bide kenan hoca hangi hastanede size kaç paraya geldi bilgi verirseniz sevinirimmerhaba bayanlar , Kenan sofuoğlu sayesinde şuan 20 haftalık gebeyim.İlk denememde pozitif sonuç aldım.Burada yazılan yorumlar çok üzücü kesinlikle katılmıyorum.Hastalara davranışı samimiyeti ve doktorluğu ile tam anlamıyla mükemmel bir insan , benim ile birlikte tüp bebek tedavisine başlayan 2 arkadaşım da gebe kaldı tek seferde çok güvendiğim bir hekim kesinlikle tüp bebek denilince önerebileceğim bir isim Allah ondan razı olsun İnş bizi temmuz ayında evladımıza kavuşturacak.
merhabalar kenan hoca beykoz kavacık medistate hastanesinde tüp bebek fiyatı 5.750 tl artı ilaç ücreti oluyor.Merhaba öncelikle hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bende kenan beyi duydum 3 negatif denemeden sonra açıkcası güven problemi yaşıyorum bide kenan hoca hangi hastanede size kaç paraya geldi bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bende kenan beyi duydum 3 negatif denemeden sonra açıkcası güven problemi yaşıyorum bide kenan hoca hangi hastanede size kaç paraya geldi bilgi verirseniz sevinirim
Bugün bir görüşme yaptık 2 gün sonra aşılama için ...gitmişken tüp bebekte konuşmak istedim. (Çünkü aşılamadan pek umudum yok içten içe) beni o teselli etti.umutsuz olmak Yok belki aşılamayla hamile kalıcaksın neden tüp bebeğe taktın falan diyerek.... elektriğini sevdik. Hastaneyide beğendim... hastane gibi hastane .daha önce bir tüp bebek merkeziyle görüşmüştük aynı bir ticari işletmeye benziyordu ....
Bu mesajım itibariyle tedavi sürecim:
29milyon spermle ve tüm testleri (hormon usg vs..) normal çıkmış bir anne adayı olarak negatif bir aşılama negatif birde (çipli)tüp denemem oldu kendisinde...
Tüp bebek görüşmeme kadar aşılama muayenelerimde rezervimde bir problem yokken ,
Tüpbebeğe başlamamla sürekli yumurta rezervimin az olduğundan bahsetti.
Yüksek doz ilaçlarla tedavimi başlatmasına rağmen 2si boş 3yumurtaelde ettiğini söyledi ve sadece bir yumurta döllendi... (hiçbirşey donduramadık)
Biryerlerde Kenan beye bağlı bir eksiklik bir yanlışlık var gibi ...güven problemi yaşıyorum
Not
Kendisinden önce farklı kadındoğğumcuda iki ay yumurta takibi çatlatma iğnesi tedavisi artı olarak 1ayda kendisi aşılama takibi yaptı (hiç birinde yumurta rezervi azlığı yoktu).bende kenan beyin hastasıyım 9ay önce tanıştım kendisiyle konuşkanım aksine gerçekten mükemmel bir doktor ve ben ilk tüp bebek denememde hamile kaldım hayırlişıyla 8 aylık hamileyim bu zorlu sureçte kenan beyin desteğini asla inkar edemem çok destek oldu bize biz onu doktor değil ailemizden biri gibi görüyoruz hayırlısıyla 1 buçuk ay sonra kızımıza kavuşacağız hayırlısıyla kesinlikle şiddetle tavsiye ettiğim bir doktor arkadaşlar on yargılı olmayalım