Dr. Murat üstündağ

azra00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
15
9
36
Merhaba arkadaslar
Benim burnumda et var ve nefes Alma sorunu yasiyorum. Bu yuzden ameliyat olmayi dusunuyorum. Gayet duzgun bir burnum var fakat yuzume cok az buyuk gibi. Et cikarmisken duzelteyim diyorum. Fakat cok kararsizim. Ya kotu olursa veya ilerde sikinti Yasarsam,

Arastirdigima gore Murat Ustundag dogal burunlar yapiyormus.
Varmi aranizda bu doktorda ameliyat olan?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Benim burnumda et var ve nefes Alma sorunu yasiyorum. Bu yuzden ameliyat olmayi dusunuyorum. Gayet duzgun bir burnum var fakat yuzume cok az buyuk gibi. Et cikarmisken duzelteyim diyorum. Fakat cok kararsizim. Ya kotu olursa veya ilerde sikinti Yasarsam,

Arastirdigima gore Murat Ustundag cok dogal burunlar yapiyormus. Hatta fazla dogal. Neredeyse estetik oldugunu hic gozukmuyor. Tercihi buymus. Estetik gorunumlu burunlar yapmiyormus. Fakat internette bu doktor hakkinda pek bilgi bulamadim. Tek instagramdan takip ediyorum.
Varmi aranizda bu doktorda ameliyat olan?
sizce cok basitmi dusunuyorum? Burun eti aldirmisken hafif bir dokunus yaptirmalimiyim? *-)
Ilerde skinti yasiyan oluyormu? Burun sekli bozulabiliyormu??
Deli sorular var cok kararsizim
Fotoğraf atabilir misiniz ona göre bakalm :)

Hangi fotoyu?
Ameliyat olup memnun olanlar varmi sadece bunu bilmek istiyorum, ve bu doktor hakkinda bilgi sahibi olan varmi

Benimde sizin gibi bir problemim vardı, nefes alma sorunum İçin ameliyat olmuşken küçük bir kemerim vardı onu aldırmayı düşünüyordum. Kendisine gittim muayene oldum istediklerimi anlattım adam bu işten para kazanıyor olmasına rağmen beni estetikten vazgeçirdi. Gerçekten bunu istiyor musun? Bu sürece hazır mısın? Diye. O kadar netlikle anlattı ki süreci ben kendisine sadece burun içi problemlerim için ameliyat oldum. kontrollere gittiğimde estetik hastalarınıda gördüm konuşma fırsatım oldu duyduklarım hep memnun. Bende çok güzel nefes alıyorum.

Benimde sizin gibi bir problemim vardı, nefes alma sorunum İçin ameliyat olmuşken küçük bir kemerim vardı onu aldırmayı düşünüyordum. Kendisine gittim muayene oldum istediklerimi anlattım adam bu işten para kazanıyor olmasına rağmen beni estetikten vazgeçirdi. Gerçekten bunu istiyor musun? Bu sürece hazır mısın? Diye. O kadar netlikle anlattı ki süreci ben kendisine sadece burun içi problemlerim için ameliyat oldum. kontrollere gittiğimde estetik hastalarınıda gördüm konuşma fırsatım oldu duyduklarım hep memnun. Bende çok güzel nefes alıyorum.

Oncelikle yazdiginiz icin tsk ederim. En cok hangi sebep sizi vazgectirdi? , doktorun anlatigi riskler varmiydi? Benim en cok korktugum ilerde sekli bozulacak ve aslinda duzgun olan burnumu mahfetmem Sonra eski burnumu arar olurum korkusu,
Peki suan nefes alma sorunu tamamen gectimi? Burnunuza zarar verilmiyor degilmi? Bu arada murat ustundag tarafindanmi ameliyat oldunuz ?

Oncelikle yazdiginiz icin tsk ederim. En cok hangi sebep sizi vazgectirdi? , doktorun anlatigi riskler varmiydi? Benim en cok korktugum ilerde sekli bozulacak ve aslinda duzgun olan burnumu mahfetmem Sonra eski burnumu arar olurum korkusu,
Peki suan nefes alma sorunu tamamen gectimi? Burnunuza zarar verilmiyor degilmi? Bu arada murat ustundag tarafindanmi ameliyat oldunuz ?

Evet Murat Üstündağ’a ameliyat oldum. İyileşme süreci sabır gereken bir süreçmiş bana olabilecek herşeyiyle anlattı ki hepsini onun dilinde ifade etmem mümkün değil. Ben sabırsız ve söylenilen şeyleri yapmakta biraz uyumsuz biriyim. Düzenli ilaç bile kullanamam unuturum. İyileşme sürecinde yapmam gerekenleri ve bekleme olayını yapamayacağımı fark ettim. Estetikten o yüzden vazgeçtim. Şuan çok güzel nefes alıyorum. Sadece burun içi düzeltme diye basit bakmamak lazımmış onunda ameliyat sonrası doktor tarafından iyi bakılmazsa yapışıklık riski varmış o yüzden defalarca kontrole çağırdı. Ağrılı bir sürecim yoktu neyse ki. En azından fikrini alabilirsiniz en sonunda kime güvenirseniz ona ameliyat olabilirsiniz. Ben bu süreçt çok doktor tanımaktan yanayım galiba. Öyle yaptım ve en son onu tercih ettim.

Back
X