- Konu Sahibi EstetikEditor
evet beklıyoruzzzz yorumlarııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınavlarım var suan...birazzor ondan dolayı...zaten bagdat cad.de kendısne ait yerı varmış yarın bidaha sansımı denıcem bakalımm ama kongrede ddıosun ama gelıcem dedım h.sonuna![]()
bılmıyordum yerı oldugunu ıstanbulda![]()
merhaba
ben daha bugün üye oldum
bende ameliyat olamm gerekiyor fakat korktuğumdan erteliyorum hep :18:
bu konu hakkında bana detaylı bilgi verir misiniz
nerededir bu doktor? özel mi ssk mı? resimlerinizi görebilir miyim?
cnm ist-beşiktaşta boğaziçi tıp merkezi estetik işin içine girdimi ssk gecmiyormerhaba
ben daha bugün üye oldum
bende ameliyat olamm gerekiyor fakat korktuğumdan erteliyorum hep :18:
bu konu hakkında bana detaylı bilgi verir misiniz
nerededir bu doktor? özel mi ssk mı? resimlerinizi görebilir miyim?
zence konuştun mu necdet beyle??
burnum 8 hazıranda 2 ay olucak amelıyat oldugu sadece ucu şiş,bıde sabah şiş oluyor oglen gecıyor işyerımdekıler farkedılmedıgını soyluyorlar..
henuz burnumda bı çökme yada bozulma yok ne olur olmasınnn yaaadoktorumdan gene ıftıharla bahsedıcem o kocaman burnnumu bu hale getırdıgı ıcın
![]()
İnsanın aklı burda çok daha karışıyor ya![]()
burnum 8 hazıranda 2 ay olucak amelıyat oldugu sadece ucu şiş,bıde sabah şiş oluyor oglen gecıyor işyerımdekıler farkedılmedıgını soyluyorlar..
henuz burnumda bı çökme yada bozulma yok ne olur olmasınnn yaaadoktorumdan gene ıftıharla bahsedıcem o kocaman burnnumu bu hale getırdıgı ıcın
![]()
canım sende öğretmendin değil mi? peki rapor mu aldın izin işini nasıl hallettin