Dr mesut kaya ameliyat olan var mı??

Muki06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
7
0
6
32
Arkadaşlar mesut beye ameliyat olmayi düşünüyorum ama cok kararsızım yardımcı olur musunuz

Be de araştırırken mesut beye denk geldim
İnstagrami var ordan bakin isterseniz ben cok begendm yaptiklarini, ama görüşmeye gitmek kismet olmadi

ameliyat olmadımda instgramda gördüm yaptıklarını çok doğal geldi bana keşke daha önce görseydim dedim

İnstagramda denk geldm bende, arastirma yaparken
Youtubede de videosu var programa katilmis hatta
Olmasaydim eğer, kendisine
Burunları cok doğal bence

Ne kadara oldunuz arkadaşlar özelden atabilirmisiniz? Tavsiye edermisiniz bende düşünüyorum

Merhaba ben Mesut hocaya ameliyat oldum 3. Haftadayım

Merhaba,ben Muhitdin Eski ve Mesut Kaya arasında kararsızım.Siz Mesut hocadan memnun kaldınız mı? İnstagram'da paylaştığı burunları çok beğendim ancak henüz muayene fırsatım olmadı

Arkadaşlar bence burun ameliyatı düşünürken gidip tek tek görüşün.ben bir arkadaşın vasıtasıyla sadece bir doktorla görüştüm ve haftaya çarşamba gününe ameliyat randevumu aldım.ameliyat sürecimden sonra yaşadığım memnun oranlarımı falan paylaşacağım.doktorun adını vermiyorum şimdilik ameliyat olup memnun kalırsam eğer veririm.

3750 tl olacağımıda söylemek istiyorum.öğrenci olduğum için baya bir sıkı pazarlık yaptım

Merhaba,ben Muhitdin Eski ve Mesut Kaya arasında kararsızım.Siz Mesut hocadan memnun kaldınız mı? İnstagram'da paylaştığı burunları çok beğendim ancak henüz muayene fırsatım olmadı

mesut hocayla görüştüm çok iyi ve ilgili bi doktor ben başka şehirde olcağım için ona yaptıramadım

Muhittin eski profesör bildiğim kadarıyla Ankara’da doktor arayışımda oda listemdeydi .. fiyat görüşmelerin de benim bütçeme pek uymadı .. Mesut hoca bence en az İstanbul’daki şu ünlü doktorlar kadar iyi ... benim burnuma yandan törpü demişlerdi Mesut hoca
Senin burnun basık törpü yaparsam dahada Basık olur burnunu yükseltecem let down tekniği uygulucam dedi.. kaş aramı dudak göz mesafemi çene kemiği çıkıklığını falan inceleyip ona uygun yapıcam dedi.. altın oran olayına baya yatkın anlayacağın.. epey titiz işinde ..ilgi alakaya gelince ne sorsam sorumun yanıtı aldım.. instgramdan yaptığı burunları bi incele istersen.. beni o görseller etkiledi en çok :)

En yakın zamanda gidip görüşeceğim Mesut hocayla.Çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Merak ettim görüşeceğiniz doktoru.Umarım sonuç istediğiniz gibi olur,bizi de bilgilendirin lütfen

Ne kadar fiyat dedi Dr Muhitdin Eski?
Bende ona düşünüyorumda

Herkese merhaba.
2 ay önce Dr. Mesut Kaya'ya ameliyat oldum. Yaklaşık 1 yıldır doğru doktoru arıyordum, Ankara'daki neredeyse tüm doktorlara görüşmeye gittim, ancak bu bir yıllık arayışın sonunda ikna olduğum tek isim oldu Mesut Bey. Hem tavırları, ilgisi, yaptığı burunların doğallığı ve sorduğum her soruyu sabırla cevaplaması beni ikna etti. Size tüm ameliyat sürecimi baştan anlatayım:
Benim sıkıntım görsel olarak burnumun önden geniş olmasıydı, profilimden bir sıkıntım yoktu, burnum hafif kalkık ve kemiksizdi, ancak önden yüzüme göre büyük görünüyordu. Nefes anlamında da konka etlerimin büyüklüğünden ve deviyasyonum yüzünden burnumun sol tarafından hiç nefes alamıyordum. Hayatımda olacağım ilk ameliyattı, bu yüzden ameliyat sabahı çok gergindim ancak Mesut Bey beni son ana kadar sakinleştirdi.
Ameliyatımda kemiğimin yanları törpülendi ancak kemiğim kırılmadı, burun ucumdaki kıkırdaklara müdahale oldu ve nefesimi engelleyen faktörler ortadan kaldırıldı. Ameliyat sonrası anesteziden ilk uyandığımda, ilk kez genel anestezi altına girdiğim için mide bulantısı hissettim, ancak hiç ağrım yoktu. Ameliyat sonrası süreçte de herhangi bir morluk veya şişme olmadı, sadece 2. gün elmacık kemiklerimde hafif bir pembelik oldu, o da sonraki gün geçti. Ancak doktorumun söylediği her şeyi harfiyen uyguladım (buz uygulamaları, verilen ilaçlar vs). Şuan 2. ayımdayım ve burnumda gözle görülür bir incelme var hala ödemli olmasına rağmen. Nefes anlamında da, daha önce hiç alamadığım kadar iyi nefes alıyorum, daha önce nefes almak ne demekmiş bilmiyormuşum. Sonuç olarak hem hastasıyla ilgisi ve sabrı, hem ameliyattaki başarıları ve yaptığı doğal burunlar sebebiyle Dr.Mesut Kaya'yı mutlaka öneririm.

Canım bende Mesut hocaya ameliyat olmak istiyorum ama hakkında fazla yorum göremedim.Şuan memnun musun burnundan ve fotoğraf atabilimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…