Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Telefonda giriyorum, noktalamalar eksik kalmic buci. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, bir an once kavusursun istedigin buruna.
Sen bir kac problem yasadin hepsi ust uste geldi sanirim. Umarim olanlarin hepsi kuruntun olur, sonra da duzelir.

Kizlarrr bugun 1de alci tampon cikarilacak. Cok heyecanliyim. Su 7 gunde fazlasiyla dinlendin, evden cikmadim. Burnum suanda cok tatli. Sisik ama baya. Insallah degismez. Sonu hayirli olur.

hadi bakalim cnm, insallah memnun kalacaksin. bizlerde yeni burnunu (ve eskisinide) cok merak ediyoruz. lütfen bugün eve geldiginde hemen foto ekle canim:)

bu arada bucinin yazdiklarini okuyuncada üzülüyorum. ama insallah düzelir onun durumu. eger 6 ay sonrada ayni sikayetleri varsa o zaman diyebiliriz onun ameliyatinin iyi gecmedigini bence.

hadi bakalim cnm, insallah memnun kalacaksin. bizlerde yeni burnunu (ve eskisinide) cok merak ediyoruz. lütfen bugün eve geldiginde hemen foto ekle canim:)

bu arada bucinin yazdiklarini okuyuncada üzülüyorum. ama insallah düzelir onun durumu. eger 6 ay sonrada ayni sikayetleri varsa o zaman diyebiliriz onun ameliyatinin iyi gecmedigini bence.

Kızlarrrrrrrrrrrrr. Geldim eve. Ve söz verdiğim gibi resim ekledim. Burnum çok şiş. Aslında istemiyorum eklemek, olumsuz yorumlardan korkuyorum. Ama sizleri de yönlendirmek istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Özel olduğu için arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. Bugün gittim, sadece tamponlar alındı. Alçıyı isteğim üzerine haftaya alacaklar. Burnum hiç kanamadı. Temizlenirken de çok az acıdı. Daha çok korktum.

Kızlarrrrrrrrrrrrr. Geldim eve. Ve söz verdiğim gibi resim ekledim. Burnum çok şiş. Aslında istemiyorum eklemek, olumsuz yorumlardan korkuyorum. Ama sizleri de yönlendirmek istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Özel olduğu için arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. Bugün gittim, sadece tamponlar alındı. Alçıyı isteğim üzerine haftaya alacaklar. Burnum hiç kanamadı. Temizlenirken de çok az acıdı. Daha çok korktum.

umarım seninkisi daha güzel olur. alçının durmasında zarar yok ama derini etkiliyormuş çok durursa sivilce yağlanma vs yapıyormuş necdet bey bana öyle demişti. bu arada ben buci kızlar. kullanıcı adım değişti sadece.
burnumu merak edenlerede hala büyük hala büyük. ne küçülme ne kemer inmiyo işte aşağı. kendimi yemekten ve ağlamaktan helak oluyorum hergün öyle yani.

canim sana arkadaslik teklifi yolladim. ben alcida bugün cikar saniyordum. demekki istege göre daha uzun kalabiliyormus.

umarım seninkisi daha güzel olur. alçının durmasında zarar yok ama derini etkiliyormuş çok durursa sivilce yağlanma vs yapıyormuş necdet bey bana öyle demişti. bu arada ben buci kızlar. kullanıcı adım değişti sadece.
burnumu merak edenlerede hala büyük hala büyük. ne küçülme ne kemer inmiyo işte aşağı. kendimi yemekten ve ağlamaktan helak oluyorum hergün öyle yani.

ah canim ya. bukadar üzme kenini. daha dur bir kac ay gecsin. hem dur bakalim 26 sinda necdet beyle görüsecekmissin. kendisi ne diyecek acaba? hatta baktin hic olmuyo ve 1 sene sonrada hic bi degisiklik olmazsa revizyon olursun (bunu tabi en kötü ve son ihtimal olarak diyorum=

yok canim soyle, tampon bir hafta sonra. Alci 10 gun sonra normalde. Ama veli bey cuma gunu gel alalim dedi, bende necdet beyi beklesem sorun olurmu dedim. Yok hicbirsey olmaz dedi. Zaten yavuz beye ilk muayene oldum o bence necdet beyi bekle, hic problem olmaz dedi :)

Tamam canim hemen ediyorum :)

canim burnun simdiden bile güzel görünüyo. baya kücülmüs ve ucuda güzel olmus görebildigim kadariyla. zaten necdet bey burun uclarini güzel yapiyor. benimde sorun burun ucum oldugu icin icim rahatliyo fotolari görünce. ama seninki gercekten güzel bir buruna benziyor sis oldugu halde. darisi benim basima ;))

sorunu mu yavaş yavaş anlamaya başladım. benim burun derim kalındı. ve kalın burunlarda geç iyileşme oluyor ve burunlar daha zor oluyormuş. revizyon yapılan burunların büyük kısmı kalın derili yada kemikli burunlarda oluyormuş. ben bunu şimdi öğrendim yani derimin kalın olduğunu biliyodum ama bu sorunu bilmiyodum. sanırım bu yüzden oldu. necdet bey 2 ay demişti bana. öyle diyince şaşırdım. sanırım bana 2 ay demesinin nedeni buymuş. kemerim insin valla başka birşey istemiyorum ya. acaba iğneyle falan eritemez mi o kemiği?

Evet benimkide derin, ve hala morluklar var. Ben normalde saglam bunyeliyimdir ama benimde gecmiyor morluklarim. Ben necdet beye guveniyorum, sabretmek cok onemli. Tabiki bizleein de isi zor, hemen gormek sevinmek istiyoruz, gel gor ki soyle bir yorum yapayim sana. 3 ay burnu mis gibi olan arkadaslarda sonradan problem cikti, belki sende basta cikip sonradan hallolacaktir. Belki bana da olacak. Onemli olan sonucun guzel olmasi ve bence bizim sonuca ulasmamiza daha cok var. Malum hersey yeni basladi :)

canim burnun simdiden bile güzel görünüyo. baya kücülmüs ve ucuda güzel olmus görebildigim kadariyla. zaten necdet bey burun uclarini güzel yapiyor. benimde sorun burun ucum oldugu icin icim rahatliyo fotolari görünce. ama seninki gercekten güzel bir buruna benziyor sis oldugu halde. darisi benim basima ;))

Sagol derinncim, cok moral veriyorsun. Yani evet cok kuculdu ve ucu cok hosuma gitti. Belki nirmal kriterlere gore burnum buyuk gelebilir size, ama zaten benim yuzume cok kucuk yakismazdi ve burnum cok buyuktu. Necdet bey de bana cok kucuk yapilmaz demisti :) Umarim hayirlisi olur hakkimzda, sende istedigin buruna sahip olursun ::)

öngörüsme olacak daha. saati de daha söylemediler. 28 temmuzda istanbulda olacagim. sonra 30 unda da Necdet bey ile öngörüsmemiz olacak. anladigim kadariyla kontrol, muayene edecek. olur mu olmaz mi, ne olur ne olmaz falan....

Hayir kaldirmadim berginer, yoruniza cok ihitiyacim var :) Yeni kabul edebildim teklifini, umarim gorebilirsin.

Bu arada hayirli olsun, guzel bir tercih olmus bence. Gerisi tamamen sans ve burun yapin canim. Her turlu olumsuzluga hazirla kendini. Eminim sonucu guzel olacaktir. Senin ne problemin vardi?

öngörüsme olacak daha. saati de daha söylemediler. 28 temmuzda istanbulda olacagim. sonra 30 unda da Necdet bey ile öngörüsmemiz olacak. anladigim kadariyla kontrol, muayene edecek. olur mu olmaz mi, ne olur ne olmaz falan....[/QUOberginer merhaba,sen karar verebildinmi hangi doktora olacaksın?necdet uçar 28ne kadar yokmuş öle dediler bana.
sanırım sen yurtdışındasın nasıl halledeceksin peki?

Telefonda giriyorum, noktalamalar eksik kalmic buci. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, bir an once kavusursun istedigin buruna.
Sen bir kac problem yasadin hepsi ust uste geldi sanirim. Umarim olanlarin hepsi kuruntun olur, sonra da duzelir.

Kizlarrr bugun 1de alci tampon cikarilacak. Cok heyecanliyim. Su 7 gunde fazlasiyla dinlendin, evden cikmadim. Burnum suanda cok tatli. Sisik ama baya. Insallah degismez. Sonu hayirli olur.
​amin canım cümlemize inşallah...

canım benim,kıyamam...moralini bozmamaya çalış.necdet beye mi oldun ameliyatını...ben bir doktorla görüştüm 6 ay kişiye göre 1yılda burun değişebiliyor dedi.sakın moralsiz olma...

Back
X