Eh bir foto atarsin artik :)Kizlar bu sabah amrliyat oldum doktorum muhammet dilber ilkgunum gayet iyiyim o yuzdensuan yazabiliyiyorum saat gecenin 1i ama uyuyamiyorum yarin daha iyiolurum insallah bugunun acisi yarin cikar diye korkuyorum acikcasiSabah 10 da ameliyatta girdim Bu gece hastanede kaliyorum bi gece sadece bakirkoy acibadem ve hemsirelerinden cok memnun kaldim bidebuz maskesi olmasi super oldu.bencok arastirdim cokokudum arastiranlara belkifaydam olur isterseniz devam ederim
Cnm muhammet beye ne kadara ameliyat olucan fiyat bilgisi verir misin ?Merhaba, ben 8 Ocakta hocamla anlaştım ameliyat olucam inşallah Acıbadem aile hastanesinde. Öncesi korkularım zaman yaklaştıkça artıyor. Ya hiç beğenmeyeceğim çok kötü bir sonuç olursa diye çok korkuyorum.
Kaçıncı gününüzdesiniz, fotoğraf paylaşabilir misiniz? :)
Cnm fiyati nedir doktorun çok mu pahaliBende Allah izin verirse ocakta olacagim insallah,finallerden hemen sonra..
Bu doktor beni aşar okadar param yokCanim su an 8 bin diye biliyorum
Istanbulda misin peki canimBu doktor beni aşar okadar param yok((
Yok Belçika yurt dışı yani uçak bileti otel yigecek ayarlamam gerekicek anlican bu ameliyat bana çok masraflı gelir hayatta olamamIstanbulda misin peki canim
Bende sehir disindan gelecegim evet gercekten epey masrafli ;(Yok Belçika yurt dışı yani uçak bileti otel yigecek ayarlamam gerekicek anlican bu ameliyat bana çok masraflı gelir hayatta olamam
Turkiyede olsam yine iyi olurdu .. sen nerden geleceksin ?Bende sehir disindan gelecegim evet gercekten epey masrafli ;(
Derin kalın mıydı ve çok morar ma oldumu
Sanirim bende kalin deriliyim ama muhammet beyin kalin derili basarili ameliyatlari da var.ben tabi ki konuyu yazan kız için demiyorum tabi doktorlar burda reklamını yaptırıyormuş
ben sanırım ameliyat olmaktan vazgecicem , çünkü kalın deride başarı oranı düşük kendimi riske atmak istmeiyorum siz de oldunuz mu ameliyat
Vallahi bana 9bin dediCnm muhammet beye ne kadara ameliyat olucan fiyat bilgisi verir misin ?
Bana olma dedi kalin derin var dedi muhamet bey vazgectim gibiSanirim bende kalin deriliyim ama muhammet beyin kalin derili basarili ameliyatlari da var.
Bana olma dedi kalin derin var dedi muhamet bey vazgectim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?