dr. mustafa karaca bey hakkinda samimi yorum

jale388

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
29
6
3
32
Dr. Mustafa karaca beye estetik burun ameliyati olmayi düşünüyorum daha once bu doktora ameliyat olan veya doktoru gercekten tanıyanlar ,hakknda fikir sahibi olan bayanlardan yorum bekliyorum.

Bende Mustafa Karaca hakkinda iyi yorumlar okudum bu sitede fiyat bilgisini merak ediyorum son zamanlarda ameliyat olan varsa yazsin kizlar

Dr. Mustafa Karaca nın gerçek hastaları nerelerde acaba? Merakla deneyimlerini paylaşmalarını bekliyoruz. Bu hafta muayene için gitmeyi düşünüyorum Ali Murat Akkuş Süleyman Taş Aykut Özpur Mustafa Karaca ‍ Kafam bir dünya oldu resmen. acillll... şşmdiden teşekkürler

Dr. Süleyman Taş'ı kesinlikle tavsiye ederim. Umarım istediğin gibi sonuç alırsın :)

Tekrar merhaba ben Mustafa Karaca beye 22 haziranda ameliyatımı oldum. Ne bir ağrı ne bir sızı ne bir morluk yaşamadım. 2. Ve 3. Günü şişliklerim oldu ama neredeyse geçti bile onlarda. Bugün 4. Günüm yarın hava durumu müsade ederse inşaAllah tampon ve atellern çıkarılması için muayenehanesine gideceğim doktor beyin. Acıbadem ataşehirde oldu ameliyat ameliyat öncesi sonrası ameliyathanede çekilen fotomuda ekliyorum yazıma. Ben şimdilik çok memnun kaldım. Aslında başka bir doktora muayene olup ameliyat günü almıştım ama içime sinmemişti. Burada bir yorumda adını görüp araştırmıştım Mustafa beyi. İyi ki karşıma çıkmış, iyi ki varsın kk :)

Eklentiler

• 8984C37A-6B13-43A7-8F8E-6C9FC99C8974.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 992
Ben aralik ayinda mustafa karacaya burun estetigi oldum.kendisi cok sakin mutevazi sizi gercek anlamda dinleyen onemseyen soyledigi herseyi yapan iyi bir plastik cerrah.bence isinde cok basarili titiz bir doktor.soyle soyleyim cok fazla degil bir iki sene surmez cok daha unlu bir doktor olarak duyulacaktir.zaten biyografisini okursaniz kendi web sitesinde anlarsiniz.cok dogal burunlar yapiyo tek kalip ayni burunlar yapmiyo.hesabindada gormusunuzdur sanirim.ben kesinlikle tavsiye ederim muayeneye gittiginizde daha iyi anlarsiniz.yapamiyacagi olmayacak sagliksiz seyler icin size yaparim vaatleri veren bi doktor degil.saglikli dogal burunlara imza atiyor.

Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize, sonradan sıkıntı yaratacak değişiklikler yapmıyor, her ayrıntıyı konuşabiliyorsunuz zaten. Bu arada benim tamponlar ve atel alındı dün. Çok korktuğum kdr yokmuş tampon olayı :) daha hala şiş ama yüzüm foto ekliyorum

Geçmiş olsun bende düşünüyorum.Sanırım memnun kaldınız.ücret ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.En kısa zaman da bende olmak istiyorum.Yaz olmasından biraz çekindim aslında deniz vs. sakıncalı olurmu diye birde

Yaz oldugu icin insanlar biraz daha ertelemeyi tercih ediyo fakat yazin estetik yapilamaz diye bi durum yok.sadece havalar daha sicak ve sisme odem daha fazla oluyo diye varsayimlar var bu kisinin birazda bunyesiyle alakali.ben bir haftam doldugunda hic birseyim yoktu ne mor ne sis.burunun odemi mutlaka oluyo ama bu zaten olagan bi durum.benim bi arkadasim almanyadan temmuz ayi icinde ameliyat olmaya gitcek mustafa beye.asistaniyla gorusun cok ilgili ve hemen cevap veriyorlar.ameliyat sonrasida herturlu doktorada asistaninanida rahatca ulasip en kucuk sorununuzda bildirdiginizde ilgileniyorlar.sonrasi zaten cok onemli ilgilenmeleri cok onemli.bir cok kisi ameliyattan sonra ilgisizlikten sikayetci.

Bbence cok guzel olmus bantlar ciksin bi iki ay gecsin sisler insin cok daha guzel olcak

Merhaba ben çocuklar okula giderken ilgilenemem diye yaza bıraktım ameliyatı, aslında korkulacak bir durum değilmiş o kdr, kurbanda tatile gideceğimiz için o zamana kdr baya toparlar diye düşünüyorum, en olmadı başımı sokmam suya, çokta sıkıntı etmedim o yüzden. Bilmiyorum bir sakıncası olur mu fiyatta bir değişiklik var mı ama 11.000tl ye mal oldu. Değişmişte olabilir, her burun aynı değil farklı bir fiyatta çıkabilir size. Ne desem yalan olur valla. Aşağı yukarı bu civarda yani. Malum her hafta hatta her gün fiyat yükselten doktorlar var gırla piyasada. Mustafa Beyden öyle bir izlenim almadım şahsen :)

Geçenler bir mekanda bi bayan karşımda oturuyordu WC kalkınca dayanamadım arkasından gittim .burun estetik hekimini sordum Mustafa Karaca dedi .ya ben hayatımda böyle doğal ve havalı bir burun gormedim .daha iyisini yakından İnan’ın görmemiştim .kiz eski resimlerini açtı sok oldum .daha iyisi olamazdı .bende en kısa zamanda kendisine yaptırmayı düşünüyorum .diger hastalarının resimlerini görünce de mantıklı geldi

Gecmis olsun suan icin gzl görunuo nsl gecti bandlar cikinca begebdinizmi bende yazdim kendisine ama biturlu geri dönüs alamiyorum fiyat da bilmiom siz bkdr ödediniz

Darisi basima insallah ben mehmet dogruyu sectim 28.1. cok heyecanliyim biraz korkuyum

Bende Mustafa Beyi düşünüyorum ameliyattan sonra tecrübelerini yazarsan sevinirjm
Yazarim inlsh 29. amelihat icin türkiyeye gidiyorum amelihattan cikin paylasirim tabi erken olur bazi seyleri yorumlamak icin ama yazarim ben kendisini mütevazi die begendim ve ilk görüsmemi almanyadayim diye whatsapp üzerinde camarayla görüsme yaptik ilgiliyei baya sglsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…