Amin canım aminMerhaba yok maalesef ne düşük ne kimyasal falan hiçbir şekilde hamilelik yaşamadım Rabb'im nasip eder
Ayy canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların için inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sanada hayırlı evlat nasip etsin bende bir ay oldu deniyorum inşallah bir sonuç alırım ya
Şifa olsun ins ben aha alacam die die bi turlu alamadim ilk aydan kalirsiniz insEvet bende çok umutluyum 2 hafta oldu kullanıyorum inşallah işe yarar Rabb'im hepimize nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim geçen hafta cuma doktora gittim değerlerim çok düzelmiş bir hormonum hariç onun haricî tüm değerlerim çok güzel çıktı yani hatta doktor bile şaşırdı rabbim herkese nasıp etsin siz kaç yıllık evlisinizŞifa olsun ins ben aha alacam die die bi turlu alamadim ilk aydan kalirsiniz ins
Super cok onemli degerlerin duzelmesi vitamin eksikliği falan. 9 senedir evliyim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi istiyorum 2 kimyasal bir kurtaj oldum sağlıkli gebelik icin bende bu mfk ürünü alacam ama nasip olmadi dahaAmin inşallah çok teşekkür ederim geçen hafta cuma doktora gittim değerlerim çok düzelmiş bir hormonum hariç onun haricî tüm değerlerim çok güzel çıktı yani hatta doktor bile şaşırdı rabbim herkese nasıp etsin siz kaç yıllık evlisiniz
Rabbim nasip etsin inşallah herkese bende çok istiyorum çocuğum olmasını bakalım tahminimce yarın adetim biter tekrar düzenli kullanmaya devam edecem inşallah dualarınızı esirgemeyinSuper cok onemli degerlerin duzelmesi vitamin eksikliği falan. 9 senedir evliyim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi istiyorum 2 kimyasal bir kurtaj oldum sağlıkli gebelik icin bende bu mfk ürünü alacam ama nasip olmadi daha
Hamile kaldınız muMerhabalar üzerinden baya geçmiş ama çok merak ettiğim için yazıyorum alıp kullandnzmi acaba bende 5 yıldır evliyim hiç çocuğumuz olmadı bizimde sebepsiz yere 2 haftadır kullanıyorum mfk ürünlerini umarım işe yarar
Kusura bakmayın çok geç gördüm msjinizi evet ama maalesef düşük yaptımHamile kaldınız mu
Yaa üzüldüm kaç haftalıktı sonra olmadı mı bende alıcam eş paketi deneyim diyorum yaşım 43 olduKusura bakmayın çok geç gördüm msjinizi evet ama maalesef düşük yaptım
4 haftalıkti maalesef oda olmadı sonra kalmadım hamile ama doktorum dediki tekrar hamile kalablrsn çok kolay bir şekilde sonra mfk ürünlerini kullanmayı bıraktım denerin derim ben 6 ay kullandım bazen düzensiz bir şekilde ama çoğu değerlerim düzeldi tabi benim düşüncem doktorla iyi görüşün ben 25 yaşındayım 5 yillikta evliyimYaa üzüldüm kaç haftalıktı sonra olmadı mı bende alıcam eş paketi deneyim diyorum yaşım 43 oldu
Geçmiş olsun bende 2. Kez anne olmak için çabalıyorum sebepsiz infertilite deniliyor durumumuza hiçbir sorun yok4 haftalıkti maalesef oda olmadı sonra kalmadım hamile ama doktorum dediki tekrar hamile kalablrsn çok kolay bir şekilde sonra mfk ürünlerini kullanmayı bıraktım denerin derim ben 6 ay kullandım bazen düzensiz bir şekilde ama çoğu değerlerim düzeldi tabi benim düşüncem doktorla iyi görüşün ben 25 yaşındayım 5 yillikta evliyim
Amin inşallah bende 25 yaşındayım benimde sebepsiz infertilite geçen hafta yine görüştüm kendi doktorumla değerlerin istediğimiz gibi herşey yolunda dedi zaten doktorun söylemi kadınların en doğurgan yaşı 25 ile 35 yaş arası dedi seninde yumurtalıkların gayet iyi tedaviye gerek yok dedi bekliyorum inşallah sende bende doğal yolla hamile kalırız bekliyorum güzel haberlerini umut olursun belki banadaGeçmiş olsun bende 2. Kez anne olmak için çabalıyorum sebepsiz infertilite deniliyor durumumuza hiçbir sorun yok
Kızım da tüp bebek
Mfk eş paketi adviktor ve azoperm önerdi Dr sipariş ettik bakalım nasib yaş 42 ama hormonlar normal ama hayatımda hiç doğal yoldan gebe kalamadım
Allah herkesin kucağını doldursun yuvasını şenlendirsin
İnşallah Allah büyük güzel yazılar yazsın bizleredeAmin inşallah bende 25 yaşındayım benimde sebepsiz infertilite geçen hafta yine görüştüm kendi doktorumla değerlerin istediğimiz gibi herşey yolunda dedi zaten doktorun söylemi kadınların en doğurgan yaşı 25 ile 35 yaş arası dedi seninde yumurtalıkların gayet iyi tedaviye gerek yok dedi bekliyorum inşallah sende bende doğal yolla hamile kalırız bekliyorum güzel haberlerini umut olursun belki banada
Merhaba var mı bir gelişme sizde ?Amin inşallah bende 25 yaşındayım benimde sebepsiz infertilite geçen hafta yine görüştüm kendi doktorumla değerlerin istediğimiz gibi herşey yolunda dedi zaten doktorun söylemi kadınların en doğurgan yaşı 25 ile 35 yaş arası dedi seninde yumurtalıkların gayet iyi tedaviye gerek yok dedi bekliyorum inşallah sende bende doğal yolla hamile kalırız bekliyorum güzel haberlerini umut olursun belki banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?