• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mehmet Öztürkmen ile tedaviye başlayanlar

Akadaşlar merhaba;
Ben şubat ayı içerinde tedaviye başladım. İlk tüp bebek tedavimdi. Dokktorum tek kelime ile mükemmel. Gittiğiniz zaman sizinle o kadar guzel ilgileniyorki anlatamam. Tedavinin her aşamasında açıklama yapıyor birebir sizi takip ediyor.4 martta transferim gerçekleşti. 12 gun sonra test yapıcaz dedi fakat ben dayanamadım ve 14 martta idrar testi yaptım.Sonuç pozitifti. Ertesi gun kan testi yaptık kan değerim 285 çıktı. 13 gun kan değerim 518 oldu. şimdi 23 mart bekliyoruz kese veya keseleri gorucez inşallah.Ankarada tedavi goreceklere mehmet beyi tavsiye ederim.

merhaba canım bende Metmet Öztürkmene gidiyorum evet herşeyimizle birebir kendi ilgileniyor ben ilk denememi ocak ayında yapmıştım ama tutmadı ne yazık ki şuan ikinci denemem dondurulmuşlarımla oldu ve bugün 7.günüm 22 mart test tarihim, senin pozitif olduğunu okuyunca inanki çok mutlu oldum Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip etsin inşallah ve güzel Rabbim bizlerede nasip eder inşallah

burdaki yazılar 2011 yılına aitmiş 2012 de mehmet beye tüp bebek yaptıran biri olarak çok menmun kaldım doktor çok bilgili ve tecrübeli birebir kendi ilgileniyor farklı bir durumdada cebini arayıp bilgi de alabiliyorsun bazı sitelerde o hastanedekı sekreterleri kötülemişler ama ankara medicana tüp bebek bölümü sekreteri olsun hele berna hanım inanılmaz biri hemşireleri hepsi güleryüzlü sana nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar 5 dakıka işleri olsa hemen açıklama yapıyorlar hiç muayene parasıda vermedim şimdi hamileyim kimsenin hakkını ödeyemem bana bu duyguyu mehmet bey ve ekibi tattırdı rabbim de onların yüzünü güldürsün .ama mehmet bey ankaradan ayrılıyormuş bu biraz üzücü oldu

Back
X