Tekrar merhaba ben Mustafa Karaca beye 22 haziranda ameliyatımı oldum. Ne bir ağrı ne bir sızı ne bir morluk yaşamadım. 2. Ve 3. Günü şişliklerim oldu ama neredeyse geçti bile onlarda. Bugün 4. Günüm yarın hava durumu müsade ederse inşaAllah tampon ve atellern çıkarılması için muayenehanesine gideceğim doktor beyin. Acıbadem ataşehirde oldu ameliyat ameliyat öncesi sonrası ameliyathanede çekilen fotomuda ekliyorum yazıma. Ben şimdilik çok memnun kaldım. Aslında başka bir doktora muayene olup ameliyat günü almıştım ama içime sinmemişti. Burada bir yorumda adını görüp araştırmıştım Mustafa beyi. İyi ki karşıma çıkmış, iyi ki varsın kk :)
Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize, sonradan sıkıntı yaratacak değişiklikler yapmıyor, her ayrıntıyı konuşabiliyorsunuz zaten. Bu arada benim tamponlar ve atel alındı dün. Çok korktuğum kdr yokmuş tampon olayı :) daha hala şiş ama yüzüm foto ekliyorumBen aralik ayinda mustafa karacaya burun estetigi oldum.kendisi cok sakin mutevazi sizi gercek anlamda dinleyen onemseyen soyledigi herseyi yapan iyi bir plastik cerrah.bence isinde cok basarili titiz bir doktor.soyle soyleyim cok fazla degil bir iki sene surmez cok daha unlu bir doktor olarak duyulacaktir.zaten biyografisini okursaniz kendi web sitesinde anlarsiniz.cok dogal burunlar yapiyo tek kalip ayni burunlar yapmiyo.hesabindada gormusunuzdur sanirim.ben kesinlikle tavsiye ederim muayeneye gittiginizde daha iyi anlarsiniz.yapamiyacagi olmayacak sagliksiz seyler icin size yaparim vaatleri veren bi doktor degil.saglikli dogal burunlara imza atiyor.
Geçmiş olsun bende düşünüyorum.Sanırım memnun kaldınız.ücret ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.En kısa zaman da bende olmak istiyorum.Yaz olmasından biraz çekindim aslında deniz vs. sakıncalı olurmu diye birdeTekrar merhaba ben Mustafa Karaca beye 22 haziranda ameliyatımı oldum. Ne bir ağrı ne bir sızı ne bir morluk yaşamadım. 2. Ve 3. Günü şişliklerim oldu ama neredeyse geçti bile onlarda. Bugün 4. Günüm yarın hava durumu müsade ederse inşaAllah tampon ve atellern çıkarılması için muayenehanesine gideceğim doktor beyin. Acıbadem ataşehirde oldu ameliyat ameliyat öncesi sonrası ameliyathanede çekilen fotomuda ekliyorum yazıma. Ben şimdilik çok memnun kaldım. Aslında başka bir doktora muayene olup ameliyat günü almıştım ama içime sinmemişti. Burada bir yorumda adını görüp araştırmıştım Mustafa beyi. İyi ki karşıma çıkmış, iyi ki varsın kk :)
Bbence cok guzel olmus bantlar ciksin bi iki ay gecsin sisler insin cok daha guzel olcakEki Görüntüle 2163008
Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize, sonradan sıkıntı yaratacak değişiklikler yapmıyor, her ayrıntıyı konuşabiliyorsunuz zaten. Bu arada benim tamponlar ve atel alındı dün. Çok korktuğum kdr yokmuş tampon olayı :) daha hala şiş ama yüzüm foto ekliyorum
Merhaba ben çocuklar okula giderken ilgilenemem diye yaza bıraktım ameliyatı, aslında korkulacak bir durum değilmiş o kdr, kurbanda tatile gideceğimiz için o zamana kdr baya toparlar diye düşünüyorum, en olmadı başımı sokmam suya, çokta sıkıntı etmedim o yüzden. Bilmiyorum bir sakıncası olur mu fiyatta bir değişiklik var mı ama 11.000tl ye mal oldu. Değişmişte olabilir, her burun aynı değil farklı bir fiyatta çıkabilir size. Ne desem yalan olur valla. Aşağı yukarı bu civarda yani. Malum her hafta hatta her gün fiyat yükselten doktorlar var gırla piyasada. Mustafa Beyden öyle bir izlenim almadım şahsen :)Geçmiş olsun bende düşünüyorum.Sanırım memnun kaldınız.ücret ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.En kısa zaman da bende olmak istiyorum.Yaz olmasından biraz çekindim aslında deniz vs. sakıncalı olurmu diye birde
Gecmis olsun suan icin gzl görunuo nsl gecti bandlar cikinca begebdinizmi bende yazdim kendisine ama biturlu geri dönüs alamiyorum fiyat da bilmiom siz bkdr ödedinizEki Görüntüle 2163008
Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize, sonradan sıkıntı yaratacak değişiklikler yapmıyor, her ayrıntıyı konuşabiliyorsunuz zaten. Bu arada benim tamponlar ve atel alındı dün. Çok korktuğum kdr yokmuş tampon olayı :) daha hala şiş ama yüzüm foto ekliyorum
Yarın 6. Ay kontrolüm var bakacağız son durumaGecmis olsun suan icin gzl görunuo nsl gecti bandlar cikinca begebdinizmi bende yazdim kendisine ama biturlu geri dönüs alamiyorum fiyat da bilmiom siz bkdr ödediniz
Bende Mustafa Beyi düşünüyorum ameliyattan sonra tecrübelerini yazarsan sevinirjmDarisi basima insallah ben mehmet dogruyu sectim 28.1. cok heyecanliyim biraz korkuyum
Yazarim inlsh 29. amelihat icin türkiyeye gidiyorum amelihattan cikin paylasirim tabi erken olur bazi seyleri yorumlamak icin ama yazarim ben kendisini mütevazi die begendim ve ilk görüsmemi almanyadayim diye whatsapp üzerinde camarayla görüsme yaptik ilgiliyei baya sglsunBende Mustafa Beyi düşünüyorum ameliyattan sonra tecrübelerini yazarsan sevinirjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?