Ağustos ayında tüp bebeğe başlayanlar

Ya tam bilmiyorum mesela benim yarın 5. Günüm toplama günü hariç
Çikolata kistim var dondurcaz dediklerine göre sanırım bende taze transfer mümkün değil hazırlık yapılması gerekiyor belkide bir ay daha Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun kucağımızi elimizi boş bırakmasın

Çikolata kistim var dondurcaz dediklerine göre sanırım bende taze transfer mümkün değil hazırlık yapılması gerekiyor belkide bir ay daha Rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun kucağımızi elimizi boş bırakmasın
Olabilir hayırlısı olsun inşallah aminnn hem zor hemde çok heyecanlı süreçler

Aklıma gelmişken sizin ilk folikül sayısı opuda dolu çıkan ve döllenen sayısını paylaşabilir misiniz işte kendimce istatistik çıkarıyorum bende 🙂
İlk muayenede veya sonrasında kaç tam bilmiyorum sadece toplamadan sonra aldığım bilgiye göre toplam 8 tane toplanmış 2 Si bozuk çıkmış kalan 6 sı döllenmiş ama o 6 sının durumu şuan ne kaç tanesi ne durumda onu bilmiyorum yarın öğrenicem inşallah güzel sonuçlar alırız

Hepsi bitti yumurta toplandığı için toplamadan önce puregon menapur kullandim sonra çatlatma için ovitrella verdi onları yaptım
O zaman Bencede sizin transferiniz sonrasında olur hem zaten donduruldu demiştiniz sanırım hem de transfer zamanı da transfer den önce hazırlık olarak belli ilaçlar iğneler kullanılıyor

O zaman Bencede sizin transferiniz sonrasında olur hem zaten donduruldu demiştiniz sanırım hem de transfer zamanı da transfer den önce hazırlık olarak belli ilaçlar iğneler kullanılıyor
Aynen bugün besinci gündü çünkü dört tanesi donduruldu dedi transfer sorunca hemşire yada doktor sizinle iletişime geçilecek dedi keşke gecselerde süreci bilsem bilmemek telefon beklemek de çok geriyor insanı internetde kendim araştırıyorum adetimi beklemem lazim diyor doktor buna kendimi karar veriyor bana niye sorulmuyor hepsi muallak ve stresli yeter kadar

Aynen bugün besinci gündü çünkü dört tanesi donduruldu dedi transfer sorunca hemşire yada doktor sizinle iletişime geçilecek dedi keşke gecselerde süreci bilsem bilmemek telefon beklemek de çok geriyor insanı internetde kendim araştırıyorum adetimi beklemem lazim diyor doktor buna kendimi karar veriyor bana niye sorulmuyor hepsi muallak ve stresli yeter kadar
Ya en azından bilgilendirme için arasalar iyi olurmuş aslında belki yumurta toplama yapıldığı zamandan bellidir taze mi olucak dondurulmuş mu ama size söylememişler

Ya en azından bilgilendirme için arasalar iyi olurmuş aslında belki yumurta toplama yapıldığı zamandan bellidir taze mi olucak dondurulmuş mu ama size söylememişler
Aynen canim umarım yarın ararlarda gerginliğim son bulur herşeyi tüm gunumu iş hayatimi dahi etkiliyor

Arandım regl donemim beklencekmis canım rahim duvarı kalınlığım ideal seviyede değilmiş buyuzden adetin 10 cu günü transfer etceklermis
İyi bari en azından ne zaman olacağını biliyorsun artık hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah adetin ne zaman olcak peki

kızlar opuda ortlama kontrol günleri nasıl oluyor sayısına göre vs değişiyor bliyorum ama ben 14 ünde ilk kontrole gidicem 9 unda basladım. Hafta sonu yurtdışı seyahatim olacak beni ne zsaman çağırılar birdaha ? sizlerde nasıl oldu ?

kızlar opuda ortlama kontrol günleri nasıl oluyor sayısına göre vs değişiyor bliyorum ama ben 14 ünde ilk kontrole gidicem 9 unda basladım. Hafta sonu yurtdışı seyahatim olacak beni ne zsaman çağırılar birdaha ? sizlerde nasıl oldu ?
2 gunde bi gidiyosun gen3lde yumurtalrin gelisimini kontr ediyor

Back
X