Evet tam olarak ne dedi? Bi de kalin derili oldugumuzu en bariz nasil anlariz?Kalın derili olduğunuz için olmamanızı mı tavsiye etti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tam olarak ne dedi? Bi de kalin derili oldugumuzu en bariz nasil anlariz?Kalın derili olduğunuz için olmamanızı mı tavsiye etti?
. EvetKalın derili olduğunuz için olmamanızı mı tavsiye etti?
Tam olarak neler anlatti muhammet bey? Kalin derili oldgumzu biz kendimiz anlayabilir miyiz nasil anlarz. Evet
Burnumun sırtımın derisini iki parmağaı aradında tutup kaldırdı kalın dedi siz de boylr anlarsınızTam olarak neler anlatti muhammet bey? Kalin derili oldgumzu biz kendimiz anlayabilir miyiz nasil anlarz
Kalin derililer neden bu kadar sanssizBurnumun sırtımın derisini iki parmağaı aradında tutup kaldırdı kalın dedi siz de boylr anlarsınız
Yok kestirip attı canımKalin derililer neden bu kadar sanssizhoc kalin derili olup ameliyat ettigi hastasini gostermedi mi peki
Ben de acaba diyorum kapalı mı olmalı kalın derililerYok kestirip attı canım
Yaa aslinda cok sasirdim cunku ben muhammet bey in kalin derili bir kac hastasini gordum cok guzeldiYok kestirip attı canım
Ama kapali teknikde kucuk skntilarda iyiymis:/Ben de acaba diyorum kapalı mı olmalı kalın derililer
Sen gorustun mu onlaYaa aslinda cok sasirdim cunku ben muhammet bey in kalin derili bir kac hastasini gordum cok guzeldi