Arkadaşlar, kesinlikle tereddütsüz bir şekilde murat beyin ellerine bırakabilirsiniz kendinizi:) o kadar içten ve güler yüzlü bir insan ki insana bi huzur bi güven veriyor. Burnumdan memnun degildim kemerli,eğik,ince derili,kısacası bayağı problemli bi burnum vardı ve bayağı bi doktor arastirdm burnumu çocukluktan beri yaptırmayı kafaya koymustum çünkü. Ve o isim listeme bi tanıdık vesilesiyle murat beyide ekledim ( iyikiiiii) randevu aldm ve o gün geldi gittim tereddutluydum açıkçası ama o endise murat beyle konustugum an geçti herseyi guzel bir sekilde anlattı beni dinledi ve bir baktm kii ameliyat oldum:) espirili rahatlatıcı bir üslubu var, enerjik ve guler yüzlü bi mizaca sahip herseyden once iyiki tanıdım dedigim bir insan oldu kendisi. (Abartmiyorum) arkadaş gibi gerçekten... ve suan 9. Haftadayim gerçekten cok doğal bi burnum oldu isteklerime oncelik verdi istediğim gibi yüzüme yakisan bi burun oldu... kbb uzmanı olması daha bi artı katıyor kendisine çünkü eskisinden daha iyi nefes alabiliyorum estetik yanında sağlıkta önemli arkadaşlar. Vee simdi en önemli nokta mutlu ve sağlıklı olmamdi. O daa çok şükür oldu murat beye çok teşekkür ediyorum... ve burnunu yaptırmayı dusunenlere tavsiye ediyoooormm..![]()