Dr Mirza Fırat, Dr Burhan Özalp, dr Emrah Sözen, Dr Mehmet Yazar, Dr Bahadır Baykal, Dr Ali Murat Akkuş, Dr Emrah Çelik, Dr Eyüp Bozkurt

LaTaahzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
685
308
53
Merhaba arkadaslar,
Başlık biraz uzun oldu, revizyon ameliyatı için doktor arastiriyorum.
Bu doktorlara ameliyat olaniniz varmi aranizda, tavsiye edermisiniz acaba?

Ben henüz olmadım ama revizyon konusunda Mehmet Yazarı araştırıyorum bi süredir. Whatsapp üzerinden iletişim kurmuştum. İnstagramda yaptığı burunlara bakıyorum sürekli çok doğal yapıyor revizyon olmasına rağmen çok başarılı sonuçlar çıkarıyor. 3-4 tane hastasıyla da konuşmuştum memnunlardı. Hiç şikayet okumadım hakkında. Güven veren bi doktor. Ama ben de henüz karar veremedim. Çünkü revizyon çok riskli ve sıkıntılı hem maddi hem manevi. Ama dokularınız çok zarar görmemişse önceki ameliyatlardan ve seçeceğiniz doktor revizyon konusunda tecrübeliyse süreç rahat atlatılır diye düşünüyorum. Yani doktor seçimi çok çok önemli.

Ben de kendisine ameliyat olmadım. Yalnız çok bozulmuş burunları başarıyla düzeltiyor. Burnunuz sorunluysa ve yeniden revizyon riski almak istemiyorsanız doğru bir doktor olur. Benim bütçemi aşıyor maalesef. Bu sebeple başka başarılı bulduğum bir doktora ameliyat olacağım.

Ben 2014 de ameliyat olmustum ve dokularım ne halde şuanda hiç bilmiyorum.
Kalın derili olduğum için, kalın derili burunları yapmakta sorun çıkarmayan bir doktor arıyorum.
Ince derili veya normal derili olsaydım bu kadar arastirma yapmazdim galiba çünkü bitane doktora resmimi gonderdim ve bana kalin derili oldugum için, burnunu profilden degistirebilirim ama önden değiştiremem dedi mesela.
Ama en azından dürüst davrandi bana.
Selçuk Yazar'ı evet düşünüyorum ama ben bikaç tane doktora muayene olduktan sonra kararimi verecegim

Evet Mehmet Yazar başarılı bir doktora benziyor, daha kendisiyle görüşmedim ama görüşmeyi düşünüyorum.
Benim gözümde başarılı bir doktor her burnu ameliyat edebilir, edemezse bu mesleği bıraksın bence, ama kalın derili bir burnu her başarılı doktorda yapamıyor.
Ve bende kalın burunlu hastaları ameliyat sonuçundan sonra memnun edemeyen doktorları başarılı bulmuyorum, benim açımdan bu böyle.
Keske benimde ince veya normal derili bir burnum olsaydı
Bu kadar fazla kafa yormazdım..

Mehmet Yazarı eledim.
Kendisi turkiyedeki hastalardan 40-45 000 ytl istiyor revizyon icin ama benden 6500-7500€ istedi yurtdisindan oldugum icin, sanki biz burda parayi çöpten topluyoruz.
Fiyat konusunda eşit davranmayan doktora güvenemem zaten

Mehmet yazırın ücreti hakkında bilginiz var mı?

Eyüp beye sakın olmayın. Hem hastalarina karsi aşırı ilgisiz bir doktor hem de burun küçültemiyor. Benim burnumu hic istedigim gibi yapamadı. Instagramdaki hali sizi yaniltmasin. Bir de googleda ofisi altinda yazan olumsuz yorumlari sildirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…