Canım taze transfer kaçıncı gün yapılıyor benim bugün 5 Ci gün embriyolarda taze transfer yapcaksa yarın falan mı aranmam gerekiyorAminnn hep beraber inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım taze transfer kaçıncı gün yapılıyor benim bugün 5 Ci gün embriyolarda taze transfer yapcaksa yarın falan mı aranmam gerekiyorAminnn hep beraber inşallah![]()
Ya tam bilmiyorum mesela benim yarın 5. Günüm toplama günü hariçCanım taze transfer kaçıncı gün yapılıyor benim bugün 5 Ci gün embriyolarda taze transfer yapcaksa yarın falan mı aranmam gerekiyor
Çikolata kistim var dondurcaz dediklerine göre sanırım bende taze transfer mümkün değil hazırlık yapılması gerekiyor belkide bir ay daha Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun kucağımızi elimizi boş bırakmasınYa tam bilmiyorum mesela benim yarın 5. Günüm toplama günü hariç
Olabilir hayırlısı olsun inşallah aminnn hem zor hemde çok heyecanlı süreçlerÇikolata kistim var dondurcaz dediklerine göre sanırım bende taze transfer mümkün değil hazırlık yapılması gerekiyor belkide bir ay daha Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun kucağımızi elimizi boş bırakmasın
İlk muayenede veya sonrasında kaç tam bilmiyorum sadece toplamadan sonra aldığım bilgiye göre toplam 8 tane toplanmış 2 Si bozuk çıkmış kalan 6 sı döllenmiş ama o 6 sının durumu şuan ne kaç tanesi ne durumda onu bilmiyorum yarın öğrenicem inşallah güzel sonuçlar alırızAklıma gelmişken sizin ilk folikül sayısı opuda dolu çıkan ve döllenen sayısını paylaşabilir misiniz işte kendimce istatistik çıkarıyorum bende![]()
Süreç zorlu yolumuz uzun hepimizin inşallah hepimiz pozitif diye sonuç atarız burayaOlabilir hayırlısı olsun inşallah aminnn hem zor hemde çok heyecanlı süreçler
AminnnnSüreç zorlu yolumuz uzun hepimizin inşallah hepimiz pozitif diye sonuç atarız buraya
Şuan iğne ilaç olarak neler kullanıyorsunuzSüreç zorlu yolumuz uzun hepimizin inşallah hepimiz pozitif diye sonuç atarız buraya
Hepsi bitti yumurta toplandığı için toplamadan önce puregon menapur kullandim sonra çatlatma için ovitrella verdi onları yaptımŞuan iğne ilaç olarak neler kullanıyorsunuz
O zaman Bencede sizin transferiniz sonrasında olur hem zaten donduruldu demiştiniz sanırım hem de transfer zamanı da transfer den önce hazırlık olarak belli ilaçlar iğneler kullanılıyorHepsi bitti yumurta toplandığı için toplamadan önce puregon menapur kullandim sonra çatlatma için ovitrella verdi onları yaptım
Aynen bugün besinci gündü çünkü dört tanesi donduruldu dedi transfer sorunca hemşire yada doktor sizinle iletişime geçilecek dedi keşke gecselerde süreci bilsem bilmemek telefon beklemek de çok geriyor insanı internetde kendim araştırıyorum adetimi beklemem lazim diyor doktor buna kendimi karar veriyor bana niye sorulmuyor hepsi muallak ve stresli yeter kadarO zaman Bencede sizin transferiniz sonrasında olur hem zaten donduruldu demiştiniz sanırım hem de transfer zamanı da transfer den önce hazırlık olarak belli ilaçlar iğneler kullanılıyor
Ya en azından bilgilendirme için arasalar iyi olurmuş aslında belki yumurta toplama yapıldığı zamandan bellidir taze mi olucak dondurulmuş mu ama size söylememişlerAynen bugün besinci gündü çünkü dört tanesi donduruldu dedi transfer sorunca hemşire yada doktor sizinle iletişime geçilecek dedi keşke gecselerde süreci bilsem bilmemek telefon beklemek de çok geriyor insanı internetde kendim araştırıyorum adetimi beklemem lazim diyor doktor buna kendimi karar veriyor bana niye sorulmuyor hepsi muallak ve stresli yeter kadar
Aynen canim umarım yarın ararlarda gerginliğim son bulur herşeyi tüm gunumu iş hayatimi dahi etkiliyorYa en azından bilgilendirme için arasalar iyi olurmuş aslında belki yumurta toplama yapıldığı zamandan bellidir taze mi olucak dondurulmuş mu ama size söylememişler
Evet ya zor vallaAynen canim umarım yarın ararlarda gerginliğim son bulur herşeyi tüm gunumu iş hayatimi dahi etkiliyor
Arandım regl donemim beklencekmis canım rahim duvarı kalınlığım ideal seviyede değilmiş buyuzden adetin 10 cu günü transfer etceklermisEvet ya zor valla
İyi bari en azından ne zaman olacağını biliyorsun artık hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah adetin ne zaman olcak pekiArandım regl donemim beklencekmis canım rahim duvarı kalınlığım ideal seviyede değilmiş buyuzden adetin 10 cu günü transfer etceklermis
Sisli memorialde mi oldunuzNe olacağını bende bilmiyorum şuan hastanenin aramasını bekliyorum umarım yarın ararlarda taze transfer derler Rabbim yardımcın olsun pozitif sonuç al insallah![]()
2 gunde bi gidiyosun gen3lde yumurtalrin gelisimini kontr ediyorkızlar opuda ortlama kontrol günleri nasıl oluyor sayısına göre vs değişiyor bliyorum ama ben 14 ünde ilk kontrole gidicem 9 unda basladım. Hafta sonu yurtdışı seyahatim olacak beni ne zsaman çağırılar birdaha ? sizlerde nasıl oldu ?
Ben ankaradayim bb tüp Bebek merkezindeSisli memorialde mi oldunuz