- 16 Kasım 2013
- 60
- 10
- 86
- Konu Sahibi Blomman078
Skype da kullanmıyorum maalesef. 50 mesajı bugün doldurayım da sana özelden mail adresimi vereyim :)
Olur olur sorun degil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Skype da kullanmıyorum maalesef. 50 mesajı bugün doldurayım da sana özelden mail adresimi vereyim :)
Olur olur sorun degilben de persembe silikon tamponlari aldirmaya gidicem.stres yapiyolar:)
Tamponlar tam 10. günde filan çıkmıyor mu? Bir de morluklar önemli tabii. Benim işimden dolayı morlukların hemen geçmesi ayaklanmam lazım. Kafayı yedim vaz geçecem neredeyse. O gün bir kız görmüştüm sanırım tamponları aldırmaya gelmişti kızın sadece sağ gözünün altında hafifi bir morarıklık vardı. Hemencecik geçmiş onun da :)
Dedim ya zaten morluk olmuyor diye:)) bunlar bu adami karalama kampanyasi inanmayiiinn.persembe 10.günüm zaten:) ayrica asistani Hanife hanima da sordum eger kalmasi daha faydaliysa ben tamponlardan rahatsiz olmuyorum cok rahat nefes aliyorum kalabilir dedim.gulumsedi, bir haftadan fazla da durmasi iyi degil dedi:)
Beni wechat ten de ekleyebilirsin.isteyen veya merak eden diger arkadaslara da acik denk gelirsem yaniarim.kullanici adim ayni. sermarine
Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;
''Ameliyat fiyatına gelince Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs - ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli .ve iyi nefes alabilmelisiniz ''
.Bu mesajda birsey cok dikkatimi cekti:
" Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;
''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum....."
Ben degil mail yoluyla ya da nesajla..telwfonda bile fiyat veren dr görmedim arkadaslar.yanlis anlamayin kimsenin günahini da almak istemiyorum ama sanki bu yaziyi bu dr kendisi yazmis gibi....o kadar profesyonelce yazilmis ve mesajin icine doktorun fiyati, nerde yaptigi vs gibi seylerin reklami o kadar masumca yazilip yerlestirilmis ki..ben pazarlama egitimi almis birisi olarak reklam kokusu aliyorum...
.
Aynen kimsenin günahını ben de almak istemiyorum ama dediğin gibi bazen "hangi ajansın elemanlarısınız?" sorusunu sormak istiyorum. Bu arada wechatten sana talep atacağım ama serhan diye bir kullanıcı çıkıyor karşıma...
Dogrudur, format mecbur birakmisti:)
Merhaba arkadaslar,
Söz verdiğim gibi gün gün gelismeleriz yazmaya devam ediyorum.
Dün yani ameliyatimin 6. günü is başı yaptim.Ofise girdigimde herkes sok oldu.Arkadaslarim ne cabuk ayaklandin dediler.Ohooo bu ne ki ameliyatin ertesi günü eve dolmuşla geldim dedimNasilsin dediklerinde "harikayim, iyi ki ameliyat olmusum.sorunu olan herkese tavsiye ederim" dedim. Ee simdi nasilsin peki dedi biri "vallahi oksijen kulaklarimdan fışkırıyor" dedim
Memorial hastanesinde iki kez burun ameliyati oldugu halde hala burnu tikali olan arkadasim hayran kaldi.adam üzüldü de yazik.iki ameliyat olmus hala burun kullanim disi..
Bir haftalik hareketsiz yatisin ardindan ofise gidip bira kafa dagitmam iyi oldu.Ama hazir 10 gün rapor almisken arkadaslarima söyleyip bu haftayi da evde gecireyim dedimve mesai bitiminde eve geldim.
Ise gidip gelirken soguk burnumu cok aciacitti.atkiyla hafifce korudum.si de öyle yapin.ama mümkün oldukca disariya cikmayin.
Bugün 7. gün tam bir hafta oldu.burnum hala biraz uyusuk ama sislikler tamamina yakin indi.morluk zaten yok denecek kadar azdi gecti gitti. Perşembe günü tamponlari aldirmaya gidicem.bu arada burnumun şişi neredeyse tamamen indiginden kalip havada kalmaya basladi:) belki Naci Hoca onu da alir.
Yeni havadislerde görüşmek üzere:)
Tekrar merhaba bugün 3 Aralik sali ameliyatimi oldum.ameliyati Naci Hoca ve Bulent Bey yapmislar.ikisi de ameliyattan sonra ayri ayri yanima geldiler.her iki doktor da ameliyatin cok basirili gectigini soylediler.hatta Bulent Bey Naci Bey'den once geldi ve Naci Bey buyuk titizlikle ilgilendi yapti ben de ameliyattaydim harika oldu dedi.butun hastane personeli inanilmaz ilgili.zira ameliyata tek basima geldigim halde tek oldugumu hic hissettirmediler.mucize gibi ne bir parca aci ne bir damla kanama yok.yuzumde gozumde en ufak bir sislik ya da morarti bile yok.ve sonuç uzerinde bant oldugu halde mukemmel görünüyor.farki su halde bile gorebiliyirum.ziyarete gelen arkadaslarim daha olmadin mi? diye soruyor.harika bi duygu:)) Naci Bey inanilmaz ilgili, nazik ve bilgili bir doktor.buradan kotuleyenlere sesleniyorum az kaksin bnim de aklimi celip o bagdat caddesindeki doktorlara yonlendireceklerdi.Arkadaslar kesinlikle Naci Karacaoğlan'i ve Medipol Hastanesini tavsiye ederim.Herkes inanilmaz ilgili yardimsever.Hatta fiyatta bile odeme dahil yardin ediyorlar.aslinda bu durum neden bu insanlarin birileri taragindan burada karalanmaya calistiklarini acikliyor.yarin tabircu olacagim.Naci Bey haftaya kalibi ve bandaji cikaracagini soyledi.ilerleyen gelismeleri yazmaya devam edecegim.simdiyeni burnumla bas basa biraz odamda dinleneyim:))))
Slm son durum nedir acaba bnde Dr. Arıyorum 3. Kez revizyon ameliyatı olucam