DR. Mehmet Ketene burun estetiği hasta yorumları. ACİL YARDIM..

oyqum

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
6
2
8
35
Ankara
Arkadaşlar merhaba çok yakın zamanda Mehmet beye burun törpületme ve uç kaldırma ameliyatı olacağım. hiç bir araştırma yapmadım oldukça kararlıydım ve Mehmet bey ile görüştüm ,ameliyata karar verdim. o kadar kararlıydım ki ne bir örnek görmek istedim nede bir başka doktor ile görüştüm. sizden ricam Mehmet Ketene ile ilgili bildikleriniz, internette kendisi ile ilgili fazla yorumlar bulamıyorum. lütfen sizden yardım bekliyorum!! :31:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba çok yakın zamanda Mehmet beye burun törpületme ve uç kaldırma ameliyatı olacağım. hiç bir araştırma yapmadım oldukça kararlıydım ve Mehmet bey ile görüştüm ,ameliyata karar verdim. o kadar kararlıydım ki ne bir örnek görmek istedim nede bir başka doktor ile görüştüm. sizden ricam Mehmet Ketene ile ilgili bildikleriniz, internette kendisi ile ilgili fazla yorumlar bulamıyorum. lütfen sizden yardım bekliyorum!! :31:

Ben burnumu ona yaptirdim gercekten cok duzgun is yapiyo bence ama hakkinda kotu yorumlar da gordum. Bence insanlar cok asiri cetvelle cizilmis gibi burun istiyo oyle burun olcak diye bisey yok illaki. Ben memnunum, bi defa eskisinden daha iyi olcagi kesin ama tutup kafanda bi burun tasarimiyla gidersen memnun kalmazsin. Baskasinin burnu baskasinin suratina uyar seninki sana. Cok iyi is cikariyo bence emin ellerde olursun!

Back