- Konu Sahibi yerleyeksan
-
Bence özel yada devlet ayni .tek farklari ozelin daha pahali olması.örneğin benim ilk ameliyatimi yapan doktor hem ozelde hem devlette çalışıyordu benim ameliyatimi ozelde yapti ve sonuç iyi olmadiMerhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
Ben ozelde oldum pismanim. bence bu konuda dikkat edilmesi gereken özel ya da devlet hastanesi olmasi degil.Özelde ol canım, ben devlette oldum çok pişmanım, doktor ne ameliyat öncesi, ne ameliyatta ne de ameliyat sonrası ilgilendi. Yamuk yumuk ucu düşen kenarları çökük bir burnum var, ne yazık ki ikinci ameliyatı olmam gerekecek
Bence de öyle. Forumda o kadar şey okudum ki sanki çok para verirsem bunlar olmicak gibi bir his varBen ozelde oldum pismanim. bence bu konuda dikkat edilmesi gereken özel ya da devlet hastanesi olmasi degil.
Canım ameliyat oldun mu olmadıysan bnde Mehmet vefa kılıç a ameliyat oldum memnunumMerhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
2.5 yıllık araştırmalarımın sonucunda arkadaşım vasıtasıyla buldum ve 2 hafta önce ameliyatımı mehmet vefa kılıç yaptı. kendisi çok güvenilir işinde gerçekten çok titiz ve ilgili. Burnumdan aşırı memnun kaldım kendimle aşk yaşıyorum şuan ve her aynaya baktığımda iyiki mehmet beye güvenip ameliyat olmuşum diyorum. Kesinlikle tavsiye ederimMerhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
Eklemeyi unuttum ayrıca mehmet bey ameliyatları genel olarak kapalı yapıyor ve iyileşme süreci daha hızlı oluyor bende neredeyse morarma yok denecek kadar azdı sadece şişme oldu 3.günden itibaren dışarı çıkmaya başladım ağrım hiç olmadıMerhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
2.5 yıllık araştırmalarımın sonucunda arkadaşım vasıtasıyla buldum ve 2 hafta önce ameliyatımı mehmet vefa kılıç yaptı. kendisi çok güvenilir işinde gerçekten çok titiz ve ilgili. Burnumdan aşırı memnun kaldım kendimle aşk yaşıyorum şuan ve her aynaya baktığımda iyiki mehmet beye güvenip ameliyat olmuşum diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Şişli Etfal Hastanesi'ndeki Mehmet bey'e oldunuz dimi bende olmayi düşünüyorum bilgi verebilirmisiniz
evet tabiki. merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz☺
isterseniz instagram hesabıma yazın ordan daha ayrıntılı bilgi vereyim tugba.kulakcCanım ameliyat sonrası ağrı morluk oldu mu
Burnunuzdan memnun kaldınız mı
Ücret ödediniz mi odediyseniz ne kadar benim hem sağlık ile ilgili sorun hemde şekil olarak SGK karsiliyormu acaba
MerhabaMerhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
Merhaba. Sen ameliyat oldunmu bilmiyorum ama bundan sonra ameliyat olucaklar için yazmak istedim. Mehmet vefa hoca işinin ehli bir doktor gerçekten. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu aynadan bakmadığım bir dakika bile yok sürekli burnuma bakar oldum .Hem ameliyattan öncede sonrada ilgileniyor hastasıyla başından savmıyor. Ve en önemliside harika bir burna sahip oldum sayesinde.Merhaba çok doktor araştırdım özelde ve devlette. Aslımda devlette olmak istiyorum ama yine de kararsızım. Sonuçta çoğu doktor hem devlette hem de özelde ameliyat yapıyor be farkı olabilir ki diye düşünüyorum. Hem bu doktorlara ameliyat olan var mı diye sormak istedim hem de sizce özel mi devlet mi olmalı?
Bende mehmet vefa beye ameliyat olacağım fiyat ne kadar acaba?Merhaba. Sen ameliyat oldunmu bilmiyorum ama bundan sonra ameliyat olucaklar için yazmak istedim. Mehmet vefa hoca işinin ehli bir doktor gerçekten. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu aynadan bakmadığım bir dakika bile yok sürekli burnuma bakar oldum .Hem ameliyattan öncede sonrada ilgileniyor hastasıyla başından savmıyor. Ve en önemliside harika bir burna sahip oldum sayesinde.
Ne kadara oldunuz?Canım ameliyat oldun mu olmadıysan bnde Mehmet vefa kılıç a ameliyat oldum memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?