Tüp Bebek Merkezleri Dr. Murat Erdemir (Jinemed Bursa)

Doğal Tüp bebek yöntemi artık o kadar kolay ucuz ve etkin bir yöntem oldu ki herkese öneririm.Hem ilacı az alıyorsun hem sonuçlar güzel oluyor:kkk::kkk::kkk:

merhaba yeşim hanım doğal tüp bebek yöntemi demişsiniz bu yöntem daha çok hangi hastalarda uygulanıyor,mesela yumurtalık revervinde azalma olunca mini tüp bebek daha başarılı olunuyormuş diye duydum sanırım sizin dediğiniz doğal tüp bebek heralde bu doğrumu yoksa maxsimum dozmu kullanılıyor genel olarak tabiki dr belirler tedavi şeklini ama sizinde bazı tecrübe ve bilgileriniz vardır diye düşünüyorum cevap yazarsanız çok memnun olurum.hoşçakalın..

Evet canım , doğal tüp bebek genellikle ilaca iyi yanıt alınamayan veya yumurtalık kapasitesi azalmış kadınlarda daha iyi sonuçlar almaya yarıyor.

selamlar Murat bey gerçekten samimi güler yüzlü bir doktor ben daha önce neden gitmedim diye kendime kızıyorum bazen
geçen ayki yumurta takibiyle gebelik denemem malesef hüsranla sonuçlandı :5:adet oldum çünkü :14: şimdi hayırlısı bakalım tekrar gidicem bu kez sanırım tüp bebeğe geçicez inşallah hayırlı olur
gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum evet çok yoğun ama muayneye girdiğinizde size gereken ilgi alakayı mutlaka gösteriyo :16:

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak jinemed de tüp bebek tedavileri ssk indirimi oluyormu anlaşması varmı yoksa özelmi fiyatlar ne kadar acaba?birde gidenler varsa murat erdemir tüp bebek tedavilerinde başarılı bir hekimmi nasıl?
merhaba canm öncelikle murat beyde yeni pozitifi görenlerden biride benm..
dr bey gerçekten güler yüzlü sevecen biri tabi aynı zamanda ekibide öyle ben tavsiye ediyorum arkadaşm..
ayrıca sgk anlaşması yok canm merkezin.. fiyatlar konusundada özelden mesaj atarsan cevap verebilirm canm

Canım Allah hepimize bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin
Murat beyin kızı oldu
2 kız babası oldu artık
Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah :nazar::nazar::nazar:

ben de 2 ay önce yani Murat beyin kızı olacagı döneme denk geldim. ilkini acıbadem Şahin beye, ikincisini Murat beye gittik. eşinin doğumu sebebiyle diye düşünüyorum kafası dalgındı. hiç bir muayenemde beni hatırlamadı, ilaç dozunu ayarlayamadı kısaca 20 tane yumurtam oluştu (18 gün iğne vurdum tabi ki) tedavi uzadıkça uzadı,20.gün tekrar gittiğimde tedaviyi sonlandırdı aynı gün acıbademe gittim, Şahin bey de bu yumurtaları alalım iyi kalitede dedi, ben 2sine de güvenemedim, tedaviyi bitirdim.ertesi gün de regl oldum zaten. Allah kimseyi muhtaç etmesin özel hastanelere ama mecburuz tabi ki..:( nisan sonunda da osman dedeoğluna gitmeyi planlıyoruz. inş. isteyen herkese bebek nasip etsin ALLAHIM..:)

çok doktora gittim 35 yaş üzeri ve ilk gebelik olacak hastaydım . çanakkalede yaşamama rağmen ist daki bir çok doktorla görüşmem oldu hatta ataşehir memorialde aşılamam bağdat caddesinde birçok medyatik doktorlarda muayenelerim ve tedavilerim olması sonrasında hiçbir sonuç alamadım ve sonrasında bursada eşimin işleride orda yoğundu ve bende yanına gittim ve Murat beyle tanıştım sonn derece güven veren bilgisiyle vicdanlı yapısıyla bilgisine ve doktorluğuna duyduğum güvende sonuç verdi ve mucizem şuan içimde allaha çok şükür
sadece şunu belirtmek istiyorum 3. aşılama denememdi ilk 2 si çok iyi hastanelerdi ama murat beyde aşılamanın farkını gördüm yapılan herşey farklıydı çok sterildi çok komplikeydi herşey düşünülmüştü hijyen şartları (gıda mühendisi olmam sebebi ile hijyen delisi bi insan olarak herşeyi en ince ayrıntısına kadar incelmiş olarak sizinle paylaşıyorum ) üstelikte verdiğimiz fiyat diğerlerinden çok daha uygundu .inşallah herşey yolunda gider ve oğluşumuda murat beyin yardımıyla kucağıma alırımmm inşallahhhhhhhh...aminn...amin :):nazar::nazar::nazar::nazar:

ben çok doktor deneyimi olan bir insan olarak herkese şiddetle öneriyorum .

:42:

ben de 2 ay önce yani Murat beyin kızı olacagı döneme denk geldim. ilkini acıbadem Şahin beye, ikincisini Murat beye gittik. eşinin doğumu sebebiyle diye düşünüyorum kafası dalgındı. hiç bir muayenemde beni hatırlamadı, ilaç dozunu ayarlayamadı kısaca 20 tane yumurtam oluştu (18 gün iğne vurdum tabi ki) tedavi uzadıkça uzadı,20.gün tekrar gittiğimde tedaviyi sonlandırdı aynı gün acıbademe gittim, Şahin bey de bu yumurtaları alalım iyi kalitede dedi, ben 2sine de güvenemedim, tedaviyi bitirdim.ertesi gün de regl oldum zaten. Allah kimseyi muhtaç etmesin özel hastanelere ama mecburuz tabi ki..:( nisan sonunda da osman dedeoğluna gitmeyi planlıyoruz. inş. isteyen herkese bebek nasip etsin ALLAHIM..:)

Merhaba canım,öncelikle geçmiş olsun diyorum , bilmeni isterim ki bazen tüp bebek tedavilerinde sende de olduğu gibi iğnelerin uzun kullanılmasına rağmen yumurtalıkların cevabı farklı olup tedavi iptal edilebiliyor,her hastanın yumurtalıklarının verdiği cevap başka oluyor,8-9 gün süren yumurta gelişimi olabileceği gibi 20-25 güne uzayan tedavilerde söz konusu olabiliyor , kişisel farklılıkların ve farklı yumurtalık cevaplarının olması çok doğal .

Eğer senin tedavin iptal edilmiş ise burada yine senin çıkarın düşünülmüş.Gebelik şansı çok düşük olacak bir tedavi için gereksiz yere tüp bebek ücreti harcamanın önüne geçmiş doktorun. :kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar:

çok doktora gittim 35 yaş üzeri ve ilk gebelik olacak hastaydım . çanakkalede yaşamama rağmen ist daki bir çok doktorla görüşmem oldu hatta ataşehir memorialde aşılamam bağdat caddesinde birçok medyatik doktorlarda muayenelerim ve tedavilerim olması sonrasında hiçbir sonuç alamadım ve sonrasında bursada eşimin işleride orda yoğundu ve bende yanına gittim ve Murat beyle tanıştım sonn derece güven veren bilgisiyle vicdanlı yapısıyla bilgisine ve doktorluğuna duyduğum güvende sonuç verdi ve mucizem şuan içimde allaha çok şükür
sadece şunu belirtmek istiyorum 3. aşılama denememdi ilk 2 si çok iyi hastanelerdi ama murat beyde aşılamanın farkını gördüm yapılan herşey farklıydı çok sterildi çok komplikeydi herşey düşünülmüştü hijyen şartları (gıda mühendisi olmam sebebi ile hijyen delisi bi insan olarak herşeyi en ince ayrıntısına kadar incelmiş olarak sizinle paylaşıyorum ) üstelikte verdiğimiz fiyat diğerlerinden çok daha uygundu .inşallah herşey yolunda gider ve oğluşumuda murat beyin yardımıyla kucağıma alırımmm inşallahhhhhhhh...aminn...amin :):nazar::nazar::nazar::nazar:

ben çok doktor deneyimi olan bir insan olarak herkese şiddetle öneriyorum .

:42:

İdilga Allah analı babalı büyütsün canım,darısı hepimizin başına

Bende artık bebek istiyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İdilga Allah analı babalı büyütsün canım,darısı hepimizin başına

Bende artık bebek istiyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

enn hayırlı zamanda ennn hayırlı bebişleri nasip etsinnn sizede yüce rabbimm
ilk ultrasona girdiğim andada bu geldi aklıma tümmmm isteyenlere allah bu duyguyu yaşatsın diye dua ettim o andada

benim tek sorunum şuanda murat beye gidemiyo olmak çünkü ben çkaledeyim eşim ingilterede ve çok fazla hareket etmemeye çalışıyorum burdada 2 ayrı doktorda testlerimi ve kontrollerimi yaptırıyorum ama isteğim murat beyle doğum yapmak hayırlısı bakalım darısı başınızaaaaaaaaa

enn hayırlı zamanda ennn hayırlı bebişleri nasip etsinnn sizede yüce rabbimm
ilk ultrasona girdiğim andada bu geldi aklıma tümmmm isteyenlere allah bu duyguyu yaşatsın diye dua ettim o andada

benim tek sorunum şuanda murat beye gidemiyo olmak çünkü ben çkaledeyim eşim ingilterede ve çok fazla hareket etmemeye çalışıyorum burdada 2 ayrı doktorda testlerimi ve kontrollerimi yaptırıyorum ama isteğim murat beyle doğum yapmak hayırlısı bakalım darısı başınızaaaaaaaaa

Bende bu sırada bir gebelik yaşadım . Ama malesef bebeğim rahim dışında gelişti .Emin ellerde olmak başıma gelen en iyi şeydi. Dış gebeliği ameliyat olmadan sıkı takip ile atlattım. Her ne kadar bunun içinde olsamda bu duyguları yaşamak , bebeğimi kaybetmek çok üzücü oldu . Ama artık iyiyim toparlandım . Allah daha beterinden beni korudu.
Murat beye çok çok çok teşekkür ederim :) :kkk::kkk::kkk:

Murat bey ve ekibi sayesinde 20 ay önce ilk denemizin başarıya ulaşması sonucu ikizlerimizi kucağımıza aldık çok şükür, şu anda ev tam bir savaş alanı her şeyi karıştıran ortalığı dağıtan 2 evladımız var rabbim isteyen herkese nasip etsin, şanslıydık ki murat beyi erken tanıdık farklı tecrübeler yaşamadan sonuca ulaştık şiddetle tavsiye ederim

Embriyo izleme sistemi yaklaşık 2 senedir Türkiye'de 2 merkezde vardı ama neden sanki yeni bir şeymiş gibi yazıyorlar anlam vermek güç. :72::72::72:

selam arkadaşlar bende bursadan yazıyorum ve murat beyin hastasıyım muhteşem bir insan gercekden de işini bilinçli bir şekilde yapıyor pazartesi benden 18 yumurta topladı yarın 12 de enbiryo yapılıcak verende rabbim allan da o yuzden güçlü olmamız gerekır bazı ınsanlar burda murat beyi suçlamış ama murat bey tıp adamı haşşa allh degil onun için suçlu aramayın derim

Back
X