burnunuz nasil shimdi? ben de revizyon icin kendisini dusunuyorum, cevap yazarsaniz mutlu olurumYarın 6. Ay kontrolüm var bakacağız son duruma
Merhabalar. Ben de kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum. Fiyat bilgisi olan paylaşabilir mi?
ben ekim ayında fiyat almıştım 13-17 arası demişti, fiyatlarda baya artım var. peki sizce revizyonda başarılı mı?İlk ameliyat için 14 civarı, revizyon için 20 civarı bilgisi aldım.
Merhabalar,son durumunuz nasıl acaba? Foto koyabilir misiniz :)Eki Görüntüle 2163008
Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize, sonradan sıkıntı yaratacak değişiklikler yapmıyor, her ayrıntıyı konuşabiliyorsunuz zaten. Bu arada benim tamponlar ve atel alındı dün. Çok korktuğum kdr yokmuş tampon olayı :) daha hala şiş ama yüzüm foto ekliyorum
Merhaba geçmiş olsun. Mustafa beye revizyon düşünüyorum. Lütfen brununuzdaki sıkıntıyı biraz açar msnz, asimetri, nefes sorunu var mı? Sakınca yoksa resim paylaşabilir msnz?Bende Mustafa beye ameliyat oldum ama endişelerim var. Kusur illa ki olacaktır ama önden özellikle beğenmiyorum burnumu Dr bey her zaman samimi ilgili ama sanırım güzel burunlu hastalari instaya koyuyor benimkini oda beğenmediği için benimle foto çekilmiyor herhalde
Memnun musunuz burnunuzdan? Uzun dönem sonuçlarını meral ettim :)Tekrar merhaba ben Mustafa Karaca beye 22 haziranda ameliyatımı oldum. Ne bir ağrı ne bir sızı ne bir morluk yaşamadım. 2. Ve 3. Günü şişliklerim oldu ama neredeyse geçti bile onlarda. Bugün 4. Günüm yarın hava durumu müsade ederse inşaAllah tampon ve atellern çıkarılması için muayenehanesine gideceğim doktor beyin. Acıbadem ataşehirde oldu ameliyat ameliyat öncesi sonrası ameliyathanede çekilen fotomuda ekliyorum yazıma. Ben şimdilik çok memnun kaldım. Aslında başka bir doktora muayene olup ameliyat günü almıştım ama içime sinmemişti. Burada bir yorumda adını görüp araştırmıştım Mustafa beyi. İyi ki karşıma çıkmış, iyi ki varsın kk :)
Adam 50 bin istiyor yahuDr. Süleyman Taş'ı kesinlikle tavsiye ederim. Umarım istediğin gibi sonuç alırsın :)
Siz burnunuzun şeklini mi beğenmediniz yoksa nefes problemi mi oldu?Bende Mustafa beye ameliyat oldum ama endişelerim var. Kusur illa ki olacaktır ama önden özellikle beğenmiyorum burnumu Dr bey her zaman samimi ilgili ama sanırım güzel burunlu hastalari instaya koyuyor benimkini oda beğenmediği için benimle foto çekilmiyor herhalde
Foto koyabilir misinixBende Mustafa beye ameliyat oldum ama endişelerim var. Kusur illa ki olacaktır ama önden özellikle beğenmiyorum burnumu Dr bey her zaman samimi ilgili ama sanırım güzel burunlu hastalari instaya koyuyor benimkini oda beğenmediği için benimle foto çekilmiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?