• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayında tüp bebeğe başlayanlar

İyi bari en azından ne zaman olacağını biliyorsun artık hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah adetin ne zaman olcak peki
21 i diye gözüküyor ama vuruldugumuz yumurta büyütme çatlatma iğneleri falan etkilermi bilmiyorum bide vitamin önerdiler gidene kadar onu kullancakmisim proxyfemin diye birsey

Merhabalar ben de ayın 2sinde Opu oldum amh düşüklüğüm var. İlk defa toplandı 4 tane yumurta toplandı 3 tanesi döllendi donduruldu 2.regl ile transfer olacak inşallah herkes için güzel bir süreç olur 🫶

Hepsi bitti yumurta toplandığı için toplamadan önce puregon menapur kullandim sonra çatlatma için ovitrella verdi onları yaptım
Merhaba bende 4 gündür puregon ve menapur 150 doz kullanıyorum sizde de mi amh düşüktü sonucunuz ne oldu kaç yumurtanız toplandı acaba

Merhaba bende 4 gündür puregon ve menapur 150 doz kullanıyorum sizde de mi amh düşüktü sonucunuz ne oldu kaç yumurtanız toplandı acaba
Canım benim çikolata kistim var 9 yumurta toplandı amh 1.26 benim 9 yumurtadan da transfer için elimizde sadece 4 embriyo kaldı

Ilk tup bebek mi sizinde bize genetik istediler ilk olmasina ragmen ama maliyet cok gwldigi icin yaptirmadik insallah gerekte yoktur pisman olmayiz
İlk tüp Bebek bizimde genetik bizede dediler ama yaptırmadik maliyetden kaynaklı umarım bisey çıkmaz transfer için bekliyorum

Back
X