Dr mfk ürünü

Amin canım amin yer gök dua ile

Şifa olsun ins ben aha alacam die die bi turlu alamadim ilk aydan kalirsiniz ins
Amin inşallah çok teşekkür ederim geçen hafta cuma doktora gittim değerlerim çok düzelmiş bir hormonum hariç onun haricî tüm değerlerim çok güzel çıktı yani hatta doktor bile şaşırdı rabbim herkese nasıp etsin siz kaç yıllık evlisiniz

Super cok onemli degerlerin duzelmesi vitamin eksikliği falan. 9 senedir evliyim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi istiyorum 2 kimyasal bir kurtaj oldum sağlıkli gebelik icin bende bu mfk ürünü alacam ama nasip olmadi daha

Super cok onemli degerlerin duzelmesi vitamin eksikliği falan. 9 senedir evliyim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi istiyorum 2 kimyasal bir kurtaj oldum sağlıkli gebelik icin bende bu mfk ürünü alacam ama nasip olmadi daha
Rabbim nasip etsin inşallah herkese bende çok istiyorum çocuğum olmasını bakalım tahminimce yarın adetim biter tekrar düzenli kullanmaya devam edecem inşallah dualarınızı esirgemeyin

Hamile kaldınız mu

Yaa üzüldüm kaç haftalıktı sonra olmadı mı bende alıcam eş paketi deneyim diyorum yaşım 43 oldu
4 haftalıkti maalesef oda olmadı sonra kalmadım hamile ama doktorum dediki tekrar hamile kalablrsn çok kolay bir şekilde sonra mfk ürünlerini kullanmayı bıraktım denerin derim ben 6 ay kullandım bazen düzensiz bir şekilde ama çoğu değerlerim düzeldi tabi benim düşüncem doktorla iyi görüşün ben 25 yaşındayım 5 yillikta evliyim

Geçmiş olsun bende 2. Kez anne olmak için çabalıyorum sebepsiz infertilite deniliyor durumumuza hiçbir sorun yok
Kızım da tüp bebek
Mfk eş paketi adviktor ve azoperm önerdi Dr sipariş ettik bakalım nasib yaş 42 ama hormonlar normal ama hayatımda hiç doğal yoldan gebe kalamadım
Allah herkesin kucağını doldursun yuvasını şenlendirsin

Amin inşallah bende 25 yaşındayım benimde sebepsiz infertilite geçen hafta yine görüştüm kendi doktorumla değerlerin istediğimiz gibi herşey yolunda dedi zaten doktorun söylemi kadınların en doğurgan yaşı 25 ile 35 yaş arası dedi seninde yumurtalıkların gayet iyi tedaviye gerek yok dedi bekliyorum inşallah sende bende doğal yolla hamile kalırız bekliyorum güzel haberlerini umut olursun belki banada

İnşallah Allah büyük güzel yazılar yazsın bizlerede
Yaşın çok iyi genç olur Allahın izniyle
Ben kızımı 31 yaşında kucağıma aldım çok şükür
Etrafımda 35 ve sonrası hamile kalan sağlıkla kucağına alan çok kadın var mevlam yeterki yazsın gelecek olan her koşulda geliyor
İnşallah senden de güzel haberler alalım
Sebepsiz olunca insan daha çok düşünüyor acaba nedir diye bir sebebi olsa o çözüme gider insan diyoruz
Hakkımızda hayırlısı inşallah

Merhaba var mı bir gelişme sizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…