Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Mustafa Deniz Yılmaz Hasta Yorumları (Burun Estetiği) - Antalya
kızlar dr deniz yılmaz a ameliyat olan var mııııııııııı.......iyi bir doktora benziyor..........hem kbb cı hem de estetikten anlıyor....burun için uygun olabilir.....
kimse yok mu.... bu doktora burun ameliyatı olmuş birilerini bulmam lazım...içim ısındı ama bir de hastalarından duymak lazım....ameliyyat olmam lazım..nefes alamıyorum...
haklısın galiba orontes...antalyada olsam gidip görüşürdüm de malesef değilim....keşke 2-3 tane ameliyat olmuş kişileri görsem şurda...çok içim ısındı adama...sanki işini iyi yapıyormuş gibi bi hi oluştu içimde...
sen naptın karar verdin mi ??
niye revizyon olcaktın bu arada???
Anladığım kadarıyla sol tarafta kıkırdak dönmesi sonucu diğer tarafa göre kaba görüntü,bir de ucu düşük,bir de sağ tarafın üst kısmında morluk var,çöküntü gibi bir şey,kusurlu bir sonuç anlayacağın!
Anladığım kadarıyla sol tarafta kıkırdak dönmesi sonucu diğer tarafa göre kaba görüntü,bir de ucu düşük,bir de sağ tarafın üst kısmında morluk var,çöküntü gibi bir şey,kusurlu bir sonuç anlayacağın!
peki nefes problemin var mı...eğer varsa kbb cı tercih et bence ücret olarak ne kadar vermeyi düşünüyosun peki....
]
antalyadaysan bu araştırdığı m doktorla gidip görüş bence... xxxxxxxxxxxxxxxx burdan da bi bak....
ya bilmiyorum içim ısındı antalyada olsaydım kesin görüşürdüm...gidersen bana da söylersin :)))
bügün ankara egitim araştırma hastanesine gititim burnumda kemik parçası var ameliyat olmam lazım olmuşken burnumuda küçültmek istyrm konuştugum doktor ugur koçer onun hakkında bilgi alamadım bu doktora burun ameliyatı yaptıran var mı nasıl iii yapıyor mu yada ankarada bana önerecceginiz bir dk var mı bu konuda çok kararsızzım bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun
doç.mustafa deniz yılmazada galiba burun estetiği olan arkadaş bulamadık ahhhh ahh antalya ben sana ne diyeyim ben varya hiç inanmıyorum bu doktorlara burun ameliyatı yaptırmayan olmadığına((((((
bügün ankara egitim araştırma hastanesine gititim burnumda kemik parçası var ameliyat olmam lazım olmuşken burnumuda küçültmek istyrm konuştugum doktor ugur koçer onun hakkında bilgi alamadım bu doktora burun ameliyatı yaptıran var mı nasıl iii yapıyor mu yada ankarada bana önerecceginiz bir dk var mı bu konuda çok kararsızzım bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun
doç.mustafa deniz yılmazada galiba burun estetiği olan arkadaş bulamadık ahhhh ahh antalya ben sana ne diyeyim ben varya hiç inanmıyorum bu doktorlara burun ameliyatı yaptırmayan olmadığına((((((